Bende doktorla konusup ertesi gun amaliya olmustum hic beklemedimbavulumu alip ankara yoluna dustum kimseye gitmeden caaanim dokturuma ugradimgeçmek bilmez artık günler ..çok zordur eminim. ben konuştuktan sonra dr ile 1 hafta sonrasına vermişti gün..zor bekledim
Canimmallammm sana geliyorum. kafamda saç kalmayacak.. neyseki sakin dönemlerime denk geleceksin beybi..sana da her zaman vakit var.. mangal yürekten mangal seffgiiii
Ama napim okadar buyuk yaptir buyuk yaptir denildiki kesmedi 325kız bıdırdanma, bak benıkinden büyük olur senin.. hem doğumda yaptık. 325 iidir.. doktora güven
Hersey yolunda cok sukur :))memeli ve mutluyum ben.. henüz böyle göğsümüzü açıp gezemedik tabiki kış sebebi ile :) yakında solaryuma başlıycam.. o zaman fora gezerim. yalnız ben hiç silikonlu gibi diilim giysiliyken. iyimi kötümü bilemedim . ameliyatın etkisi geçti . arada varlıklarını hissediyorum o kadar canım. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok
Ne güzeeeeel eve dolu dolu memelerle dönmek darısı bana inşallah ve isteyen herkese.sağlıkla dön bebişimKizlar ben sali almanyaya ucuyorum acaba bi sarsilma olurmu
8 gun biticek sali
Sizde nasildi 8 ci gun
Tez canlı biri olarak ben hemen gün aldım karar verinceayyyyyy heyecandan çatlıcam nerdeyse
Bence sen iyi atlattin yelizKizlar ben sali almanyaya ucuyorum acaba bi sarsilma olurmu
8 gun biticek sali
Sizde nasildi 8 ci gun
Ne güzeeeeel eve dolu dolu memelerle dönmek darısı bana inşallah ve isteyen herkese.sağlıkla dön bebişim
Bişey olmaz Canım merak etme o zamana kadar düzelirsin :)Kizlar ben sali almanyaya ucuyorum acaba bi sarsilma olurmu
8 gun biticek sali
Sizde nasildi 8 ci gun
Canım hayırdır ne için yardım gerekKizlar nerdesiniz ? @electraa @magic angelYeliz yildizz da kacti sanirim @Defne_ efe senin 300cc takilmisti sanirim yardim et
Tek 300cc seninki de ondan canimCanım hayırdır ne için yardım gerek
Evet canım benim doktorum büyük göğüs yapmaktan yana değildi. Doğallıktan yana hep konuştu , aslında bende biraz daha büyük isterdim ama eşimde istemedi ne yapacaksın çok büyüğü deyince bende kabul ettimTek 300cc seninki de ondan canimameliyat gunu aldimda nasil durcagini kestiremedim kiyaslamaya giriyo insan haliyle tabi
Dr.olctu bicti beni 290 325 deneriz dedi daha oncekide 290 demisti bende dedim 300den asagi yapmayin bari deysin.esimde portletti gozleriniEvet canım benim doktorum büyük göğüs yapmaktan yana değildi. Doğallıktan yana hep konuştu , aslında bende biraz daha büyük isterdim ama eşimde istemedi ne yapacaksın çok büyüğü deyince bende kabul ettimsen kaç istiyorsun?
Ayy aynı düşünmüşüz :) Dr 275 Dedi ben kesinlikle yaptığıma , çektiğim acıya deysin 300 olsun diye ısrar ettim . Onlar daha iyi biliyorlar 300 altına inmesin çokta yukarı çıkıp yapay olmasın. Sonuçta hepimiz belli olsun istemiyoruZ canımDr.olctu bicti beni 290 325 deneriz dedi daha oncekide 290 demisti bende dedim 300den asagi yapmayin bari deysin.esimde portletti gozleriniben 375 falan dusunuyodumki nerdeee dr. diyo tasar die yanlardan bi senin 300 bide electraa nin 325 ondan sordum canim.
Bunun yaşlılığıda var :) oyüzden orta karar olsun ben cc fazla takılmadım ama küçükte olsun istemedim sonuçta düz göğsüm vardı . Allah gönlüne göre versin canım inşallahBu arada basina gelmeyen anlamiyomusben daha dr. arastirirken falan forumdan okuyodum.ayy diyodum nie bu kadar cc lere takiliyolar die bende oyle oldum simdi biri beni kurtarsin bu memesizlikten diyen ben simdide buyuklugune takildim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?