Merhaba Yeliz çok geçmiş olsun bende bu ameliyati yakin tarihte olacagim bir aksilik olmazsa fotolarinizi gorebilirmiyim izin verirsenizKizlar foto yukledim bakin isterseniz
Simdilik 1 tane yukledim yarin kontrolum var eski halini doktordan isticem onuda eklerim
Krem yada başka bişey kullandınmı ? Nasıl geçtiler , uzun sürüyormu yaa of çok zor . Hadi çabuk gelsin ozamannn :))Canım meme ucundaki hassasiyet inanılmazdı bende. Küçük oğlumun kolu değdiğinde bile iğneler batıyordu mememde. Zamanla o hassaslık geçecek ve göğüs uçlarının inanılmaz erojen bölgelere dönüştüğünü göreceksinDemedi deme
Banada bildirim geliyor fakat mail yoluylakızlar bişey sorcam ben bu konuya aboneyim ama bana neden bildirim gelmiyor mesaj yazıldıgında ?
Banada bildirim geliyor fakat mail yoluyla
Kızlar birsey sormak istiyorum yeni olduğum çok fazla bilmiyorum beni izliyen kişileri nerden görebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim[/QUOTECanım nick üstüne tıkla ordaki sayfada izleyenler ve izlediklerin çıkıyor :)
Konuyu takip etmen gerekiyor egerki etmiyorsan ondan gelmiyordur bildirim.en son bu sayfadaysanda yenilemen gerek tabikızlar bişey sorcam ben bu konuya aboneyim ama bana neden bildirim gelmiyor mesaj yazıldıgında ?
kontrol ettim canım takipteyim hala ama gelmiyor bldirimKonuyu takip etmen gerekiyor egerki etmiyorsan ondan gelmiyordur bildirim.en son bu sayfadaysanda yenilemen gerek tabi
Ben de fikir edinmek icin görmek isterim.Mahsuru yoksa lutfen. Beni izlermisiniz. Heralde resimlerinizi gormem icin bu gerekiyorKizlar foto yukledim bakin isterseniz
Simdilik 1 tane yukledim yarin kontrolum var eski halini doktordan isticem onuda eklerim
Yeliz yildizz o bende de oluyor hayatım korkma biliyosun senden iki gün sonra ameliyat oldum
Canım o acının sebebi yüzeysel bi tahriş olmadığı için krem kullanmadım. Tek çare zaman. Geçicek hepsiKrem yada başka bişey kullandınmı ? Nasıl geçtiler , uzun sürüyormu yaa of çok zor . Hadi çabuk gelsin ozamannn :))
kontrol ettim canım takipteyim hala ama gelmiyor bldirim
Sen beni takip etmiyormussunKızlar acil yardım lütfen son bir fotoğraf koydum isilik sivilce gibi oldu bağrım normal mi demicem değil sanırım nedir bu neden oldu? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?