Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

KIzlarrr bu durum herkes de mi oluyo az daha mi büyük yaptirsaydum diye aklima geliyo ama doktorum daha büyügunu denedigini ama yakismadigini tastigini diyor,tasmak nasil yaniii tassin ne olcak kicirkin durdugunu bu yaptiginin daha güzel oldugunu söyledi sizlerde de ayni durum oldu mu,ama doktorum suppper ôtesi isinde cok iyi cok ilgili ve hastasinin isteklerini ön planda tutuyo

Insallah normaldir ya kafama takildi
Bide bana ne bankdaj nede kemer taktilar kayma filan olmaz dimi
Ayyyy korkuyommmm
Sporcu sudyenini yarin alirim anca daha disariya cikmadim
Ay yqrdim edinnnn kizlarrrrr
Sporcu sütyeninin hiçbir işlevi yok ki.. Ameliyat sütyeni olması lazım..

Ay gercekten cok kotuyum yaaa allah yardim etsin
Insallah bi sorun vikmazzzzz
Bana dedi ki herkeze o yontem yapilmaz herkeze bandaj kemer takilmaz dedi
Nezaman istersen sporcu sudyeni al giy demisti ama kendimi fazla iyi hisetmiorum yarin cikip alicam anca
Dua edin bi sorun vikmasinnn
Hele burda okuyorum herkez 2 ci 3cu hunden sonra iylesio benim5ci gunun hala agrilarim oluyor tabi ilk gunlere nazaran daha iyi allaha sukur

Sanırım herkesde oluyor bende şişlikler indikçe Ayy biraz daha büyük olsaydı diyorum aslında benim bedenime en uygun olanı yapmış kardeşim , arkadaşım, eşim hepsi güzel ve tam sana göre olmuş diyorlar. Biraz büyük olsaydı bu sefer yapay duruyor herkes anlayacak diye üzülürdün diye teselli ediyorlar . Biz kadınlar niye böyleyiz :) önceden yeterki mememiz olsun diyoruz, oluncada keşke daha büyük olsaydı en iyisi elimizdekiyle Mutlu olmak artık olan oldu geri dönüşümde yok değilmi canım önceden dümdüzdü şimdi memeliyiz :)))

Benim göğüs ucuma gazlı bezle kapatıp önden fermuarlı sütyeni takmışlar üstündende sımsıkı sarmışlardı bugün bandaj çıktı ve pansuman yapıldı sütyenim takıldı ama dediğin gibi her doktorun farklı oluyor

Kızlar bandajlar ççıktı sadece sporcu sutyenim var bugün hiç ağrı kesici kullanmadım hatta dışarıya bile çıktım pansumanımı yaptırdım cafede neskacemi içtim eve geldim :)
Canim senin adina cok sevindim ne guzel toparlamissin masallah tabii kas ustu olmasinin avantaji bu cabuk agrilar gidiyordarisi biz olacaklara diyim artik kas alti ama benimki malesef

Canim senin adina cok sevindim ne guzel toparlamissin masallah tabii kas ustu olmasinin avantaji bu cabuk agrilar gidiyordarisi biz olacaklara diyim artik kas alti ama benimki malesef
En rahat şekilde ağrısız acısız ameliyatın olur inşallah dua edicem senin için :)tik edrim iyi dileklerin İçin

Arasana direk doktoru bu kadar kendini niye tedirgin ediyosunki ayy ben olsam 10 defa aramistim adami

Bence herkeste oluyodur canim ben daha olmadan cc derdine dustum ama yok seninkiler gayet bomba insanogluyuz iste hep daha iyisini istiyoruz napalim

Yelizcim kiyaslamaya girme hemen.seninki kas alti oldu daha agrili geciyor ve gayet normal.masumcaxd kas ustu
Evet cnm kas üstü seninde düzelicek herkesin bir yapısı var ve herkes bir şekilde atlatıyor üzülme en azından ameliyatını oldun artık çok az kaldı ağrın geçicek yüzdün yüzdün kuyruğa geldin artık birazcık daha sabır lütfen :)

Peki demin baktim memelerime ve meme altindan kesi yapilmis
O yara bantlari varya sag dakinde azcik kan gibi bisey gordum yara bandinda
Acaba normalmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…