Sende su anki resmini yuklersen en azindan yardimci olabilecek arkadaslara guven olur canimBen de fikir edinmek icin görmek isterim.Mahsuru yoksa lutfen. Beni izlermisiniz. Heralde resimlerinizi gormem icin bu gerekiyor
teşekkütler canım ben en iyisi moderatöre mesaj atayım :)O zaman noldugunu bilemiyorum.ben tlfndan giriyorum pc de farkli bisi olcagni sanmam ama arada bir gir sen en iyisi
Tesekkurler cok sevinirimm.bi goruseyim haftaya doktorumla size cok soru soracam merak ettiklerim coj fazlaIzlemeye alicam cnm sende izle
Rica edetim @ simmerÇözdüm saniyorum çok teşekkür ederimm
Aldiniz izlemeye beni.ya da ben mi bakamadimIzlemeye alicam cnm sende izle
Simmer mrh.ben de yakin tarihte olacam.nerde olacaksin.ya ben de cok korkuyorum.kac cc olacak.ben daha haftaya gorusmeye gidecem.senin ameliyat gunun bellimi.Merhaba Yeliz çok geçmiş olsun bende bu ameliyati yakin tarihte olacagim bir aksilik olmazsa fotolarinizi gorebilirmiyim izin verirseniz
beni ilk günlerimde bir arkadaşım fena güldürmüştü allahım o ne acı. hem güldüm hem ağladım arkasından da bildiğin küfrettim :)Canım ilk 5 gün nefes almak, hapşırmak, gülmek ve öksürmek tam bir zulümgeçicek merak etme
Geçmiş olsunPisi pisi 26 Seni izliyorum sende beni izle istersen :)
İstanbulda nasipse ağın 15 indeSimmer mrh.ben de yakin tarihte olacam.nerde olacaksin.ya ben de cok korkuyorum.kac cc olacak.ben daha haftaya gorusmeye gidecem.senin ameliyat gunun bellimi.
hadi hayırlı olsun canım ne güzel atlattınKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
Beni de izlermisinizGeçmiş olsunPisi pisi 26 Seni izliyorum sende beni izle istersen :)
Yaz tatilini tercih edebilirsiniz :)merhaba, bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak çalıştığım için ne kadar sürede iyileşirim merak ediyorum. ameliyattan sonra ne kadar sürer tekrar çalışmaya başlamam sizce? öğretmenim ben.
hmm öyle bir haftalık izinle falan olmaz diyosunuz yani :) teşekkür ederim cevabınız için. siz oldunuz mu ameliyat?Yaz tatilini tercih edebilirsiniz :)
Al benden de o kadar sabah aynı gece aynı şeyi düşünüyorum üstelik yetmiyormuş gibi uyuyunca da rüyası görüyorum kafayı yedim heraldeOff kislar ya geri sayima basladim ama beni bi stres bastiki sormayinuykusuz gecelerim basladi yaa sabah kalkiyom meme gece yatiyom meme
ayh ben de başladım geri sayımaOff kislar ya geri sayima basladim ama beni bi stres bastiki sormayinuykusuz gecelerim basladi yaa sabah kalkiyom meme gece yatiyom meme
Degilsin canimAl benden de o kadar sabah aynı gece aynı şeyi düşünüyorum üstelik yetmiyormuş gibi uyuyunca da rüyası görüyorum kafayı yedim heraldedemek yalnız degilsim
Ne zaman senin söylemiştin ama unuttum sanırım nerde olacaksın birde kime olacaksın çok sordum ama :))Degilsin canimben senden once oluyorum zaten ayy boyle degildim ben dun geceden beri bi tuhaf oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?