Tesekkur ederim canimEn rahat şekilde ağrısız acısız ameliyatın olur inşallah dua edicem senin için :)tik edrim iyi dileklerin İçin
Yaein alicam insallahYeliz yildizz canim sen yine de sor dr.a da ayyildizdan al ameliyat sonrasi sutyeni
Keske sana yardimci olabilsemYaein alicam insallah
Ay sinir oldum ya dokra yaziorum ne cevap ne bisey
Aglicammmmmmm yaaaa
O yara bandinda azcik kan var acaba normalmii kizlar yaaa cevap verinnnnnn
Yazma direk ara hiçbirşey sağlığından önemli deilYaein alicam insallah
Ay sinir oldum ya dokra yaziorum ne cevap ne bisey
Aglicammmmmmm yaaaa
O yara bandinda azcik kan var acaba normalmii kizlar yaaa cevap verinnnnnn
Sizde oldumu pekiYazma direk ara hiçbirşey sağlığından önemli deil
canım ebru durmuş hangi ilde ve nekadar ücreti ?Cnm ben Ebru Durmuşta oldum ameliya perşembe günü süper bir doktor rahat ol
canım doktorun kim ? ne kadar ödedin ?Canim miralini bozma inan normal bu durum... Sen amaliyattan ciktin hasaassin bende depresyona giriyo gibiyim herseyi kafaya takiyorum,her doktir farkli demek ki benim bildigim bandajlar meme cebe yerlessin otursun diye takiliyo,doktoruna tekrar danis ama yöntemi oyle demek ki...valla benim doktor amaliyat bitti hala ariyo nasilsin diye vatsaptan surekli kafasini agritiyom arada resim istiyo iyilesmeme bakiyo,pazartesi amaliyat oncesi resmimi yolluycak o zaman atarim buraya.
Doktorum ankarada Volkan tayfur koltuk alti yöntemiyle oldum 11.000 ödedimcanım doktorun kim ? ne kadar ödedin ?
canım ebru durmuş hangi ilde ve nekadar ücreti ?
Yelizcim sakin ol birşey olmaz korkma lütfenTeelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo
Seni izliyorum Beni izlermisinarzum77 foto koydum bakarmısın
Evet asistanı baktı ve bana ne yapılacağını anlattı. Ve ücretinin 6000 tl olduğunu söyledi. Ben karar verirsem tekrar gidicem o zaman tahliller yapılıp gün vereceklermis. İş tamamen para kazanmaya yönelik olmuş.Sizinle ilgilenmeyip asistanına bırakan bir doktora mı ameliyat olacaksınız? Bana hiç güvenilir gelmedi.
Evet asistanı baktı ve bana ne yapılacağını anlattı. Ve ücretinin 6000 tl olduğunu söyledi. Ben karar verirsem tekrar gidicem o zaman tahliller yapılıp gün vereceklermis. İş tamamen para kazanmaya yönelik olmuş.Sizinle ilgilenmeyip asistanına bırakan bir doktora mı ameliyat olacaksınız? Bana hiç güvenilir gelmedi.
Nasıl yani ??? Asistan baktı ve ne Dedi size??
Cnm ben Ebru Durmuşta oldum ameliya perşembe günü süper bir doktor rahat ol
Asistanı Gülçin hanıma benim ismimi ver istersen benim ismimde Gülçin çok ilgili iyi bir bayandır ben ebru durmuştan çok memnunum eli o kadar hafifmiş ki hiç acı hisseetmiyorum su hastahanesinde yapıyorlar ameliyatı ben hiçbir sorunla karşılaşmadım herşey çok iyiydi perşembe günü ameliyat oldum bugün hiç ağrı kesici kullanmadım
Asistanı Gülçin hanıma benim ismimi ver istersen benim ismimde Gülçin çok ilgili iyi bir bayandır ben ebru durmuştan çok memnunum eli o kadar hafifmiş ki hiç acı hisseetmiyorum su hastahanesinde yapıyorlar ameliyatı ben hiçbir sorunla karşılaşmadım herşey çok iyiydi perşembe günü ameliyat oldum bugün hiç ağrı kesici kullanmadım
Valla canim damla dogal deniliyo ana ben yuvarlak yaptirdim ust lobum hic yoktu birde ust tarafin daha dalgun dursun diye,doktorum nutrella implantin iyi oldugunu soyledi eskuden mentor kullaniyomus,birde cc olayi farkli kisiden kisye degisiyor herkesin olculerine gore takikiyo ama her zaman buyuk yaptirmakta fayda var sonra insana kucuk geliyo doyumsuzluktanBen biraz acemi oldugum icin masumcaxd ın mesajlarını yollayip durmusum farkinda olmadan.Kusura bakmayın. Size sormak istedigim hangi protezi kullandınız ve en iyi kaç beden oluyor sizce ? En dogal duran hangisidir? Bana yuvarlak önerdiler fakat cok yukarda durmuyormu yuvarlak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?