Benimde meme ucum bayag dik,atletten badiden firliyo bisey koyuyorum belli olmasin diyeBenim meme ucum düz, sütyen kullanmıyorum, direkt atlet :)
Canım sorma yaa aynı dert bende de var süyenden kurtuldum derken şimdi de uçlarını kapatmak için uğraşıyorum.sagol canimm artik sekli oturdu bence de gerek yok bisry takmamak tercihim ama bu uçlarin belli olmasi gibi kotu bi durum varmis.once yastik gibi dolgulu kullandigimiz icin hic farketmiyoduk:)
Eskilerin hepsi çöpe gitti sadece uçlarını kapatıyordu aynı zamanda bikinilerimde aynı şekilde çöpeBirde kizlar amaliayattan sonra eski sudyenlerinizi denediz mi hic su süngerlileri,ben denedim tuhaf oldu ucunda kaldi acitti valla iyyyy
Aynenkeske benim de oyle olsaydi.kazaktan dahi belli oluyor sutyensiz(((
Ben ilk defa giydim ama akşam eve geldiğim zaman inan ki memelerimden dantelin modelini çıkartırdın o kadar modeli çıkmıştı memelerimeAyyy evet gecelikler,sudyenler,v yaka badiler.... Hayatimda dantelli sudyen giyemedim o duyguyi yasamam lazim birde yaza ucgen bikini ve yirtik mayokiniler lazim tabi
Ya ben de gorsem fotonuzu.cesaret alirim belki.daha once de yazdm sayfaniza yeniyim diye.yardimlarinizi bekliyorum.adanada olacam ameliyatimi.haftaya gorusmem var.ama cok korkuyirimmKizlar foto yukledim bakin isterseniz
Simdilik 1 tane yukledim yarin kontrolum var eski halini doktordan isticem onuda eklerim
Canım ilk 5 gün nefes almak, hapşırmak, gülmek ve öksürmek tam bir zulümMerhaba kizlar acayip derecede nefessizlik çekiyorum nefesim bana yetmior göğsümde cok büyük baski var bu durumu yaşayan oldumu benim gibi
Canım izle beni fotolarım var bak merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin L linda121212Ya ben de gorsem fotonuzu.cesaret alirim belki.daha once de yazdm sayfaniza yeniyim diye.yardimlarinizi bekliyorum.adanada olacam ameliyatimi.haftaya gorusmem var.ama cok korkuyirimm
Canım meme ucundaki hassasiyet inanılmazdı bende. Küçük oğlumun kolu değdiğinde bile iğneler batıyordu mememde. Zamanla o hassaslık geçecek ve göğüs uçlarının inanılmaz erojen bölgelere dönüştüğünü göreceksinBirde kizlar amaliayattan sonra eski sudyenlerinizi denediz mi hic su süngerlileri,ben denedim tuhaf oldu ucunda kaldi acitti valla iyyyy
Insallah biseyon yokturBugün 17. Günüm göğüs uçlarım çok hassasyatıp kalkınca uçlara doğru sancı oluyor sizce normalmi bunlar
Izlemeye alicam cnm sende izleYa ben de gorsem fotonuzu.cesaret alirim belki.daha once de yazdm sayfaniza yeniyim diye.yardimlarinizi bekliyorum.adanada olacam ameliyatimi.haftaya gorusmem var.ama cok korkuyirimm
Merhaba Magic senin kaç cc idi hangi yöntem kullanılı yuvarlak mi damla mi ve ne zaman ameliyat oldun izlemeye almışsım beni tesekkur ediyorum fotolorani gördüm ve ba yıl dimmmOnlar kilo değil canım MEMELERİN ağırlığı!!!!!
Canım benim öyle olmadı sadece geceleri çok zor geçti benim yatınca taş gibi kesiyordu içimde sanki ağrıtıyordu gündüz gayet rahat işlerimi yemeğini yapıyordum nefes alamamak hele hiç olmadı Dr bugün hafta sonu diye rahatsız etmek istemedim yarın konuşucam. Daha önce söyledim benantene pomad yazdı eczanelerde bulamıyorum bakalım yarın ne diyecek sanada çok geçmiş olsun umar tez zamanda geçer.Insallah biseyon yoktur
Ama onceden okudugum kadaeiyla gin gectilce meme uclari hasaslasio
Tabi doktoruna sor veya bu sayfada yasayanlar yazsin
Benimde sorum vardi benim 5. Gunum ve asiri derecede gogusumde mememde baski var zor nefes aliorim zor duruyorum asiri bi baski sende olmusmuydu
Canım biz o baskıya aylar önce göğsümde oturan öküz demiştikInsallah biseyon yoktur
Ama onceden okudugum kadaeiyla gin gectilce meme uclari hasaslasio
Tabi doktoruna sor veya bu sayfada yasayanlar yazsin
Benimde sorum vardi benim 5. Gunum ve asiri derecede gogusumde mememde baski var zor nefes aliorim zor duruyorum asiri bi baski sende olmusmuydu
Canim benide izlemeye alirmisin ?Izlemeye alicam cnm sende izle
Ay sagol canim ya burda cwvap lar geldiginde cok mutlu oluyorum zaten yeni ameliyat olmusum 6ci gunum ve meme buyuten qrkadasimda yok bi siz vqrsinizCanım biz o baskıya aylar önce göğsümde oturan öküz demiştik2. Haftanın sonunda tamamen kaybolacak. 2. Haftadan itibaren sadece sabah kalktığında olacak ve 14. Gün itibariyle o sabah ilk kalktığın anki baskı da bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?