Sporcu sütyeninin hiçbir işlevi yok ki.. Ameliyat sütyeni olması lazım..Insallah normaldir ya kafama takildi
Bide bana ne bankdaj nede kemer taktilar kayma filan olmaz dimi
Ayyyy korkuyommmm
Sporcu sudyenini yarin alirim anca daha disariya cikmadim
Ay yqrdim edinnnn kizlarrrrr
Ay gercekten cok kotuyum yaaa allah yardim etsinCanim miralini bozma inan normal bu durum... Sen amaliyattan ciktin hasaassin bende depresyona giriyo gibiyim herseyi kafaya takiyorum,her doktir farkli demek ki benim bildigim bandajlar meme cebe yerlessin otursun diye takiliyo,doktoruna tekrar danis ama yöntemi oyle demek ki...valla benim doktor amaliyat bitti hala ariyo nasilsin diye vatsaptan surekli kafasini agritiyom arada resim istiyo iyilesmeme bakiyo,pazartesi amaliyat oncesi resmimi yolluycak o zaman atarim buraya.
Bana sporcu sudyeni al dediSporcu sütyeninin hiçbir işlevi yok ki.. Ameliyat sütyeni olması lazım..
Ameliyat sütyeni her yerde olmaz, korse gibi bu.. Doktor getirtmişti benimkini..Bana sporcu sudyeni al dedi
Ameliyatdan sonra sordum
Operasyon sonrasi sudyani yani
Herkezde degidik ohaldeAmeliyat sütyeni her yerde olmaz, korse gibi bu.. Doktor getirtmişti benimkini..
Sanırım herkesde oluyorKIzlarrr bu durum herkes de mi oluyo az daha mi büyük yaptirsaydum diye aklima geliyo ama doktorum daha büyügunu denedigini ama yakismadigini tastigini diyor,tasmak nasil yaniii tassin ne olcak kicirkin durdugunu bu yaptiginin daha güzel oldugunu söyledi sizlerde de ayni durum oldu mu,ama doktorum suppper ôtesi isinde cok iyi cok ilgili ve hastasinin isteklerini ön planda tutuyo
Olması gereken bu da her doktor söylemiyor. Ben 1-1.5 ay hiç çıkarmadım, memelerimin düzgünlüğü ona borçluyum.Herkezde degidik ohalde
Bana oyle dedi
Valla bilemiorum yaaa depresyona gircemmmmmm
Benim göğüs ucuma gazlı bezle kapatıp önden fermuarlı sütyeni takmışlar üstündende sımsıkı sarmışlardı bugün bandaj çıktı ve pansuman yapıldı sütyenim takıldı ama dediğin gibi her doktorun farklı oluyor5. Gününde ameliyat sütyeninin olması gerek tabi. Sanırım sana sütyende kullanılmamış,bandaj yapıldı sanırım.. Yani her doktorun stili farklı tabi ama kendi fikrim ilk aylar korse şeklinde sıkı,protezleri olması gereken yerde tutacak bir sütyen kullanılması..
Hayır,tek göğsün koltukaltına yakın olması normal degil. Bandaj ın duruyorsa bandaj yap en azından fikrim.
Doktorunu bilgilendir,tavsiye al muhakkak..
Canim senin adina cok sevindim ne guzel toparlamissin masallahKızlar bandajlar ççıktı sadece sporcu sutyenim var bugün hiç ağrı kesici kullanmadım hatta dışarıya bile çıktım pansumanımı yaptırdım cafede neskacemi içtim eve geldim :)
En rahat şekilde ağrısız acısız ameliyatın olur inşallah dua edicem senin için :)tik edrim iyi dileklerin İçinCanim senin adina cok sevindim ne guzel toparlamissin masallahtabii kas ustu olmasinin avantaji bu cabuk agrilar gidiyor darisi biz olacaklara diyim artik kas alti ama benimki malesef
Yelizcim kiyaslamaya girme hemen.seninki kas alti oldu daha agrili geciyor ve gayet normal.masumcaxd kas ustuMasallah canim 3 cu gununmu
Ben sali oldum 5.ci gunum daha cesaret edip cikmadim disari
Ve agrilarimda oluo
Arasana direk doktoru bu kadar kendini niye tedirgin ediyosunkiBandajda yapilmadi ya
Nebileyim cok tuafimmmm
Aglicammmmm sıkıntı bastiii
Zaten hala cok gergin ve zor nefes aliorum bide bu durum cok kotu ya
Demin yazdim whatsappden geri donmedi bileeeee asistani doktorumjn
Yarin da sporcu sutyen almaya cikicam mecburen
Insallah bissy yoktur
Haa anladim bilmiodum tesekurlerYelizcim kiyaslamaya girme hemen.seninki kas alti oldu daha agrili geciyor ve gayet normal.masumcaxd kas ustu
Bence herkeste oluyodur canimKIzlarrr bu durum herkes de mi oluyo az daha mi büyük yaptirsaydum diye aklima geliyo ama doktorum daha büyügunu denedigini ama yakismadigini tastigini diyor,tasmak nasil yaniii tassin ne olcak kicirkin durdugunu bu yaptiginin daha güzel oldugunu söyledi sizlerde de ayni durum oldu mu,ama doktorum suppper ôtesi isinde cok iyi cok ilgili ve hastasinin isteklerini ön planda tutuyo
Evet cnm kas üstü seninde düzelicek herkesin bir yapısı var ve herkes bir şekilde atlatıyor üzülme en azından ameliyatını oldun artık çok az kaldı ağrın geçicek yüzdün yüzdün kuyruğa geldin artık birazcık daha sabır lütfen :)Yelizcim kiyaslamaya girme hemen.seninki kas alti oldu daha agrili geciyor ve gayet normal.masumcaxd kas ustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?