Valla canim damla dogal deniliyo ana ben yuvarlak yaptirdim ust lobum hic yoktu birde ust tarafin daha dalgun dursun diye,doktorum nutrella implantin iyi oldugunu soyledi eskuden mentor kullaniyomus,birde cc olayi farkli kisiden kisye degisiyor herkesin olculerine gore takikiyo ama her zaman buyuk yaptirmakta fayda var sonra insana kucuk geliyo doyumsuzluktan
Hayatim resimlerini gormem mümkünse görmek isterdim. Simdilik iyi gecelerValla canim damla dogal deniliyo ana ben yuvarlak yaptirdim ust lobum hic yoktu birde ust tarafin daha dalgun dursun diye,doktorum nutrella implantin iyi oldugunu soyledi eskuden mentor kullaniyomus,birde cc olayi farkli kisiden kisye degisiyor herkesin olculerine gore takikiyo ama her zaman buyuk yaptirmakta fayda var sonra insana kucuk geliyo doyumsuzluktan
Doktorların tavsiye süresi zaten 2 ay .Ben 2 ay kullanmıştım doktorum ''artık bişey kullanmana gerek yok hatta sütyen bile kullanma''arkadaslar ameliyat sonrasi sutyenini en az ne kadar sure kullanmak lazim.bununla ilgili doktoru bilgi veren var mi.ben 2 ay kullandim.artik havalarin da isinmasiyla bunaldigimi hissediyorum rahatsiz ediyor
Aynen canım bende 2 ay kullandım ameliyat sonrası sütyenini ve doktorum özellikle şekil alması ve protezin aşağıya inmesi için bunu çıkartmadan takmam gerektiğini söylemişti bende dr dinledim ve 2 ay gece yatarken bile çıkartmadım .Olması gereken bu da her doktor söylemiyor. Ben 1-1.5 ay hiç çıkarmadım, memelerimin düzgünlüğü ona borçluyum.
Doktorundaki bu ne umarsızlık yaa!!!! tlf açamıyorsun geri önüş bari yap bence sen kontrole gittiğin zaman bi güzel hallet onları parayı alınca işi bitiyormu ?hayret doğrusu ben bile sinir oldum valla ya gerçekten acil bişey olsa ne yapacaktın ?Teelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo
Aynen ya dun yazdimDoktorundaki bu ne umarsızlık yaa!!!! tlf açamıyorsun geri önüş bari yap bence sen kontrole gittiğin zaman bi güzel hallet onları parayı alınca işi bitiyormu ?hayret doğrusu ben bile sinir oldum valla ya gerçekten acil bişey olsa ne yapacaktın ?
Canim yukarida solda forum yazan yer var onun yaninda 3 cizgi var ust uste,orayi tikla albumler var albumleri tikla fatograf ekle kismi cikiyo,Foto nasil koyuluyor ya cozemedim bi turlu
Onlar kilo değil canım MEMELERİN ağırlığı!!!!!Amaliayattan sonra cok dyygusallastim duygularim inisli cikisli yaa....gigusler gözüme yapay geliyo 3 ay sonra nasil bi degisim olucak ki...ayrica amaliayattan sonra 2 kilo aldim offfff
Onlar kilo değil canım MEMELERİN ağırlığı!!!!!
Geçer geçer merak etme ondan sonra alışveriş yaparken gözün hep sütyenlerde olursorma 830 gr memislerim Kalan bi kilo o zaman ya ödem ya da yag Valla diyetw basladim 7 kilo vermeliyim,offf offf bi 3 ay geceydi...
Seda11 Canım İlsun hanım 1 ay demişti bana, sonra da balensiz sütyen takabilirsin.
Doktorların tavsiye süresi zaten 2 ay .Ben 2 ay kullanmıştım doktorum ''artık bişey kullanmana gerek yok hatta sütyen bile kullanma''demişti
Benim meme ucum düz, sütyen kullanmıyorum, direkt atlet :)sagol canimm ben 2 ay hic cikarmadan kullandim suan da disari cikarken kullaniyorum ameliyat sutyenini bazen de sporcu sutyenle idare ediyorm bana kalsa hic bisey takmicam ama:)))
Ayyy evet gecelikler,sudyenler,v yaka badiler.... Hayatimda dantelli sudyen giyemedim o duyguyi yasamam lazim birde yaza ucgen bikini ve yirtik mayokiniler lazim tabiGeçer geçer merak etme ondan sonra alışveriş yaparken gözün hep sütyenlerde olur
Benim meme ucum düz, sütyen kullanmıyorum, direkt atlet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?