Merhaba ve geçmiş olsun.Ben de Izmir deyim.Ebru Durmuş a muayeneye gittim.O kadar yoğunki asistanı bakti bana Kendisini göremedim.Karar verirsem ameliyat icin gidecekmisim.Hic gormedigim birine nasıl karar verebilirim bilmiyorum. Sizin görüşünüz nedir? Memnunmusunuz şimdilik. Hastehane iyimiydi mesela Bir sorunla karsilastınız mı?Tşk ederim canım :)
Ameliyatınız yeni mi?Kizlar sag memem koluma baya yakin
Sanki kolaltima gelcek gibi sizdede oylemiyri
Nasıl yani ??? Asistan baktı ve ne Dedi size??Merhaba ve geçmiş olsun.Ben de Izmir deyim.Ebru Durmuş a muayeneye gittim.O kadar yoğunki asistanı bakti bana Kendisini göremedim.Karar verirsem ameliyat icin gidecekmisim.Hic gormedigim birine nasıl karar verebilirim bilmiyorum. Sizin görüşünüz nedir? Memnunmusunuz şimdilik. Hastehane iyimiydi mesela Bir sorunla karsilastınız mı?
Sizinle ilgilenmeyip asistanına bırakan bir doktora mı ameliyat olacaksınız? Bana hiç güvenilir gelmedi.Merhaba ve geçmiş olsun.Ben de Izmir deyim.Ebru Durmuş a muayeneye gittim.O kadar yoğunki asistanı bakti bana Kendisini göremedim.Karar verirsem ameliyat icin gidecekmisim.Hic gormedigim birine nasıl karar verebilirim bilmiyorum. Sizin görüşünüz nedir? Memnunmusunuz şimdilik. Hastehane iyimiydi mesela Bir sorunla karsilastınız mı?
Evet 5.ci gunumAmeliyatınız yeni mi?
İlk zamanlar normal olabilir, ilerleyen aylarda düzelmezse sorun var demektir. Genelde düzeliyor ama.. Şimdilik kafaya takılacak bir durum yok. Protez cebe yerleştikçe ve yumuşadıkça kendini salacak.Evet 5.ci gunum
Anneme gosterdim ne bileyim normal dio
Bi banami oyle gelio sanki memelerimin ortasi baya ayrik
Ama sag memem kolaltima yakin gibi belki burda yasayanlar vardir
mrh.yenı uyelerınızdenım.ben de haftaya gorusmeye gıdıyorum doktorla.meme buyutme ıcın.sayfanızı yazılarınızı takıp edıyorum.amelıyatını yenı yapmısa benzıyoırsun.hayırlı olsun darısı basıma ınss.ben de fotolarınızı gorebılır mıyım.asırı dercede korkum var.bu sıteye gırınce bıraz rahatladım.yalnız ben degılmısım buyutme yapan :)yardımlarınızı beklıyorum tesekkurlerAtlet giymezsen olur tabi ama sıcak gelebiliyor ceketle yani bana sıcak geldi atletle durdum kollarını fazla kullanmamaya çalış kaslarında ağrı olabiliyor beni takip et bak foto koydum ameliyat öncesi :) bandajlarım açılınca son halimide koyucam sana şimdiden geçmiş olsun umarım en hafif şekilde atlatırsın
Insallah normaldir ya kafama takildiİlk zamanlar normal olabilir, ilerleyen aylarda düzelmezse sorun var demektir. Genelde düzeliyor ama.. Şimdilik kafaya takılacak bir durum yok. Protez cebe yerleştikçe ve yumuşadıkça kendini salacak.
Tam karşıdan bir foto çekilip baksana canım.. Sütyen olarak ne kullanıyorsun peki?arzum77 bi sorum vardi sag meemem sanki kol altima yakin gibi yani obur mememe gore daha yakin kol altima acaba bi tuaflik varmidir
Bide daha sporcu sudyeni almadim acaba kayma mi yapmis yardim edinnn kizlar
5ci gunum oldugu icin sutyen kulanmiorum simdilil bi akletle duruyorum ve hirkaTam karşıdan bir foto çekilip baksana canım.. Sütyen olarak ne kullanıyorsun peki?
