Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben en iyisi dr.a biraz daha dirdir yapayimbenden kurtulmak icin yukseltir belki

Bunun yaşlılığıda var :) oyüzden orta karar olsun ben cc fazla takılmadım ama küçükte olsun istemedim sonuçta düz göğsüm vardı . Allah gönlüne göre versin canım inşallah
Sagol canim. O tarafida var dogru ikinci cocuk yaslilik falan. Haklisin sikayet etmiyim ben

İyi akşamlar kızlar. Bugün 19. Günüm fakat bakıyorum da iki memem arasında çok fark var büyüklük olarak. siz böyle sıkıntılar yaşadınız mı daha sonra denge sağlanır mi ? Benim ameliyattan önce de biraz fark vardı biri birinden daha büyüktü ama şimdiki hali çok bariz rahatsız etti beni

Allah allah ya bu cc ler gerçekten herkeste aynı durmuyor. Bana 375 cc takıldı inan hiç öyle büyük değil bide ödemliler yani inince bi avuç kalacak :)

Defne sen ameliyat oldun mu ? Olduysan 300 cc leri görmek isterim seni izliyorum beni izlersen fotolarımı görebilirsin canım

Kimsenin bacak popo estetiginde bilgisi yok mu...popo altindaki fazla yagi ne yaptirsam yag mi aldirsaaaam,yoksa o deriyi gerdirsem mi yanlis forumdayim bu soru icin biliyorum ama belkim fikriniz vardir ha kizlar
Canım sporla falan toparlanacak gibi değil mi ? Yani bıçak altına yatmadan çözüm bulamaz miyiz acep

Güzel olabilir gerçekten saat ve gün uygun olursa katılmak isterim

Seni izliycem izlermisin beni

Bu baslikta bir cok arkadasim oldu.
Ameliyat oncesi siteye uye degilken, bu sayfayi cok okudum.
Hep yararli yorumlarin oldugu baslikti burasi.
Lakin bence misyonunu coktan tamamladi, hatta amacini asti. Okuyan herkes mutlu olsun :))

Defne sen ameliyat oldun mu ? Olduysan 300 cc leri görmek isterim seni izliyorum beni izlersen fotolarımı görebilirsin canım
Ben oldum canım bugün 14. cü günüm :) baştan foğ. Çekmedim Dr çekti ona gidince alıcam öncesi sonrası diye koyucam ben kendi çektiğim foğ hiç beğenmiyorum

Ameliyattan once bariz fark varmiydi dr.un buna gore oranlari saglamasi gerekmiyomuydu cunku

Vall
Canım sporla falan toparlanacak gibi değil mi ? Yani bıçak altına yatmadan çözüm bulamaz miyiz acep
a Canim doktor a sordum bence once meme yapalim karistirmayalim kombin estetigi dei gerek yok spor yap hergun yuru dedi bende tamam dedim,valla iki cocukla spora gidemiyorum kosu bandim var yine yapamiyorum ahh ahh imkan olsa spor salonundan cikmam,arka bacak biraz yag var gitsin istiyorumestetik meraklisi olup ciktip bende

Ben oldum canım bugün 14. cü günüm :) baştan foğ. Çekmedim Dr çekti ona gidince alıcam öncesi sonrası diye koyucam ben kendi çektiğim foğ hiç beğenmiyorum
Bendw hic cekmedim yaaa gormek istemiyirdum memisleriama simdide eski halini merak ediyom neydim diye bir ay sonra kontrolum var doktor resim cekmisti before after yapmak icin onlari istiycem bende alirim insallah

Bu baslikta bir cok arkadasim oldu.
Ameliyat oncesi siteye uye degilken, bu sayfayi cok okudum.
Hep yararli yorumlarin oldugu baslikti burasi.
Lakin bence misyonunu coktan tamamladi, hatta amacini asti. Okuyan herkes mutlu olsun :))
Bu bir veda miydi ? birine gönderme mi merak ettim nie burnunu sokuyosun demezsen tabi

Merhaba bende kk uzun zamandır takip ediyordum üye oldum yaklaşık 1 ay önce fakat bu aksam yazma cesaretinde bulundum burası gerçekten tecrübelerle dolu muhteşem biryer gordugum kadariyla cok guzel arkadasliklar kuruluyor.Beni de araniza alirsiniz diye dusundum bende ne yazık ki sizlerle aynı dertten muzdaribim yakın zamanda bu operasyonu düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsunn

Kizlwr bugun 4. Gunim ve ben surekli uyuyorum binsikayetim yok uyuymaktan ama ilaclarmi uyutuyor nedenn boyle acaba
Karnimda gurul gurul surekli

Canım nerdeyse herkes aynı şeyden şikayetçiydi.fotolarına baktım.ama şimdi hepsininki mükemmel ötesi.sadece sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…