- 1 Nisan 2016
- 277
- 283
- 23
- 42
Fotolara ben de bakabilir miyim.yeni üye oldumCanım nerdeyse herkes aynı şeyden şikayetçiydi.fotolarına baktım.ama şimdi hepsininki mükemmel ötesi.sadece sabır
Fotolara ben de bakabilir miyim.yeni üye oldumCanım nerdeyse herkes aynı şeyden şikayetçiydi.fotolarına baktım.ama şimdi hepsininki mükemmel ötesi.sadece sabır
Sen demi meme buyutme dusunuyorsun.Beni de izlermisiniz çok yeniyim durum nasıl ilerler prosedür nedir pek bilmiyorum
Bende de sargı falan yoktuMemedaşlar selam ,
aranızda merak edip hbr bekleyenler vardı , Yelizcik aradı nihayet beni bi saat önce falan konuştuk. sesi iyiydi. çok rahatladım. ağrısı yoktu , hatta serum takmamışlar sonra takıcaklarmış. heralde gece ağrı kesici ile verirler diye düşündüm . Öküzleri varmış ama ,baby_27 :) Size daha yazdığım konuda fikrinizi soruyor. Okumadıysanız bilgi geçeyim. Bant sargı bandaj herhangi birşeyi yok. bu öyle açıktaymış memeler. kesiler meme altı. direni varmı sormadım unutmuşum. yarından sonra ameliyat sutyeni yada sporcu sutyeni işte neyse onu takabilirsin demiş. Aranızda tamamen sargısız olan varmıydı. varsa göüş bekliyor sizden. dr demiş bu gece istersen çıkabilirsin diye ama hastanede kalıcak. hafif baş dönmesi olmuş. Tahminimden iyiydi. soranlara ok teşekkür etti. selamı var. Yarın otele geçince yazar zaten. şimdilik benden bu kadar. Tekrar geçmiş olsun @Yelizyldzzz memeliler kervanına hoş geldin :)
Evet düşünüyorum hatta yakın bir tarihe gün de aldım hayırlısı bakalimSen demi meme buyutme dusunuyorsun.
Sendedemi yoktuBende de sargı falan yoktuefil efil geziyordum
Nerde yapmayi dusunuyorsun.hangi doktor.ben arastirmaya basladim da.korkum da varEvet düşünüyorum hatta yakın bir tarihe gün de aldım hayırlısı bakalim
Ayyy çok güzel olur valla istanbul tayfası organizasyonu sen başlat baricanım durumları biliyosun, pek yoğundum gece de evde , ortalık topla bilmemne birazda erken yattım. bikaç gece yazamam zaten ben artık. ptesi ye dek muhtemelen uğramam.. bomba espriler , benzetmeler, anılar ve gülüşler bekliyorum sizden. Bu arada aklımda hep bi fikir var. Tayfa tayfa toplanalım derim. Istanbul tayfası olarak biraraya gelebiliriz. havalarda nası güzelleşecek yakında. bugün öğlen deniz kenarında olmak süper güzel geldi bana. Kimliğini saklamak isteyen varsa saygı duyarım tabiki
Burdayım noldu, hayırdır?Kizlar nerdesiniz ? @electraamagic angel Yeliz yildizz da kacti sanirim @Defne_ efe senin 300cc takilmisti sanirim yardim et
Eser aydoğdu ile görüştüm ben istanbulda olumlu geçti bakalım sen nerde olacaksın bakiyor musun drNerde yapmayi dusunuyorsun.hangi doktor.ben arastirmaya basladim da.korkum da var
Öncelikle hayırlı olsun kararınız...Eser aydoğdu ile görüştüm ben istanbulda olumlu geçti bakalım sen nerde olacaksın bakiyor musun dr
Merhaba Magic evet görüştüm Dr la 300 cc en fazla 1 tık buyugunu deneyebiliriz dedi.fasya altı olduğu için birde biraz dokum da var olduğu için çok küçük durmaz herhalde diye düşündüm ama bilemiyorum tabi herkesin beklentisini göre durum değişebiliyor. Sizin kaç cc takıldı pozisyonu falan nedir acaba memnuniyet durumunuz nasilÖncelikle hayırlı olsun kararınız...
Ben eser hnm görüşmedim ama küçük cc lerden yana olduğunu buradan okumuştum
kaç cc yada nasıl bi meme istediğini net olarak anlattın mı?
Kimseler yoktuda burdaBurdayım noldu, hayırdır?
Bende ilk eser hn. ile gorustum.sicak bi kadin ama dogalliktan yana.icine sindiyse dr.un hayirli olsun simdidenEser aydoğdu ile görüştüm ben istanbulda olumlu geçti bakalım sen nerde olacaksın bakiyor musun dr
Evet sindi diyebilirim umarım hersey yolunda gider bakalım siz hangi drla anlaştığı bu arada ameliyat oldunuz mu demeliydim sanırımBende ilk eser hn. ile gorustum.sicak bi kadin ama dogalliktan yana.icine sindiyse dr.un hayirli olsun simdiden
Ben adanada yapmayi dusunuyorum.ist uzak kaliyor maalesef.erol diye bi doktor.fiati belli mi.ben haftays gorusmeye gidecem henuz.simdiden hayirli olsun hepimizeEser aydoğdu ile görüştüm ben istanbulda olumlu geçti bakalım sen nerde olacaksın bakiyor musun dr
Dün izinliydim gezdim,tozdum hiç giremedimKimseler yoktuda burdaondan.stres olduydumda azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?