Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Huhuuu electraaa ben daha yaptirmadimki ufacik boyumla bi elimle mememi bi elimle benim oglani tutarim artik
biliom beybi , yani bizim derken genelimizi kasettim vede seninkinin de hiiiç 400 lerde olacağını hayal etmediğim için :) direm miniş kategorisine soktum senide

electraa ayh mederma ben de buldum nihayet sorcaktım bugün sen yazmışsın zaten. içinde fln yazdığı kadar ii mi cidden ya?prospektüsü baya iddialı çünkü merak ettim.
benim bir karıştan büyük çok derin bi ameliyat izim vardı , o zaman kullandım. gerçekten mucize gibidir. Amerikada yaşadığım zamanlarda ordaki eczacı bir arkadaşımdan duymuştum hep. Büyük yara , ameliyat izlerinde , önemli yanıklarda kullanılıyormuş bu. bende almıştım memnun kaldım. yüzdeki derin sivilce izleri için olan versiyonu da vardı sanırım.

biliom beybi , yani bizim derken genelimizi kasettim vede seninkinin de hiiiç 400 lerde olacağını hayal etmediğim için :) direm miniş kategorisine soktum senide
Anladim tatlm isin makarasindayim benkendimi hayal ettim bi oyledeayy az olsun ama benim olsun yeter bana

ayh ben de koreden getirttim kuzenime. amazondan alamadım türkiyeye girişi yasakmış ameliyatı olmadan iz derdine düştüm

ayh ben de koreden getirttim kuzenime. amazondan alamadım türkiyeye girişi yasakmış ameliyatı olmadan iz derdine düştüm
hadi be yasakmıymış.. amazonda olduğunu görmüştüm ama incelemedim legal mi değilmi diye.. neyse başka yerden bulucaz artık

canım selam, anca bu sabah okuyorum forumu . haftasonu bakamadım. nasıl oldun? henüz son msjlara kadar okumadım .umarım daha iyisindir bu sabah
Teşekkür ederim Canım dün öğlen çıktım. Tek ağrı kaldı sol memem ve diren yerlerim. Yorgunluk çok fazla var su koyarken bile nefes nefese kalıyorum sanki bahar temizliğine giriştim o derece yorgunluk. Uyuyorum uykumu alamıyorum. Bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum. Annem yanımda kadıncağaz hem benle hem oğlumla ilgileniyor. Ameliyat olacak herkese bol şans diliyorum.

Demekki farkı şeylerede faydası oluyor yani ne biliyim o kadar zorsa bunu gümrükten bile geçirmek demekki inanılmaz bir krem neyseki elinde var kıymetini bil

İnince hemen yaz bize.
Sen zaman yaklaştıkça iyice panik olmuşsundur ameliyatı nerede olacaktın sen?işlerim çok yoğun ama vakit bulabilirsem bakarsın gelirim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…