Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayatim resimlerini gormem mümkünse görmek isterdim. Simdilik iyi geceler

Arkadaşlar estetica aykut özpür ya da bülent tekerekoglu hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaslar ameliyat sonrasi sutyenini en az ne kadar sure kullanmak lazim.bununla ilgili doktoru bilgi veren var mi.ben 2 ay kullandim.artik havalarin da isinmasiyla bunaldigimi hissediyorum rahatsiz ediyor
Doktorların tavsiye süresi zaten 2 ay .Ben 2 ay kullanmıştım doktorum ''artık bişey kullanmana gerek yok hatta sütyen bile kullanma'' demişti

Olması gereken bu da her doktor söylemiyor. Ben 1-1.5 ay hiç çıkarmadım, memelerimin düzgünlüğü ona borçluyum.
Aynen canım bende 2 ay kullandım ameliyat sonrası sütyenini ve doktorum özellikle şekil alması ve protezin aşağıya inmesi için bunu çıkartmadan takmam gerektiğini söylemişti bende dr dinledim ve 2 ay gece yatarken bile çıkartmadım .

Teelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo
Doktorundaki bu ne umarsızlık yaa!!!! tlf açamıyorsun geri önüş bari yap bence sen kontrole gittiğin zaman bi güzel hallet onları parayı alınca işi bitiyormu ?hayret doğrusu ben bile sinir oldum valla ya gerçekten acil bişey olsa ne yapacaktın ?

Aynen ya dun yazdim
Daha yeni dondu bana
Foto yollq dedi bende yolladim dio sorun yok normal mis
YARIN kontrol edicek zaten
Dua edin sorun cikmasin kizlarrrr
Dun gece simdiye kadar tutugum butun gozyaslarini akittim annem uzulmesin diye aglamiodum ama dun bi sinir oldum resmen aglaaa aglaaa bittim
Neyse alllah yardimcimiz olsun insallah

Amaliayattan sonra cok dyygusallastim duygularim inisli cikisli yaa....gigusler gözüme yapay geliyo 3 ay sonra nasil bi degisim olucak ki...ayrica amaliayattan sonra 2 kilo aldim offfff

Amaliayattan sonra cok dyygusallastim duygularim inisli cikisli yaa....gigusler gözüme yapay geliyo 3 ay sonra nasil bi degisim olucak ki...ayrica amaliayattan sonra 2 kilo aldim offfff
Onlar kilo değil canım MEMELERİN ağırlığı!!!!!

Doktorların tavsiye süresi zaten 2 ay .Ben 2 ay kullanmıştım doktorum ''artık bişey kullanmana gerek yok hatta sütyen bile kullanma'' demişti

sagol canimm artik sekli oturdu bence de gerek yok bisry takmamak tercihim ama bu uçlarin belli olmasi gibi kotu bi durum varmis.once yastik gibi dolgulu kullandigimiz icin hic farketmiyoduk:)

Birde kizlar amaliayattan sonra eski sudyenlerinizi denediz mi hic su süngerlileri,ben denedim tuhaf oldu ucunda kaldi acitti valla iyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…