Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sagol canimm artik sekli oturdu bence de gerek yok bisry takmamak tercihim ama bu uçlarin belli olmasi gibi kotu bi durum varmis.once yastik gibi dolgulu kullandigimiz icin hic farketmiyoduk:)
Canım sorma yaa aynı dert bende de var süyenden kurtuldum derken şimdi de uçlarını kapatmak için uğraşıyorum.
Meme yokken böyle sorunlarım yoktu ama ben pentiden meme ucu silikonları var yapışkanlı ondan aldım kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

Birde kizlar amaliayattan sonra eski sudyenlerinizi denediz mi hic su süngerlileri,ben denedim tuhaf oldu ucunda kaldi acitti valla iyyyy
Eskilerin hepsi çöpe gitti sadece uçlarını kapatıyordu aynı zamanda bikinilerimde aynı şekilde çöpe

Ayyy evet gecelikler,sudyenler,v yaka badiler.... Hayatimda dantelli sudyen giyemedim o duyguyi yasamam lazim birde yaza ucgen bikini ve yirtik mayokiniler lazim tabi
Ben ilk defa giydim ama akşam eve geldiğim zaman inan ki memelerimden dantelin modelini çıkartırdın o kadar modeli çıkmıştı memelerime

Kizlar foto yukledim bakin isterseniz
Simdilik 1 tane yukledim yarin kontrolum var eski halini doktordan isticem onuda eklerim

Ay gogusumde asiri derecede bi baski var yaaa hele sag mememin ustu asiriiiiiii
Normalmi bukadar sanki dun ve onceki gunler bukadwr hisetmemistim
Bayaaa bi baski

Birde kizlar amaliayattan sonra eski sudyenlerinizi denediz mi hic su süngerlileri,ben denedim tuhaf oldu ucunda kaldi acitti valla iyyyy
Canım meme ucundaki hassasiyet inanılmazdı bende. Küçük oğlumun kolu değdiğinde bile iğneler batıyordu mememde. Zamanla o hassaslık geçecek ve göğüs uçlarının inanılmaz erojen bölgelere dönüştüğünü göreceksin Demedi deme

Bugün 17. Günüm göğüs uçlarım çok hassas yatıp kalkınca uçlara doğru sancı oluyor sizce normalmi bunlar
Insallah biseyon yoktur
Ama onceden okudugum kadaeiyla gin gectilce meme uclari hasaslasio
Tabi doktoruna sor veya bu sayfada yasayanlar yazsin

Benimde sorum vardi benim 5. Gunum ve asiri derecede gogusumde mememde baski var zor nefes aliorim zor duruyorum asiri bi baski sende olmusmuydu

Canım benim öyle olmadı sadece geceleri çok zor geçti benim yatınca taş gibi kesiyordu içimde sanki ağrıtıyordu gündüz gayet rahat işlerimi yemeğini yapıyordum nefes alamamak hele hiç olmadı Dr bugün hafta sonu diye rahatsız etmek istemedim yarın konuşucam. Daha önce söyledim benantene pomad yazdı eczanelerde bulamıyorum bakalım yarın ne diyecek sanada çok geçmiş olsun umar tez zamanda geçer.

Canım biz o baskıya aylar önce göğsümde oturan öküz demiştik 2. Haftanın sonunda tamamen kaybolacak. 2. Haftadan itibaren sadece sabah kalktığında olacak ve 14. Gün itibariyle o sabah ilk kalktığın anki baskı da bitecek

Ay sagol canim ya burda cwvap lar geldiginde cok mutlu oluyorum zaten yeni ameliyat olmusum 6ci gunum ve meme buyuten qrkadasimda yok bi siz vqrsiniz
Annem morel vermeye calisio ama oda bu agriyi nerdeen bilicek
Coook tesekurler
Insallah hemencik gecer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…