Gecmis olsun.ben daha olmadim yumusama konusunda tecrubeli arkadaslar yardimci olurlar sana muhakkakMerhaba herkese ben İzmir de oldum ameliyatımı Prof Tahir gürler yaptı 15 tatilde yaptırdım 167 boyum 49 kiloyum meme ucu 275 cc benimkiler ama 2 çocuğum var biraz göğsüm vardı en sevdiğim pushup çamaşırımı giyip gitmiştim doktora bundan buyuk olmasınlar diye.en son pentiden aldım bedenim 75d sizi ameliyattan sonra keşfettim bazılarınızla beraber iyileştik agrilar 4 günde geciyo ama ne Zaman yumuşar ne Zaman aşağıya inecek bide göğüslerimden sut gelmişti cok korkmuştum isteyen herkes sahip olur umarım hepsi unutuluyor inanın
ameliyatın cok yeni narkozun etkileri geciyo biraz Ağrı'n artar cok hareket etme kollarını fazla kullanma ben günde 3 kez içiyordum ağrı kesiciyi antibiyotik 2 kutu içmiştim cok morluğum vardı diren takılmamıştıBenimde agrolarim artii ya neden ki dun buladar degildi
Tmm canım yarın olup biten herşeyi anlatıcam sana inşallah bizimde memişlerimiz istediğimiz gibi olur bende bir acayip insanın korku yok heycan var hahahahaAyyy hadi olda sira bana gelsinsaka bi yana ins gonlune gore olur. Ama detaylari anlat bana sira bende
Iyi cesaretliymissin o zamanTmm canım yarın olup biten herşeyi anlatıcam sana inşallah bizimde memişlerimiz istediğimiz gibi olur bende bir acayip insanın korku yok heycan var hahahaha
Tırs tırsma sonucu düşün bizimde dolgun memişlerimiz olcak kurtulcaz o içi dolu sütyenlerden :)Iyi cesaretliymissin o zamanne guzel iste boyle pozitif olunca daha iyi cikacaksin ameliyattan eminim dr.bana bu c.teside olabilir diyince bi anda sozde korkmayan ben tirstim birazcik
Izlermisin Beni seni izliorumBen amaliyat oncesi 3 tane icerdim doktor rahat ol bisey olmaz dedi gercekten de cok rahat gecti oksuruk olmadi,analiyat sonrasi 4 gun sonra icneye basladim 3 tane filan
yok canım 26 nisanda olcam ben deTeşekkür ederimprensespinar Sen oldun mu ameliyat
prensespınar biraz bilgi verirmisin gögüslerin çokmu küçük senin ölcülerin nasıl kaç takılacak beni izlemeye alırmısın 6 nisan ameliyatım var çok geginimyok canım 26 nisanda olcam ben de
dur stres yapma öncelikleprensespınar biraz bilgi verirmisin gögüslerin çokmu küçük senin ölcülerin nasıl kaç takılacak beni izlemeye alırmısın 6 nisan ameliyatım var çok geginim
dokum emzirmeden dolayı kalmadı 75in yarısını bile doldurmuyor düşündur stres yapma önceliklebenim şuan c cup zaten. dikleştirme ve silikon bir arada olacak ameliyatım. o yüzden çok büyük bi silikon takılmıcak.boyut konuşmadık henüz.damla protez olacak ama ona karar verdim.sen nerde ve kime olcaksın ameliyatını?bir de dokun var mı?
valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?dokum emzirmeden dolayı kalmadı 75in yarısını bile doldurmuyor düşündoğal duruşun bir tık üstünü istiyorum yuvarlak mentor 360 biri diğeri 380 olacak diye belirlendi ameliyatta denenecek..yanlız gerdanım cök zayıf portakal konmuş gibi gururmu endişeliyim
Kas alti yuvarlak koltuk altı düşünüyorum 360 küçük olan göğsüne diğeri 380 çokmu büyük acaba[/QUOTE][QUOprensespinar, post: 45853255, member: 554815"]valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?
Kas alti yuvarlak koltuk altı düşünüyorum 360 küçük olan göğsüne diğeri 380 çokmu büyük acaba[/QUOTE][QUOprensespinar, post: 45853255, member: 554815"]valla ben boyuttan pek anlamıyorum ama genelde burda herkesin söylediği 350den aşağısını taktırma şeklinde.doktorunla konuş bi daha.nereye yerleştirilcek belli mi?
Canımsın sağ ol sende öylesin benim için bende yeni foto yok beğenmiyorum hiçbirinisenin pabucun atılır mı hiç yavru kuşum.. hala teksin :) arada foto gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?