Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmek bilmez artık günler ..çok zordur eminim. ben konuştuktan sonra dr ile 1 hafta sonrasına vermişti gün..zor bekledim
Bende doktorla konusup ertesi gun amaliya olmustum hic beklemedimbavulumu alip ankara yoluna dustum kimseye gitmeden caaanim dokturuma ugradim

Kizlarrrr,yaa yine estetik olasim geldi(bu ifade suratina bayiliyorum)
Ben ikinci kizimda 90 kilo olmistum 30 kiloya yakin kilo verdim popo altinda yag fazlaligi var,kot giydigimde ozellikle cikiyo rahatsiz ediyo,sizce yagmi aldirsam o bolgeden yoksa o deriyi gerdirsem mi,deri sarkmasi gibi biseycok kafaya takiyom olanlar varsa help meeeee

Kimsenin bacak popo estetiginde bilgisi yok mu...popo altindaki fazla yagi ne yaptirsam yag mi aldirsaaaam,yoksa o deriyi gerdirsem mi yanlis forumdayim bu soru icin biliyorum ama belkim fikriniz vardir ha kizlar

Hersey yolunda cok sukur :))

Kizlar ben sali almanyaya ucuyorum acaba bi sarsilma olurmu
8 gun biticek sali
Sizde nasildi 8 ci gun

Tek 300cc seninki de ondan canim ameliyat gunu aldimda nasil durcagini kestiremedim kiyaslamaya giriyo insan haliyle tabi
Evet canım benim doktorum büyük göğüs yapmaktan yana değildi. Doğallıktan yana hep konuştu , aslında bende biraz daha büyük isterdim ama eşimde istemedi ne yapacaksın çok büyüğü deyince bende kabul ettim sen kaç istiyorsun?

Dr.olctu bicti beni 290 325 deneriz dedi daha oncekide 290 demisti bende dedim 300den asagi yapmayin bari deysin.esimde portletti gozlerini ben 375 falan dusunuyodumki nerdeee dr. diyo tasar die yanlardanbi senin 300 bide electraa nin 325 ondan sordum canim.

Ayy aynı düşünmüşüz :) Dr 275 Dedi ben kesinlikle yaptığıma , çektiğim acıya deysin 300 olsun diye ısrar ettim . Onlar daha iyi biliyorlar 300 altına inmesin çokta yukarı çıkıp yapay olmasın. Sonuçta hepimiz belli olsun istemiyoruZ canım

Bu arada basina gelmeyen anlamiyomus ben daha dr. arastirirken falan forumdan okuyodum.ayy diyodum nie bu kadar cc lere takiliyolar die bende oyle oldum simdi biri beni kurtarsin bu memesizlikten diyen ben simdide buyuklugune takildim kaldim

Bu arada basina gelmeyen anlamiyomus ben daha dr. arastirirken falan forumdan okuyodum.ayy diyodum nie bu kadar cc lere takiliyolar die bende oyle oldum simdi biri beni kurtarsin bu memesizlikten diyen ben simdide buyuklugune takildim kaldim
Bunun yaşlılığıda var :) oyüzden orta karar olsun ben cc fazla takılmadım ama küçükte olsun istemedim sonuçta düz göğsüm vardı . Allah gönlüne göre versin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…