Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende de sargı falan yoktu efil efil geziyordum

Ayyy çok güzel olur valla istanbul tayfası organizasyonu sen başlat bari ama buluşma günü gelince birbirimizi nasıl tanıyacağız malum sadece memelerimizi gördük.
Oraya memeli gelecek halimiz yok ya olmadı hepimiz kafamıza kırmızı gül takarızgerçi senin yüzün tanınıyor artık olmadı herkez sen nerdeysen orda toplaşırız

Eser aydoğdu ile görüştüm ben istanbulda olumlu geçti bakalım sen nerde olacaksın bakiyor musun dr
Öncelikle hayırlı olsun kararınız...
Ben eser hnm görüşmedim ama küçük cc lerden yana olduğunu buradan okumuştum
kaç cc yada nasıl bi meme istediğini net olarak anlattın mı?

Öncelikle hayırlı olsun kararınız...
Ben eser hnm görüşmedim ama küçük cc lerden yana olduğunu buradan okumuştum
kaç cc yada nasıl bi meme istediğini net olarak anlattın mı?
Merhaba Magic evet görüştüm Dr la 300 cc en fazla 1 tık buyugunu deneyebiliriz dedi.fasya altı olduğu için birde biraz dokum da var olduğu için çok küçük durmaz herhalde diye düşündüm ama bilemiyorum tabi herkesin beklentisini göre durum değişebiliyor. Sizin kaç cc takıldı pozisyonu falan nedir acaba memnuniyet durumunuz nasil

Bu arada ben defne erkara ve melike erdim ile de görüştüm fakat yinede eser hanim da karar kildim

Kimseler yoktuda burda ondan.stres olduydumda azicik
Dün izinliydim gezdim,tozdum hiç giremedim gerçi dışarda olmasamda genelde iznimde girmiyorum .
Kızımla vakit geçirmeyi tercih ediyorum zaten elimde iPad gördüğü anda'' anneeeeeee gene mi KK ''diyor Bir gün ortalıkta yoksam bilinki izinliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…