Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ayh kız dur korkutma bende bu dokuyla baskı diil de dikişlerimde ağrı olur die düşünüorum

valla şimdi kişiden kişiye değişiyorda , hatırlarsın daha öncede hep yazmıştık. kimseler tereyağından kıl çekermişçesine kaş aldırma operasyonuna benzetmesin. zahmeti var şimdi bu işin arkadaş :) boru diil yane baya dayanıklı hatunlarız .. artık biri memem estetik deyince küçümsemeyip saygıyla eğiliyorum.. uehuehehe

biz silikonlular sadece memesi sıkılası değil önünde eğilip elide öpülesi hatunlarız..işte o kaaa

ayh tabi canım kesinlikle kolay diil de inşallah kolay atlatanlar kervanında yerimi alırım . silikonlu deyip küçümsemesinler

Biliyorum canim biliyorumben ameliyat tarihi alinca tirstimda birazcikbaktim kimseciklerde yok burda memedaslarla istanbul gezmesi ben uyarim

Vayyy son sozu koydun ortaya

Daha dun netlesti daha zaten.kas alti 290 325 arasi deniycekmis. Boy kisa cikmiyo benden daha fazla meme sanirsam 9nisan ameliayat gunum
ameliyata girmeden önce bi daha konuşursun zaten doktorunla. olabilecek en büyük protezi taksın madem söyle de. ayh ne güzel az kalmışşşşşş

CNim
canim benimde 3 gun oldubende ayni seyleri yasiorum direnlerim var 've 2 gundaha kalacaklar

Sagol canim.ayyy dur ben daha baslamadim. 2 3gun kala dir dir baslicam haberin ola

allammm sana geliyorum. kafamda saç kalmayacak.. neyseki sakin dönemlerime denk geleceksin beybi..sana da her zaman vakit var.. mangal yürekten mangal seffgiiii

Beklemek daha kotu sanirsam ben senden onceyim tabi bayagidir buradasin demi yorumlarini bekliyorum bakarmisin benim fotoya bu dr.lar 325den yukari demiyo bana ya
kız bıdırdanma, bak benıkinden büyük olur senin.. hem doğumda yaptık. 325 iidir.. doktora güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…