Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım evet sırt ağrısı çok zor evet bende evin içinde dolaşıyorum ödemi ne kadar çabuk atarsak o kadar iyiymiş yeşil çay ve bol su öneriyorum ameliyat olcak olan bayanlara.... Sargılarım açılsın koyucam foto tatlım

En kotusu popo agrisi uyusuyor :)

Merhaba kizlar acayip derecede nefessizlik çekiyorum nefesim bana yetmior göğsümde cok büyük baski var bu durumu yaşayan oldumu benim gibi

Merhaba kizlar acayip derecede nefessizlik çekiyorum nefesim bana yetmior göğsümde cok büyük baski var bu durumu yaşayan oldumu benim gibi
Canim o bende debolmustu migde yanar gibi nefes darligi fazlasiyla vardi baskidan dolayi sanirim bir hafta sonra rahatlarsin,benim suan baski gerginlik gitii ama hala sudyenlere gecemedim,sargidan dolayi kiyafetlerim kapali giyiniyorum daha soyle sallaya sallaya gezemedimMerak ediyirum sudyenle nasil duracaklarini bu arada koltuk altim kizla iyilesiyo kapanmis gibi kesi yerl

Bende aynisini cekiorum gogusum cok gergin parlio gerginlikten rrsmen
Nefes desen zarzo konusma desen oda zorla
Bugun 4. Gunum bitio bu arada
Allah herkeze acil sifalar versin amin

Bende aynisini cekiorum gogusum cok gergin parlio gerginlikten rrsmen
Nefes desen zarzo konusma desen oda zorla
Bugun 4. Gunum bitio bu arada
Allah herkeze acil sifalar versin amin
Benimde hala parliyo cok yapay duruyo,ama her gecen gun göze güzel geliyo,suan sisme bebekler gibiyimyeliz senin fotonu.merakla bekliyirum ben ikinci gun bandajin altindan bakmistim meraktan,ökùzun trene baktigi gibi

Benimde hala parliyo cok yapay duruyo,ama her gecen gun göze güzel geliyo,suan sisme bebekler gibiyimyeliz senin fotonu.merakla bekliyirum ben ikinci gun bandajin altindan bakmistim meraktan,ökùzun trene baktigi gibi
Ben korkuyorum acikcasi simdi bisey gorup bayilirsam diye allah korusun
Onsallah hersey yolundadir
P.tesi kontorle gidicem orda foto ceker zaten oncesinide cekmisti insallah ikisinide yuklicem buraya
Bu arada kontrole gitiginde ne yapio tam olarak kan testi yok dimi

Yok canim ben gittigimde once bandajli halime bakti sonra cikardim bana üstten ve yanlardan masaj yapmayi gosterfi,koltuk alti kesime bakti 2 hafta olmasina ragmen gayet iyi iyilesmis dedi,birde parmaklarimi duvara yasladim yukari tirmanis hareketini gosterdi,tekrar bandajla sardi,suan banyodan banyoya ve masajdan masaja bandaji cikartiyorum,valla korkucak bisey yok kiz iki meme var orda sen gordunmu bakim benim memolari

Haa iyi cnm hadi herkezin guzel olsun ya
Ne bileyim ameliyat oldugu icin bakamiorum hala ben gercekten cok pirsik biriyim ya piskolojim bozulcak
Neyse hersey umdugumuz gibi guzel ve acisiz gecsin bu surecde super gecsin insallah
Gordum cnm senknkiler super masallah
Bende haftaya eklerim artik insallah diyelim

Ay kizlar benim meme basim asiri derecede yanma hissi var neden acaba ya meme basi ve kapatilan yer yara bandi yeri yani
Olanlar olfumu???

arkadaslar ameliyat sonrasi sutyenini en az ne kadar sure kullanmak lazim.bununla ilgili doktoru bilgi veren var mi.ben 2 ay kullandim.artik havalarin da isinmasiyla bunaldigimi hissediyorum rahatsiz ediyor

Ben bi aksilik olmazsa 27 sinde cenk tokatla gazi hastanesinde olacagim. Genis bir atlet edineyim o zaman. Ama onu giymesemde oluyormu? Fot i bekliyorum bir de iyilesme surecini lutfen. Kollarini kullanamiyorsun sanirim. Olculerin neydi

Ben bi aksilik olmazsa 27 sinde cenk tokatla gazi hastanesinde olacagim. Genis bir atlet edineyim o zaman. Ama onu giymesemde oluyormu? Fot i bekliyorum bir de iyilesme surecini lutfen. Kollarini kullanamiyorsun sanirim. Olculerin neydi
Atlet giymezsen olur tabi ama sıcak gelebiliyor ceketle yani bana sıcak geldi atletle durdum kollarını fazla kullanmamaya çalış kaslarında ağrı olabiliyor beni takip et bak foto koydum ameliyat öncesi :) bandajlarım açılınca son halimide koyucam sana şimdiden geçmiş olsun umarım en hafif şekilde atlatırsın

Kizlar sag memem koluma baya yakin
Sanki kolaltima gelcek gibi sizdede oylemiyri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…