- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ne aklına takılıyor?Kizlar cevap versenize
Aklima takilioooi
Dr en iyisini bilir tabi dokunuz varsa 300 cc bir tık üstü 325 olur heralde buda sizi tatmin eder sanırım.Benim 345cc, damla, hıgh profil,kas altı memnunum ama biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktımMerhaba Magic evet görüştüm Dr la 300 cc en fazla 1 tık buyugunu deneyebiliriz dedi.fasya altı olduğu için birde biraz dokum da var olduğu için çok küçük durmaz herhalde diye düşündüm ama bilemiyorum tabi herkesin beklentisini göre durum değişebiliyor. Sizin kaç cc takıldı pozisyonu falan nedir acaba memnuniyet durumunuz nasil
Bugun 4 duncu gunumNe aklına takılıyor?
Çok güldüm yaaaaâ...doğru sadece memelerden tanıyoruz...amaAyyy çok güzel olur valla istanbul tayfası organizasyonu sen başlat bariama buluşma günü gelince birbirimizi nasıl tanıyacağız malum sadece memelerimizi gördük .
Oraya memeli gelecek halimiz yok ya olmadı hepimiz kafamıza kırmızı gül takarızgerçi senin yüzün tanınıyor artık olmadı herkez sen nerdeysen orda toplaşırız
Ya kizlar resimlerinizi ben de gorsemmmmÇok güldüm yaaaaâ...doğru sadece memelerden tanıyoruz...amaelectraa nın yüzünüde gördük heuheu mıknatıs gibi bütün güzel memelileri çeker kendine... yaaaaa bende istiyorum yaaaaa bu arada 1.5 kilo verdim kızlar önce ince belli sonra koca memeli olcam heuheuheu
Merak etme canim ameliyatan sonra istahin kesilio enazindan bende oyle oldu 4duncu gunum ilk defa kendi istegimle yemek yedimÇok güldüm yaaaaâ...doğru sadece memelerden tanıyoruz...amaelectraa nın yüzünüde gördük heuheu mıknatıs gibi bütün güzel memelileri çeker kendine... yaaaaa bende istiyorum yaaaaa bu arada 1.5 kilo verdim kızlar önce ince belli sonra koca memeli olcam heuheuheu
Yaklaşok 3 hafta sonra ödemler inmeye başlamıştı şu anda çok yeniler hiçbirşey anlamassın!!!Bugun 4 duncu gunum
V3 hala agrim vqr tabi onceki gubler gibi degil ama oksuururken baya vqr
Ozelikle dikislerimde hisediorum
Ve hala memelerime bakamadim korkudan
Bi dokundum asiri sertler
Ama usten baktigimda sag memem hala daha kucuk gibi gelio
Insallah hemen iylesirim ve memelerde duzelir
Sizlerde tam olarak nasildi aklima takilio
Hayırlı olsun kuzum.Allahım tez sağlık sıhhat versin.Kızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Teskurler hadi insallah hemen gecer agrilarYaklaşok 3 hafta sonra ödemler inmeye başlamıştı şu anda çok yeniler hiçbirşey anlamassın!!!
ağrıların ve şişliklerin olması çok normal 10 gün sonra hissedilir şekilde rahatlarsın .
Benimde sağ memem sol mememe göre çok az küçük bu durunlarda iki meme için farklı cc ölçüleri kullanmaları gerekiyor abartı fark olmadığı sürece. Sen anca bir ay sonra anlarsın nasıl olduklarını çok çok yeniler zamanla düzelicekler merak etme
Canım ben de ne sargı ne sütyen vardı. Sadece Direnler çıktıktan sonra, Dr göğüsün üstüne elastik bi bandaj sardı. 20 gün o durdu o kadar. 1 yıl boyunca balensiZ, telsiz rahat sütyenler takabilirsin demişti. Ilk yıl push up tarzı sütyen yok dediSendedemi yoktu
Sporcu dudyenini nezaman takmaya basladin peki
Benim 4 cu gunum daha cesaret edip memelerime bile bakmadim
Hala agrio
Çok geçmişler olsunKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Bir tane resim koyarsan daha iyi fikir veririz.Ameliyat gunu annemde benimleydi annem doktora dio sakin fazla buyuk yapmayin
Brndr dedim vuvuduma uygun yapin diye
Sizce 350 cc ve 250 cc cokmu kucuk
Teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum.Allahım tez sağlık sıhhat versin.
Aynen ya bende bi tuaf oldum herkeze takilior bana neden bisey takilmadi dedimCanım ben de ne sargı ne sütyen vardı. Sadece Direnler çıktıktan sonra, Dr göğüsün üstüne elastik bi bandaj sardı. 20 gün o durdu o kadar. 1 yıl boyunca balensiZ, telsiz rahat sütyenler takabilirsin demişti. Ilk yıl push up tarzı sütyen yok dediben de rahat yarım atlet giydim hep
hehehe evet tombik tombik tşk ederim tatlımÇok geçmişler olsun
Hayırlı olsun cicişlerin offf 375cc ne güzel güzel günlerde kullan
Daha kendim acip bakmadim korkumdanBir tane resim koyarsan daha iyi fikir veririz.
Ben olsam çoktaaan bakmıştım ,çatlardım meraktan .Ayyy hiç mi merak etmedin ?Daha kendim acip bakmadim korkumdan
Kendimi daha iyi hisedince foto paylasicam insallah dua edin kizlar
Ben korkagim ya simdi bisey gorsem bayilirim kessinBen olsam çoktaaan bakmıştım ,çatlardım meraktan .Ayyy hiç mi merak etmedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?