Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun.ben daha olmadim yumusama konusunda tecrubeli arkadaslar yardimci olurlar sana muhakkak

Benimde agrolarim artii ya neden ki dun buladar degildi
ameliyatın cok yeni narkozun etkileri geciyo biraz Ağrı'n artar cok hareket etme kollarını fazla kullanma ben günde 3 kez içiyordum ağrı kesiciyi antibiyotik 2 kutu içmiştim cok morluğum vardı diren takılmamıştı

Tmm canım yarın olup biten herşeyi anlatıcam sana inşallah bizimde memişlerimiz istediğimiz gibi olur bende bir acayip insanın korku yok heycan var hahahaha
Iyi cesaretliymissin o zamanne guzel iste boyle pozitif olunca daha iyi cikacaksin ameliyattan eminimdr.bana bu c.teside olabilir diyince bi anda sozde korkmayan ben tirstim birazcik

prensespınar biraz bilgi verirmisin gögüslerin çokmu küçük senin ölcülerin nasıl kaç takılacak beni izlemeye alırmısın 6 nisan ameliyatım var çok geginim
dur stres yapma öncelikle benim şuan c cup zaten. dikleştirme ve silikon bir arada olacak ameliyatım. o yüzden çok büyük bi silikon takılmıcak.boyut konuşmadık henüz.damla protez olacak ama ona karar verdim.sen nerde ve kime olcaksın ameliyatını?bir de dokun var mı?

dokum emzirmeden dolayı kalmadı 75in yarısını bile doldurmuyor düşün doğal duruşun bir tık üstünü istiyorum yuvarlak mentor 360 biri diğeri 380 olacak diye belirlendi ameliyatta denenecek..yanlız gerdanım cök zayıf portakal konmuş gibi gururmu endişeliyim

valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?

[QUOprensespinar, post: 45853255, member: 554815"]valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?[/QUOTE]
Kas alti yuvarlak koltuk altı düşünüyorum 360 küçük olan göğsüne diğeri 380 çokmu büyük acaba

Eklentiler

• 2016-03-26-23-30-59-977.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
[QUOprensespinar, post: 45853255, member: 554815"]valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?
Kas alti yuvarlak koltuk altı düşünüyorum 360 küçük olan göğsüne diğeri 380 çokmu büyük acaba[/QUOTE]
valla kasaltı yaptırcaksan bence gayet iyi bi büyüklük.bir miktar da küçülme olacaktır çünkü kas altı olduğu için. yalnız resmi sil istersen herkes görür bu şekilde.sen bilirsin tabi yine de.doktorun kim?

[QUOprensespinar, post: 45853255, member: 554815"]valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?
Kas alti yuvarlak koltuk altı düşünüyorum 360 küçük olan göğsüne diğeri 380 çokmu büyük acaba[/QUOTE]
Canım foton herkese görünür şekilde 10 dakika dolmadan kaldır istersen

Bu ekli dosyayı üye olan olmayan herkes görür haberin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…