Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yaein alicam insallah
Ay sinir oldum ya dokra yaziorum ne cevap ne bisey
Aglicammmmmmm yaaaa
O yara bandinda azcik kan var acaba normalmii kizlar yaaa cevap verinnnnnn
Keske sana yardimci olabilsem ama buyuk ihtimal dikis yerinden az bisi gelmistir yoksa fazla bi kanaman olsa anlardin zaten canim

Teelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo

canım doktorun kim ? ne kadar ödedin ?

Sizinle ilgilenmeyip asistanına bırakan bir doktora mı ameliyat olacaksınız? Bana hiç güvenilir gelmedi.
Evet asistanı baktı ve bana ne yapılacağını anlattı. Ve ücretinin 6000 tl olduğunu söyledi. Ben karar verirsem tekrar gidicem o zaman tahliller yapılıp gün vereceklermis. İş tamamen para kazanmaya yönelik olmuş.

Sizinle ilgilenmeyip asistanına bırakan bir doktora mı ameliyat olacaksınız? Bana hiç güvenilir gelmedi.
Evet asistanı baktı ve bana ne yapılacağını anlattı. Ve ücretinin 6000 tl olduğunu söyledi. Ben karar verirsem tekrar gidicem o zaman tahliller yapılıp gün vereceklermis. İş tamamen para kazanmaya yönelik olmuş.
Nasıl yani ??? Asistan baktı ve ne Dedi size??

Benim de göğsüm neredeyse yok olmak üzere. Yıllarca profesyonel spor yaptığım için kalçalarım, belim vs ölçüleri gayet iyi, 1.80 boyunca 58 kiloyum. Ama gel gelelim meme yok. Neredeyse yok olmak üzere. Ameliyattan korkmam, çekinmem ama bu meme ameliyatı, hem istediğim gibi mi olacak, hem maliyetine değecek mi derken bir türlü aklıma koyamadım bu fikri. Goguslerimde tüm vücudumda olduğu gibi tüylenme vardı eskiden, iğneli epilasyon ile onlardan tamamen kurtuldum ama simdi de büyütmek istiyorum ama sanırım tüm kadınlar gibi benim de çekincelerim ağır basıyor.

Cnm ben Ebru Durmuşta oldum ameliya perşembe günü süper bir doktor rahat ol

Ben biraz acemi oldugum icin masumcaxd ın mesajlarını yollayip durmusum farkinda olmadan.Kusura bakmayın. Size sormak istedigim hangi protezi kullandınız ve en iyi kaç beden oluyor sizce ? En dogal duran hangisidir? Bana yuvarlak önerdiler fakat cok yukarda durmuyormu yuvarlak ?

Valla canim damla dogal deniliyo ana ben yuvarlak yaptirdim ust lobum hic yoktu birde ust tarafin daha dalgun dursun diye,doktorum nutrella implantin iyi oldugunu soyledi eskuden mentor kullaniyomus,birde cc olayi farkli kisiden kisye degisiyor herkesin olculerine gore takikiyo ama her zaman buyuk yaptirmakta fayda var sonra insana kucuk geliyo doyumsuzluktan

Slm kizlar forumu uzun zamandır takip ediyorum hepinizin ameliyat süreçlerini biliyorum.doktor araştırması yapıyorum ama bir yandan da korkuyorum.burdan ameliyat olan kişileri görmek beni cok mutlu ediyo inş en yakin zamanda bende olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…