Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar birsey sormak istiyorum yeni olduğum çok fazla bilmiyorum beni izliyen kişileri nerden görebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

Krem yada başka bişey kullandınmı ? Nasıl geçtiler , uzun sürüyormu yaa of çok zor . Hadi çabuk gelsin ozamannn :))

kızlar bişey sorcam ben bu konuya aboneyim ama bana neden bildirim gelmiyor mesaj yazıldıgında ?

[ diyemiceQUOTE="Khaleesi_, post: 45898941, member: 687486"]normalde burda gelirdi bildirimler ama bakıyorum sayfaya ohhooo benim enson baktığımdan sonra 20 sayfa geçmiş nasıl okucam o kadar mesajı sinir oldum[/QUOTE]
Üzgünüm çok bilmediğim icin bişey diyemiyecegim zamanla bende öğreneceğim insallahh

Kizlar,sag gögsümun altinda bi yere uzandigim zaman ara ara aciyo gibi yada igne batar gibi oluyo sizde de oldu mu böyle durum

Kızlar acil yardım lütfen son bir fotoğraf koydum isilik sivilce gibi oldu bağrım normal mi demicem değil sanırım nedir bu neden oldu? ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…