Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de fikir edinmek icin görmek isterim.Mahsuru yoksa lutfen. Beni izlermisiniz. Heralde resimlerinizi gormem icin bu gerekiyor
Sende su anki resmini yuklersen en azindan yardimci olabilecek arkadaslara guven olur canim malum erkek uyeler yada sonradan hic sesi solugu cikmayanlar oluyo bende fazla olmadi uye olali ama kac tane msj gelio yaptirdinmi kac cc gormek isterim diye.nacizane fikrim

Merhaba Yeliz çok geçmiş olsun bende bu ameliyati yakin tarihte olacagim bir aksilik olmazsa fotolarinizi gorebilirmiyim izin verirseniz
Simmer mrh.ben de yakin tarihte olacam.nerde olacaksin.ya ben de cok korkuyorum.kac cc olacak.ben daha haftaya gorusmeye gidecem.senin ameliyat gunun bellimi.

hadi hayırlı olsun canım ne güzel atlattın

merhaba, bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak çalıştığım için ne kadar sürede iyileşirim merak ediyorum. ameliyattan sonra ne kadar sürer tekrar çalışmaya başlamam sizce? öğretmenim ben.

Yaz tatilini tercih edebilirsiniz :)

Off kislar ya geri sayima basladim ama beni bi stres bastiki sormayin uykusuz gecelerim basladi yaa sabah kalkiyom meme gece yatiyom meme
Al benden de o kadar sabah aynı gece aynı şeyi düşünüyorum üstelik yetmiyormuş gibi uyuyunca da rüyası görüyorum kafayı yedim heralde demek yalnız degilsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…