Cnm ben Ebru Durmuşta oldum ameliya perşembe günü süper bir doktor rahat olMerhaba ve geçmiş olsun.Ben de Izmir deyim.Ebru Durmuş a muayeneye gittim.O kadar yoğunki asistanı bakti bana Kendisini göremedim.Karar verirsem ameliyat icin gidecekmisim.Hic gormedigim birine nasıl karar verebilirim bilmiyorum. Sizin görüşünüz nedir? Memnunmusunuz şimdilik. Hastehane iyimiydi mesela Bir sorunla karsilastınız mı?
Asistanı Gülçin hanıma benim ismimi ver istersen benim ismimde Gülçin çok ilgili iyi bir bayandır ben ebru durmuştan çok memnunum eli o kadar hafifmiş ki hiç acı hisseetmiyorum su hastahanesinde yapıyorlar ameliyatı ben hiçbir sorunla karşılaşmadım herşey çok iyiydi perşembe günü ameliyat oldum bugün hiç ağrı kesici kullanmadımMerhaba ve geçmiş olsun.Ben de Izmir deyim.Ebru Durmuş a muayeneye gittim.O kadar yoğunki asistanı bakti bana Kendisini göremedim.Karar verirsem ameliyat icin gidecekmisim.Hic gormedigim birine nasıl karar verebilirim bilmiyorum. Sizin görüşünüz nedir? Memnunmusunuz şimdilik. Hastehane iyimiydi mesela Bir sorunla karsilastınız mı?
5. Gününde ameliyat sütyeninin olması gerek tabi. Sanırım sana sütyende kullanılmamış,bandaj yapıldı sanırım.. Yani her doktorun stili farklı tabi ama kendi fikrim ilk aylar korse şeklinde sıkı,protezleri olması gereken yerde tutacak bir sütyen kullanılması..5ci gunum oldugu icin sutyen kulanmiorum simdilil bi akletle duruyorum ve hirka
Daha disqriya cikip sporcu sudyenide alamadim
Benim sag memem hic yoktu sifirdi yoksa simdi var diyemi oyle gelio ama ne bileyim sizlerde oldumu boyle kolatima yakin gibi
Kızlar bandajlar ççıktı sadece sporcu sutyenim var bugün hiç ağrı kesici kullanmadım hatta dışarıya bile çıktım pansumanımı yaptırdım cafede neskacemi içtim eve geldim :)
5. Gününde ameliyat sütyeninin olması gerek tabi. Sanırım sana sütyende kullanılmamış,bandaj yapıldı sanırım.. Yani her doktorun stili farklı tabi ama kendi fikrim ilk aylar korse şeklinde sıkı,protezleri olması gereken yerde tutacak bir sütyen kullanılması..
Hayır,tek göğsün koltukaltına yakın olması normal degil. Bandaj ın duruyorsa bandaj yap en azından fikrim.
Doktorunu bilgilendir,tavsiye al muhakkak..
Hay masallah hizlisinkiz sende benim gibisin bende cok rahat atlattim amaliyattan ciktim ertesi gun lokantaya esimle yemege gittik direnlerimlepeki sargi erken degil mi cikarmak icin benim hala duruyo doktor en az bir ay kalsin dedi,birde sporcu sudyenimle disari cikiyorum halanasil sudyen alacagimida bilniyorum hele bi gideyim dantellilere bakarim direk sanaKızlar bandajlar ççıktı sadece sporcu sutyenim var bugün hiç ağrı kesici kullanmadım hatta dışarıya bile çıktım pansumanımı yaptırdım cafede neskacemi içtim eve geldim :)
Canim miralini bozma inan normal bu durum... Sen amaliyattan ciktin hasaassin bende depresyona giriyo gibiyim herseyi kafaya takiyorum,her doktir farkli demek ki benim bildigim bandajlar meme cebe yerlessin otursun diye takiliyo,doktoruna tekrar danis ama yöntemi oyle demek ki...valla benim doktor amaliyat bitti hala ariyo nasilsin diye vatsaptan surekli kafasini agritiyom arada resim istiyo iyilesmeme bakiyo,pazartesi amaliyat oncesi resmimi yolluycak o zaman atarim buraya.Bandajda yapilmadi ya
Nebileyim cok tuafimmmm
Aglicammmmm sıkıntı bastiii
Zaten hala cok gergin ve zor nefes aliorum bide bu durum cok kotu ya
Demin yazdim whatsappden geri donmedi bileeeee asistani doktorumjn
Yarin da sporcu sutyen almaya cikicam mecburen
Insallah bissy yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?