Çok teşekkür ederim canım evet sırt ağrısı çok zor evet bende evin içinde dolaşıyorum ödemi ne kadar çabuk atarsak o kadar iyiymiş yeşil çay ve bol su öneriyorum ameliyat olcak olan bayanlara.... Sargılarım açılsın koyucam foto tatlımCAnimmm cok gecmis olsun memedasartik sende bizdensin yehuuuuu,sirt agrisi bir hafta sonra biraz azaliyo ben sabaha kadar dolaniyodum evde,bird eyuksek yastikta yat geceleri slk slk kalk ki sirt agrin azalsin burdr sabah uyandiginda kaslar soguk oldugundan aci hissedersin,merak ediyirum memislerinj
En kotusu popo agrisi uyusuyor :)Çok teşekkür ederim canım evet sırt ağrısı çok zor evet bende evin içinde dolaşıyorum ödemi ne kadar çabuk atarsak o kadar iyiymiş yeşil çay ve bol su öneriyorum ameliyat olcak olan bayanlara.... Sargılarım açılsın koyucam foto tatlım
Rica ederim :)Bu bir veda miydi ? birine gönderme mi merak ettim nie burnunu sokuyosun demezsen tabi
Canim o bende debolmustu migde yanar gibi nefes darligi fazlasiyla vardi baskidan dolayi sanirim bir hafta sonra rahatlarsin,benim suan baski gerginlik gitii ama hala sudyenlere gecemedim,sargidan dolayi kiyafetlerim kapali giyiniyorum daha soyle sallaya sallaya gezemedimMerhaba kizlar acayip derecede nefessizlik çekiyorum nefesim bana yetmior göğsümde cok büyük baski var bu durumu yaşayan oldumu benim gibi
Bende aynisini cekiorum gogusum cok gergin parlio gerginlikten rrsmenCanim o bende debolmustu migde yanar gibi nefes darligi fazlasiyla vardi baskidan dolayi sanirim bir hafta sonra rahatlarsin,benim suan baski gerginlik gitii ama hala sudyenlere gecemedim,sargidan dolayi kiyafetlerim kapali giyiniyorum daha soyle sallaya sallaya gezemedimMerak ediyirum sudyenle nasil duracaklarini bu arada koltuk altim kizla iyilesiyo kapanmis gibi kesi yerl
Benimde hala parliyo cok yapay duruyo,ama her gecen gun göze güzel geliyo,suan sisme bebekler gibiyimyeliz senin fotonu.merakla bekliyirum ben ikinci gun bandajin altindan bakmistim meraktan,ökùzun trene baktigi gibiBende aynisini cekiorum gogusum cok gergin parlio gerginlikten rrsmen
Nefes desen zarzo konusma desen oda zorla
Bugun 4. Gunum bitio bu arada
Allah herkeze acil sifalar versin amin
Ben korkuyorum acikcasi simdi bisey gorup bayilirsam diye allah korusunBenimde hala parliyo cok yapay duruyo,ama her gecen gun göze güzel geliyo,suan sisme bebekler gibiyimyeliz senin fotonu.merakla bekliyirum ben ikinci gun bandajin altindan bakmistim meraktan,ökùzun trene baktigi gibi
Yok canim ben gittigimde once bandajli halime bakti sonra cikardim bana üstten ve yanlardan masaj yapmayi gosterfi,koltuk alti kesime bakti 2 hafta olmasina ragmen gayet iyi iyilesmis dedi,birde parmaklarimi duvara yasladim yukari tirmanis hareketini gosterdi,tekrar bandajla sardi,suan banyodan banyoya ve masajdan masaja bandaji cikartiyorum,valla korkucak bisey yok kiz iki meme var orda sen gordunmu bakim benim memolariBen korkuyorum acikcasi simdi bisey gorup bayilirsam diye allah korusun
Onsallah hersey yolundadir
P.tesi kontorle gidicem orda foto ceker zaten oncesinide cekmisti insallah ikisinide yuklicem buraya
Bu arada kontrole gitiginde ne yapio tam olarak kan testi yok dimi
Haa iyi cnm hadi herkezin guzel olsun yaYok canim ben gittigimde once bandajli halime bakti sonra cikardim bana üstten ve yanlardan masaj yapmayi gosterfi,koltuk alti kesime bakti 2 hafta olmasina ragmen gayet iyi iyilesmis dedi,birde parmaklarimi duvara yasladim yukari tirmanis hareketini gosterdi,tekrar bandajla sardi,suan banyodan banyoya ve masajdan masaja bandaji cikartiyorum,valla korkucak bisey yok kiz iki meme var orda sen gordunmu bakim benim memolari
Forum konularında ilgili konuya gir. Örnek MEME ESTETİGİ konular açılıyorya,üstte yeni konu aç yazısını göreceksin.. Tıkla,başlık yaz,konuyu yazArkadaslar konu nerden aciliyo
Ben bi aksilik olmazsa 27 sinde cenk tokatla gazi hastanesinde olacagim. Genis bir atlet edineyim o zaman. Ama onu giymesemde oluyormu? Fot i bekliyorum bir de iyilesme surecini lutfen. Kollarini kullanamiyorsun sanirim. Olculerin neydiSaol canım darısı başına izmir su Hastahanesinde oldum dr Ebru Durmuş ameliyattan çıktığımda sarılıydı gögüslerim içime sporcu sütyen giydirmişler ben eşimin geniş atletini aldım giydim ve sadece önden düğmeli üst al yada fermuarlı ....üstten giymeli giyemezsin hiçbirşey alma giyemezsin çorap terlik ıslak mendil al bardak al bide yüz havlunu al o kadar :) sen ne zaman nerde ameliyat olacaksın
Atlet giymezsen olur tabi ama sıcak gelebiliyor ceketle yani bana sıcak geldi atletle durdum kollarını fazla kullanmamaya çalış kaslarında ağrı olabiliyor beni takip et bak foto koydum ameliyat öncesi :) bandajlarım açılınca son halimide koyucam sana şimdiden geçmiş olsun umarım en hafif şekilde atlatırsınBen bi aksilik olmazsa 27 sinde cenk tokatla gazi hastanesinde olacagim. Genis bir atlet edineyim o zaman. Ama onu giymesemde oluyormu? Fot i bekliyorum bir de iyilesme surecini lutfen. Kollarini kullanamiyorsun sanirim. Olculerin neydi
Tşk ederim canım :)Çok geçmiş olsun canım
Tesekkürler canimForum konularında ilgili konuya gir. Örnek MEME ESTETİGİ konular açılıyorya,üstte yeni konu aç yazısını göreceksin.. Tıkla,başlık yaz,konuyu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?