- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Kizlar bugun 3 gunum ve ywtaktsn hala zor kalkiorum
Sanki dikis yerlerim agrio daha dogru dusust bakmadim bile memelerimr
Insallah hersey yolundadir
Bide cok gergin nefes bilenuor aliom konusmakda da biraz zorluk cekiorum
Sizzce normalmidir daha 3 cunu gun
Ay oylemi diosun hadininsallah3 gün daha çok yeniiiiiiii1 2 gün sonra rahatlarsın bence baya.
Kizlar bugun dr.la gorustum.olcumu aldi 295 325 deneriz dedi. bende olabilcek en buyugunu istiyorum dedimo sirada esime bi baktim gözlerini pörtletmis bana bakiyor ayy dedim napim ben dogal duranini degil dolgun durani istiyorum neyseee en guzelide tarih aldim kizlar 9 nisanda memedas olcaz ins hatta bu c.tesi hasta iptali olabilirmis.haber vercekler c.teside olabilirim yani
canım bazen öyle oluyor. hani morluğun geçerken kimi zaman tuhaf bi şekilde acır ya.. bazen ilk 2 - 3 günden sonra azcık acıma olabiliyor.. olsun geçecek. arayamadım seni bugün . ofis çok yoğun. yarın izin aldım yarım gün. o yüzden bitirmem lazım herseyi bebeğim. geçemedim karşıya. yoksa seni görmeyi çok istiyorumBenimde agrolarim artii ya neden ki dun buladar degildi
Ay oylemi diosun hadininsallah
Yaaa
Ciddennbazen diorum ki kavusdamiyim
Bide ayiptir soylemesi ishal olmusum galiba havadegisikliginfrn
Iyiki annemngeldi yokda ben hayatttq yapapmamnhicbiseyi
Dua edin kizlarrr insallahnhemen gecsin yaaa aminnnnn
hadi az kaldı prensesimiz :) yarın nisan ayına girince geri sayıma başlıyoruz..yok canım 26 nisanda olcam ben de
Canımsın sağ ol sende öylesin benim için bende yeni foto yok beğenmiyorum hiçbiriniama senden bekliyoruz 1.haftada takıldın kaldın bebeğim yaa
canım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabikiKizlar nerdesiniz ?electraa @magic angel Yeliz yildizz da kacti sanirim @Defne_ efe senin 300cc takilmisti sanirim yardim et
hadi az kaldı prensesimiz :) yarın nisan ayına girince geri sayıma başlıyoruz..
normal tatlım oluyo o kadar.. baskı var..için acıyo gibi.. az daha dayan oflaya puflaya 1 haftayı geçireceksinKizlar bugun 3 gunum ve ywtaktsn hala zor kalkiorum
Sanki dikis yerlerim agrio daha dogru dusust bakmadim bile memelerimr
Insallah hersey yolundadir
Bide cok gergin nefes bilenuor aliom konusmakda da biraz zorluk cekiorum
Sizzce normalmidir daha 3 cunu gun
geçmek bilmez artık günler ..çok zordur eminim. ben konuştuktan sonra dr ile 1 hafta sonrasına vermişti gün..zor bekledimayyyyyy heyecandan çatlıcam nerdeyse
olmaz canım.. bende 10.güne kadar takmadım.. yat dinlen .. yarın git bahariyeden al ayyıldız sana adres yollamıştım okudunmuKizlar bubarada ben hala sporcu sudyeni almadim
Yarinn kendiminiyi hisedersem cikip alicam
Bisey olmaz dimi
yeliz beni izlemeye alırmısın ölçülerin neydi senin kaç takıldı biraz bilgiverirmisin benim fotoma bakarmısınAy oylemi diosun hadininsallah
Yaaa
Ciddennbazen diorum ki kavusdamiyim
Bide ayiptir soylemesi ishal olmusum galiba havadegisikliginfrn
Iyiki annemngeldi yokda ben hayatttq yapapmamnhicbiseyi
Dua edin kizlarrr insallahnhemen gecsin yaaa aminnnnn
3 gün daha çok yeniiiiiiii1 2 gün sonra rahatlarsın bence baya.
23 ocaktan beri bekliyorum yaa asker yolu bekler gibigeçmek bilmez artık günler ..çok zordur eminim. ben konuştuktan sonra dr ile 1 hafta sonrasına vermişti gün..zor bekledim
ayh kız dur korkutmayok anam 1 hafta baya bi hissediyosun. 15 günden sonra o rahatlama olur ..sen öyle yaz kafaya zora alıştır kendine.. ne çıkarsa şansına :)
istda olaydım ben gelirdim ayh çok keyifli olurdu kesincanım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?