- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ne zaman hazır olursan o zaman bakarsın artıkBen korkagim ya simdi bisey gorsem bayilirim kessin
Oyuzden biraz gecsin diorum
Allah korusun insallah bisey yoktru hersey yolundadir
Bana tam olarak nasil protez taktiklarini verdiler kagita yazio simdi o fotoyu paylasicam
Yok once eser hn.la gorustum.simdi baska bi dr.da karar kildim ayin 9unda ameliyatim senin bellimi tarihEvet sindi diyebilirim umarım hersey yolunda gider bakalım siz hangi drla anlaştığı bu arada ameliyat oldunuz mu demeliydim sanırım
Ne aklina takiliyo canim.ucak yolculugumu?Kizlar cevap versenize
Aklima takilioooi
Dogrusur valla haklisinDün izinliydim gezdim,tozdum hiç giremedimgerçi dışarda olmasamda genelde iznimde girmiyorum .
Kızımla vakit geçirmeyi tercih ediyorum zaten elimde iPad gördüğü anda'' anneeeeeee gene mi KK ''diyorBir gün ortalıkta yoksam bilinki izinliyim
Bende ayin 15 gün aldım bakalım inşallah umduğumuz gibi olur hepimiz icinnYok once eser hn.la gorustum.simdi baska bi dr.da karar kildim ayin 9unda ameliyatim senin bellimi tarih
Yok be canım çok büyük değil 8.5 yaşında ama bilmediği yok maşallah.Dogrusur valla haklisinsenin kiz masallah buyuk galiba bide bilmis nesilden yandik bu cocuklar buyuyunce bizi begenmicek diyorum artik
Dr en iyisini bilir tabi dokunuz varsa 300 cc bir tık üstü 325 olur heralde buda sizi tatmin eder sanırım.Benim 345cc, damla, hıgh profil,kas altı memnunum ama biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktım
Gecmis olsun. Oldu bitti ne guzel. Nerde oldun ameliyatini? Ameliyat sonrasi oyle atlet bluz giyilebiliyormu rahat. Neler goturmek gerek?Kızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Gecmis olsun canim.tez zamanda iyiles ins.bu arada 375 super duracak eminimKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Aynen herkes için hayırlısı olsun ben 8.500 tl fiyat aldım sizin oralarda nasil fiyatlarBen adanada yapmayi dusunuyorum.ist uzak kaliyor maalesef.erol diye bi doktor.fiati belli mi.ben haftays gorusmeye gidecem henuz.simdiden hayirli olsun hepimize
Aynen hersey takilioNe aklina takiliyo canim.ucak yolculugumu?
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Saol canım darısı başına izmir su Hastahanesinde oldum dr Ebru Durmuş ameliyattan çıktığımda sarılıydı gögüslerim içime sporcu sütyen giydirmişler ben eşimin geniş atletini aldım giydim ve sadece önden düğmeli üst al yada fermuarlı ....üstten giymeli giyemezsin hiçbirşey alma giyemezsin çorap terlik ıslak mendil al bardak al bide yüz havlunu al o kadar :) sen ne zaman nerde ameliyat olacaksınGecmis olsun. Oldu bitti ne guzel. Nerde oldun ameliyatini? Ameliyat sonrasi oyle atlet bluz giyilebiliyormu rahat. Neler goturmek gerek?
Bende 3 4 hirka almistim bol askili almistimSaol canım darısı başına izmir su Hastahanesinde oldum dr Ebru Durmuş ameliyattan çıktığımda sarılıydı gögüslerim içime sporcu sütyen giydirmişler ben eşimin geniş atletini aldım giydim ve sadece önden düğmeli üst al yada fermuarlı ....üstten giymeli giyemezsin hiçbirşey alma giyemezsin çorap terlik ıslak mendil al bardak al bide yüz havlunu al o kadar :) sen ne zaman nerde ameliyat olacaksın
CAnimmm cok gecmis olsun memedasKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Daha 4.gunundesin canim yine masallahin var ben daha kotu bekliyodum seniAynen hersey takilio
Doktor bisey olmaz dedi
Ama daha bugun oteli degistirdik arabada 15 dk dayanamadim
Insallah sali gunune kadar iylesirim
Tşk ederim tatlım inşallah bir açılsa görsem foto atıcam bakarsınız :)Gecmis olsun canim.tez zamanda iyiles ins.bu arada 375 super duracak eminimyeni memelerin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?