biliom beybi , yani bizim derken genelimizi kasettim vede seninkinin de hiiiç 400 lerde olacağını hayal etmediğim için :) direm miniş kategorisine soktum senideHuhuuu electraaa ben daha yaptirmadimkiufacik boyumla bi elimle mememi bi elimle benim oglani tutarim artik
benim bir karıştan büyük çok derin bi ameliyat izim vardı , o zaman kullandım. gerçekten mucize gibidir. Amerikada yaşadığım zamanlarda ordaki eczacı bir arkadaşımdan duymuştum hep. Büyük yara , ameliyat izlerinde , önemli yanıklarda kullanılıyormuş bu. bende almıştım memnun kaldım. yüzdeki derin sivilce izleri için olan versiyonu da vardı sanırım.electraa ayh mederma ben de buldum nihayet sorcaktım bugün sen yazmışsın zaten. içinde fln yazdığı kadar ii mi cidden ya?prospektüsü baya iddialı çünkü merak ettim.
Anladim tatlm isin makarasindayim benbiliom beybi , yani bizim derken genelimizi kasettim vede seninkinin de hiiiç 400 lerde olacağını hayal etmediğim için :) direm miniş kategorisine soktum senide
ayh ben de koreden getirttim kuzenime. amazondan alamadım türkiyeye girişi yasakmışbenim bir karıştan büyük çok derin bi ameliyat izim vardı , o zaman kullandım. gerçekten mucize gibidir. Amerikada yaşadığım zamanlarda ordaki eczacı bir arkadaşımdan duymuştum hep. Büyük yara , ameliyat izlerinde , önemli yanıklarda kullanılıyormuş bu. bende almıştım memnun kaldım. yüzdeki derin sivilce izleri için olan versiyonu da vardı sanırım.
hadi be yasakmıymış.. amazonda olduğunu görmüştüm ama incelemedim legal mi değilmi diye..ayh ben de koreden getirttim kuzenime. amazondan alamadım türkiyeye girişi yasakmışameliyatı olmadan iz derdine düştüm
Teşekkür ederim Canım dün öğlen çıktım. Tek ağrı kaldı sol memem ve diren yerlerim. Yorgunluk çok fazla var su koyarken bile nefes nefese kalıyorum sanki bahar temizliğine giriştim o derece yorgunluk. Uyuyorum uykumu alamıyorum. Bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum. Annem yanımda kadıncağaz hem benle hem oğlumla ilgileniyor. Ameliyat olacak herkese bol şans diliyorum.canım selam, anca bu sabah okuyorum forumu . haftasonu bakamadım. nasıl oldun? henüz son msjlara kadar okumadım .umarım daha iyisindir bu sabah
Dün öğlen taburcu oldum canım. Sol mememde ve diren yerlerinde ağrım kaldı onun dışında yorgunluk var. İyi olucam inşallahPisi pisi 26 canım nasıl oldun taburcu oldun mu?
9 gun cok degilmiDimi ama ya bende öyleyim kendimi hem daha iyi hissediyorum hem daha pozitifdrenler bende 9 gün kaldı poşet hiç aklıma gelmemişti hatta ceplerime koymakta Dr söylemese belki oda aklıma gelmezdi
eve geçmişsin ya daha çabuk iyileşeceğine inanıyorumDün öğlen taburcu oldum canım. Sol mememde ve diren yerlerinde ağrım kaldı onun dışında yorgunluk var. İyi olucam inşallah
Ben gördüm hatta kıskandımhe ya , bizimkiler mini baby kaldı yanında.. ben daha göremedim de Tombulları :)
Nerden buldun acaba?electraa ayh mederma ben de buldum nihayet sorcaktım bugün sen yazmışsın zaten. içinde fln yazdığı kadar ii mi cidden ya?prospektüsü baya iddialı çünkü merak ettim.
canım kuzenim korede yaşıyodu ondan istedim gelirken getirdi.amazondan istedi ama orda da yokmuş satışı.baya sıkıntı olmuş ama gümrüğe takılmış. baya bi evrak fln istemişler.ne alıp veremedikleri varsa bu kremleNerden buldun acaba?
Demekki farkı şeylerede faydası oluyor yani ne biliyim o kadar zorsa bunu gümrükten bile geçirmek demekki inanılmaz bir krem neyseki elinde var kıymetini bilcanım kuzenim korede yaşıyodu ondan istedim gelirken getirdi.amazondan istedi ama orda da yokmuş satışı.baya sıkıntı olmuş ama gümrüğe takılmış. baya bi evrak fln istemişler.ne alıp veremedikleri varsa bu kremle
İnince hemen yaz bize.Haa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir
Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
İnşallah canım :) çıktı direnlerim ama çıktığı yerler sızlıyor.eve geçmişsin ya daha çabuk iyileşeceğine inanıyorumdrenlerin de çıktı mı?
En zor kısmını atlattın sayılır. Gelsin memeli,memeli güzel günlerİnşallah canım :) çıktı direnlerim ama çıktığı yerler sızlıyor.
1 2 güne geçer onlar da. valla bence ameliyattan en geç 2 ay sonra bunların hepsini unutcaz.tadını çıkarmaya bakıcazİnşallah canım :) çıktı direnlerim ama çıktığı yerler sızlıyor.
Ben birazdan hastaneye gidiorum saat 5 te inşallah amelyat olucamInsallah cok guzel gecer seninde aminnn
Bende sali olucam yarin istanbula ucucamm sali operasyon allahin izniyleee
Hayırlı olsun haberlerini bekliyoruzBen birazdan hastaneye gidiorum saat 5 te inşallah amelyat olucam
Yani sen bilirsin ama ben deniyorum yani faydası olursa sanada solerimben pek çok şey denedim ona istinaden o yorumu yaptım.. yoksa niye gidip protez yaptırayım. hiçbişey bi memeyi öyle büyütmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?