ayh kız dur korkutmabende bu dokuyla baskı diil de dikişlerimde ağrı olur die düşünüorum
yuhh niye o kadar geç seninki yaaa23 ocaktan beri bekliyorum yaa asker yolu bekler gibişafak 27
diğer iller de ikili üçlü beşli org olabilir. izmir var burda, adana var sanırım..ankara var ..de haydiiistda olaydım ben gelirdim ayh çok keyifli olurdu kesin
ayh tabi canım kesinlikle kolay diil de inşallah kolay atlatanlar kervanında yerimi alırım . silikonlu deyip küçümsemesinlervalla şimdi kişiden kişiye değişiyorda , hatırlarsın daha öncede hep yazmıştık. kimseler tereyağından kıl çekermişçesine kaş aldırma operasyonuna benzetmesin. zahmeti var şimdi bu işin arkadaş :) boru diil yane baya dayanıklı hatunlarız .. artık biri memem estetik deyince küçümsemeyip saygıyla eğiliyorum.. uehuehehe
biz silikonlular sadece memesi sıkılası değil önünde eğilip elide öpülesi hatunlarız..işte o kaaa
because of the dietyuhh niye o kadar geç seninki yaaa
çene olan her organizasyona varımdiğer iller de ikili üçlü beşli org olabilir. izmir var burda, adana var sanırım..ankara var ..de haydii
Sagol canim.ayyy dur ben daha baslamadim. 2 3gun kala dir dir baslicam haberin olacanım çok sevindim.. aaa bişide kalmamış yani.. allah allahh gelsin memeler :)
bak sakın paniğe başlama.. yeter ömrümüzü yediniz :)
Biliyorum canim biliyorumcanım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabiki
ne zamandı canım senin ameliyatın kaçırmışım benSagol canim.ayyy dur ben daha baslamadim. 2 3gun kala dir dir baslicam haberin ola
Beklemek daha kotu sanirsam23 ocaktan beri bekliyorum yaa asker yolu bekler gibişafak 27
şimdi baktım canım resmine. dokun var ya biraz onun için 325 demişlerdir ki ii bence de. kas altı mı olcak?Beklemek daha kotu sanirsamben senden onceyim tabi bayagidir buradasin demi yorumlarini bekliyorum bakarmisin benim fotoya bu dr.lar 325den yukari demiyo bana ya
Vayyy son sozu koydun ortayavalla şimdi kişiden kişiye değişiyorda , hatırlarsın daha öncede hep yazmıştık. kimseler tereyağından kıl çekermişçesine kaş aldırma operasyonuna benzetmesin. zahmeti var şimdi bu işin arkadaş :) boru diil yane baya dayanıklı hatunlarız .. artık biri memem estetik deyince küçümsemeyip saygıyla eğiliyorum.. uehuehehe
biz silikonlular sadece memesi sıkılası değil önünde eğilip elide öpülesi hatunlarız..işte o kaaa
Daha dun netlesti daha zaten.kas alti 290 325 arasi deniycekmis. Boy kisa cikmiyo benden daha fazla meme sanirsamşimdi baktım canım resmine. dokun var ya biraz onun için 325 demişlerdir ki ii bence de. kas altı mı olcak?
ameliyata girmeden önce bi daha konuşursun zaten doktorunla. olabilecek en büyük protezi taksın madem söyle de. ayh ne güzel az kalmışşşşşşDaha dun netlesti daha zaten.kas alti 290 325 arasi deniycekmis. Boy kisa cikmiyo benden daha fazla meme sanirsam9nisan ameliayat gunum
Yok dedim zaten takabilcek en buyugunu istiyorum dieameliyata girmeden önce bi daha konuşursun zaten doktorunla. olabilecek en büyük protezi taksın madem söyle de. ayh ne güzel az kalmışşşşşş
canim benimde 3 gun oldubende ayni seyleri yasiorum direnlerim var 've 2 gundaha kalacaklarKizlar bugun 3 gunum ve ywtaktsn hala zor kalkiorum
Sanki dikis yerlerim agrio daha dogru dusust bakmadim bile memelerimr
Insallah hersey yolundadir
Bide cok gergin nefes bilenuor aliom konusmakda da biraz zorluk cekiorum
Sizzce normalmidir daha 3 cunu gun
because of the diet
Sagol canim.ayyy dur ben daha baslamadim. 2 3gun kala dir dir baslicam haberin ola
kız bıdırdanma, bak benıkinden büyük olur senin.. hem doğumda yaptık. 325 iidir.. doktora güvenBeklemek daha kotu sanirsamben senden onceyim tabi bayagidir buradasin demi yorumlarini bekliyorum bakarmisin benim fotoya bu dr.lar 325den yukari demiyo bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?