Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum..korkma canm 1 hafta zorluģun var sonra rahatlıyorsun...
1 hafta yemek dahil bişey yapamadım.5 gün kadar desteksiz yataktan kalkamadım.3 gün diren vardı onlar çıkınca rahatlama başladı.kollarımi çok kullanamadm bi süre.izler.lollipop şeklinde jel kullanyorum.bugün kontrolm vardı doktor bey gayet iyi yerleşiyor protezler dedi.jele devam...

canım sen izler için hangi jeli kullanıyorsun doktor bana xeragel yazdı ama forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi contractubex kullanmış

benimde sol memem hala ağrıyor 40 gün oldu hala arada sızlar zaten en baştan beri hep sorun yaşadığım memem oldu hatta geçende doktora bu meme olmamış bunu kesip atalım dedim gülüştük

Birde sigara kullaniyormuydun ben kullanıyorum ve birakamadim
Neler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorum
ben sigarayı çok az içiyordum günde 3-4 tane onuda ameliyat öncesi bıraktım ve 40 gün oldu hala içmiyorum benim profilime tıklarsan nasıl bir süreç geçirdiğimi görebilirsin.izler henüz hala belirgin yaşadığım aksilikler yara iyileşmesini geciktirdi ama neyseki şu anda her şey yolunda

tatlım tekrar geçmiş olsun.. insanın üstünden tur geçmiş gibi oluyo.. bi tuhaf bişey.. eklemlerin etin kemiklerin.. onlar zaten adam gibi yatamamaktan..neyse zoru bitti bence

canım sen izler için hangi jeli kullanıyorsun doktor bana xeragel yazdı ama forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi contractubex kullanmış
ScarEx jel canım benim kullandığım.1 aydır kullanyorum aynı jele devam edecekmişim.

Kizlar ben oteldeyim annem de son dakka bilet alip geldi yuppiiii :)
Hastanede bana bebekler gibi bakar
Yarin saat 9 da kontrollerim var ac gel dedi
Su dahi icme dedi demin telefonda konustuk
Acaba kan testi filan derken kacta cikar ki sonuclar
Ogleden sonra olurum heralde operasyonu dimi??

Hoşgeldin pimpirikli güzel
Negüzel annende gelmiş .Ameliyata öğleden sonra alırlar tahmin ediyorum bu arada avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı olacaksın ameliyatını ?

Hoşgeldin pimpirikli güzel
Negüzel annende gelmiş .Ameliyata öğleden sonra alırlar tahmin ediyorum bu arada avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı olacaksın ameliyatını ?
Anadolu yakasinda central hospital
Ben asiri derecede korkuyorum acilara dayanamam diye
Annrm bana morel verio ben srnin yasindaykrn 2 cocuk dovurdum sen bunun icinmi korkuyosun filan dedi birazcik rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…