Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar bugun 3 gunum ve ywtaktsn hala zor kalkiorum
Sanki dikis yerlerim agrio daha dogru dusust bakmadim bile memelerimr
Insallah hersey yolundadir
Bide cok gergin nefes bilenuor aliom konusmakda da biraz zorluk cekiorum
Sizzce normalmidir daha 3 cunu gun

Ay bide sali sabahi geri ucucaz almanyaya acaba dayanabilirmiyim
O gune kadar acim gecer dimi ?
Doktora diorum bisey olmaz filan dio hic takmiorlar sanki
Hatta dedi ki bazilari almanyadan gelip ertesi gun geri gifiorlar

Kizlar bubarada ben hala sporcu sudyeni almadim
Yarinn kendiminiyi hisedersem cikip alicam
Bisey olmaz dimi

3 gün daha çok yeniiiiiiii 1 2 gün sonra rahatlarsın bence baya.

3 gün daha çok yeniiiiiiii 1 2 gün sonra rahatlarsın bence baya.
Ay oylemi diosun hadininsallah
Yaaa
Ciddennbazen diorum ki kavusdamiyim
Bide ayiptir soylemesi ishal olmusum galiba havadegisikliginfrn
Iyiki annemngeldi yokda ben hayatttq yapapmamnhicbiseyi
Dua edin kizlarrr insallahnhemen gecsin yaaa aminnnnn

canım çok sevindim.. aaa bişide kalmamış yani.. allah allahh gelsin memeler :)
bak sakın paniğe başlama.. yeter ömrümüzü yediniz :)

Benimde agrolarim artii ya neden ki dun buladar degildi
canım bazen öyle oluyor. hani morluğun geçerken kimi zaman tuhaf bi şekilde acır ya.. bazen ilk 2 - 3 günden sonra azcık acıma olabiliyor.. olsun geçecek. arayamadım seni bugün . ofis çok yoğun. yarın izin aldım yarım gün. o yüzden bitirmem lazım herseyi bebeğim. geçemedim karşıya. yoksa seni görmeyi çok istiyorum

Yaaa

yelizzzimmm canım sarı şekerim..
üşenme bi ara oku benime eski mesajları.. kızlar bilir hep, 14 şubat sevgililer günü için benimki müthiş bi org planlamıştı. biz bi gece önce annemle yediğimiz çin yemeğinden zehirlenmişiz. O gece otele gittik işte. orda kalıcaz canlı müzik bilmemne, adam da teklif eder diye ben bekliyorum heyecanla. daha 9 günlük ameliyatlıyım.. ben nasıl bi kusma aynı zamanda isal durumu.. öldüm geberdim. hapşurmaktan çekinen ben yarım saat arayla tüm gece kustum o halde.. o memeler göğüs kasları mide kasları yarıldı ağrıdan.. kabus odur ..bişi olmaz. iyi olacaksın . sevgililer günü kabusa döndü, zaten teklif falan da olmadı.. ben o haldeyken ne çaldırdığı şarkımızı dinledim ne bişi ben o sırada eniştenize diil klozete sarılıyordum

Canımsın sağ ol sende öylesin benim için bende yeni foto yok beğenmiyorum hiçbirini ama senden bekliyoruz 1.haftada takıldın kaldın bebeğim yaa

he dimi öyle oldu.. aslında evde giyinip duruyorum.. du bakim biraz daha bekleticem bugünden itibaren madigudi bende kalıcam. haftasonuda şehir dışına çıkıyoz. çekemem bikaçgün

Kizlar nerdesiniz ? electraa @magic angel Yeliz yildizz da kacti sanirim@Defne_ efe senin 300cc takilmisti sanirim yardim et
canım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabiki

normal tatlım oluyo o kadar.. baskı var..için acıyo gibi.. az daha dayan oflaya puflaya 1 haftayı geçireceksin

Yaaa
yeliz beni izlemeye alırmısın ölçülerin neydi senin kaç takıldı biraz bilgiverirmisin benim fotoma bakarmısın

istda olaydım ben gelirdim ayh çok keyifli olurdu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…