Hayirli haberlerle gel ins.Ben birazdan hastaneye gidiorum saat 5 te inşallah amelyat olucam
evet maalesef öyle oldu biri 4.günde falan çıktı diğeri 9.gündü sanırım kanamam durmadı bi türlü az az ama devamlı oldu9 gun cok degilmi
1 hafta yemek dahil bişey yapamadım.5 gün kadar desteksiz yataktan kalkamadım.3 gün diren vardı onlar çıkınca rahatlama başladı.kollarımi çok kullanamadm bi süre.izler.lollipop şeklinde jel kullanyorum.bugün kontrolm vardı doktor bey gayet iyi yerleşiyor protezler dedi.jele devam...Bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum..korkma canm 1 hafta zorluģun var sonra rahatlıyorsun...
canımsın sen yatatlım hoş geldin.. özletme kendini bu kadar..
canım sen izler için hangi jeli kullanıyorsun doktor bana xeragel yazdı ama forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi contractubex kullanmış1 hafta yemek dahil bişey yapamadım.5 gün kadar desteksiz yataktan kalkamadım.3 gün diren vardı onlar çıkınca rahatlama başladı.kollarımi çok kullanamadm bi süre.izler.lollipop şeklinde jel kullanyorum.bugün kontrolm vardı doktor bey gayet iyi yerleşiyor protezler dedi.jele devam...
benimde sol memem hala ağrıyor 40 gün oldu hala arada sızlar zaten en baştan beri hep sorun yaşadığım memem oldu hatta geçende doktora bu meme olmamış bunu kesip atalım dedim gülüştükTeşekkür ederim Canım dün öğlen çıktım. Tek ağrı kaldı sol memem ve diren yerlerim. Yorgunluk çok fazla var su koyarken bile nefes nefese kalıyorum sanki bahar temizliğine giriştim o derece yorgunluk. Uyuyorum uykumu alamıyorum. Bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum. Annem yanımda kadıncağaz hem benle hem oğlumla ilgileniyor. Ameliyat olacak herkese bol şans diliyorum.
Birde sigara kullaniyormuydun ben kullanıyorum ve birakamadim
ben sigarayı çok az içiyordum günde 3-4 tane onuda ameliyat öncesi bıraktım ve 40 gün oldu hala içmiyorum benim profilime tıklarsan nasıl bir süreç geçirdiğimi görebilirsin.izler henüz hala belirgin yaşadığım aksilikler yara iyileşmesini geciktirdi ama neyseki şu anda her şey yolundaNeler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorum
Aynı değilmiş Ersin bey benimki :)ben aleni söylüyorum saklamadım hiç.. Akın bey mi :)
baktım canım şahane görünüyorlarYeni resim ekledim kızlarr :)
tatlım tekrar geçmiş olsun.. insanın üstünden tur geçmiş gibi oluyo.. bi tuhaf bişey.. eklemlerin etin kemiklerin.. onlar zaten adam gibi yatamamaktan..neyse zoru bitti benceTeşekkür ederim Canım dün öğlen çıktım. Tek ağrı kaldı sol memem ve diren yerlerim. Yorgunluk çok fazla var su koyarken bile nefes nefese kalıyorum sanki bahar temizliğine giriştim o derece yorgunluk. Uyuyorum uykumu alamıyorum. Bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum. Annem yanımda kadıncağaz hem benle hem oğlumla ilgileniyor. Ameliyat olacak herkese bol şans diliyorum.
Çok sağol canım Evet zor kısım bitti :)tatlım tekrar geçmiş olsun.. insanın üstünden tur geçmiş gibi oluyo.. bi tuhaf bişey.. eklemlerin etin kemiklerin.. onlar zaten adam gibi yatamamaktan..neyse zoru bitti bence
İnince hemen yaz bize.
Sen zaman yaklaştıkça iyice panik olmuşsundur ameliyatı nerede olacaktın sen?işlerim çok yoğun ama vakit bulabilirsem bakarsın gelirim yanına
canımsın sen yadünya güzelim fırsat buldukça bakıyorum foruma çok güzel sohbetler olmuş hep kaçırmışım ben
ScarEx jel canım benim kullandığım.1 aydır kullanyorum aynı jele devam edecekmişim.canım sen izler için hangi jeli kullanıyorsun doktor bana xeragel yazdı ama forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi contractubex kullanmış
Bende aynı kremi kullanıyorum ve gayet memnunumScarEx jel canım benim kullandığım.1 aydır kullanyorum aynı jele devam edecekmişim.
Ameliyatı avrupa yakasında mı olacaktı?inmişler canım, oteldeyim diye yazdı az önce bana
Hoşgeldin pimpirikli güzelKizlar ben oteldeyim annem de son dakka bilet alip geldi yuppiiii :)
Hastanede bana bebekler gibi bakar
Yarin saat 9 da kontrollerim var ac gel dedi
Su dahi icme dedi demin telefonda konustuk
Acaba kan testi filan derken kacta cikar ki sonuclar
Ogleden sonra olurum heralde operasyonu dimi??
Anadolu yakasinda central hospitalHoşgeldin pimpirikli güzel
Negüzel annende gelmiş .Ameliyata öğleden sonra alırlar tahmin ediyorum bu arada avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı olacaksın ameliyatını ?
Anadolu yakasinda central hospital
Ben asiri derecede korkuyorum acilara dayanamam diye
Annrm bana morel verio ben srnin yasindaykrn 2 cocuk dovurdum sen bunun icinmi korkuyosun filan dedi birazcik rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?