Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben korkagim ya simdi bisey gorsem bayilirim kessin
Oyuzden biraz gecsin diorum
Allah korusun insallah bisey yoktru hersey yolundadir
Bana tam olarak nasil protez taktiklarini verdiler kagita yazio simdi o fotoyu paylasicam
Ne zaman hazır olursan o zaman bakarsın artık

Evet sindi diyebilirim umarım hersey yolunda gider bakalım siz hangi drla anlaştığı bu arada ameliyat oldunuz mu demeliydim sanırım
Yok once eser hn.la gorustum.simdi baska bi dr.da karar kildim ayin 9unda ameliyatim senin bellimi tarih

Dogrusur valla haklisinsenin kiz masallah buyuk galiba bide bilmis nesilden yandik bu cocuklar buyuyunce bizi begenmicek diyorum artik

Dogrusur valla haklisinsenin kiz masallah buyuk galiba bide bilmis nesilden yandik bu cocuklar buyuyunce bizi begenmicek diyorum artik
Yok be canım çok büyük değil 8.5 yaşında ama bilmediği yok maşallah.
Evde yakalandığım zamanlar ''arkadaşlar msj atmış onlara cvp veriyorum'' diyordum ama artık evde girmiyorum anca ofiste girebiliyorum zaman buldukça

Gecmis olsun. Oldu bitti ne guzel. Nerde oldun ameliyatini? Ameliyat sonrasi oyle atlet bluz giyilebiliyormu rahat. Neler goturmek gerek?

Gecmis olsun canim.tez zamanda iyiles ins.bu arada 375 super duracak eminimyeni memelerin hayirli olsun

Çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun. Oldu bitti ne guzel. Nerde oldun ameliyatini? Ameliyat sonrasi oyle atlet bluz giyilebiliyormu rahat. Neler goturmek gerek?
Saol canım darısı başına izmir su Hastahanesinde oldum dr Ebru Durmuş ameliyattan çıktığımda sarılıydı gögüslerim içime sporcu sütyen giydirmişler ben eşimin geniş atletini aldım giydim ve sadece önden düğmeli üst al yada fermuarlı ....üstten giymeli giyemezsin hiçbirşey alma giyemezsin çorap terlik ıslak mendil al bardak al bide yüz havlunu al o kadar :) sen ne zaman nerde ameliyat olacaksın

Bende 3 4 hirka almistim bol askili almistim
Ilk giydigim askili ve hirkaylayim hala altina siyah tayt siyah hirka bol
Disariyada cikarsin boylece
Giy cikar olmasin diye

CAnimmm cok gecmis olsun memedasartik sende bizdensin yehuuuuu,sirt agrisi bir hafta sonra biraz azaliyo ben sabaha kadar dolaniyodum evde,bird eyuksek yastikta yat geceleri slk slk kalk ki sirt agrin azalsin burdr sabah uyandiginda kaslar soguk oldugundan aci hissedersin,merak ediyirum memislerinj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…