Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

umarım her şey istediğin gibi gider canım. ameliyattan sonra da buraları unutma benim gibi deli sorularla uğraşanları yalnız bırakma :)
Ben cogu seyi burda paylasan arkadaslarla ogrendim.o yuzden benimde azicik bi katkim olursa olacak arkadaslara ne mutlu banaherkesin cevresinde silikon yaptiranlar yokki sorsun karsilastirma yapsinolsa da malum herkese soylenmiyo boyle seyler iyiki varsinuz kizlar ya

senin daha yakın ya ondan belki de ben de mi öyle olcam acep
Olmaz belki canim ben acisindan gectim ohh yatiyim uyurum derdindeyim agrilarla nede uyunur ya tabi 20 aylik oglum var onun derdine dustum babasi bakicak onao kafama takiliyo asil sanirim nasil olcak diye esim bu kadar zorlu bi surec beklemiyo tabi bende anlatmadim vazgecer die stresten kendimi temizlige vurdum resmen ya

ayh aklın onlarda kalır tabi ister istemez. zor olmaz belki ya öyle şartlama hiç kendini.inşallah rahat atlatırsın

hmm öyle bir haftalık izinle falan olmaz diyosunuz yani :) teşekkür ederim cevabınız için. siz oldunuz mu ameliyat?
Ben daha olamadim para biriktiriyorum. Benim canim cok azdir o yuzden ben uzun sure agri cekecegimi düşündüğüm icin :) yazin okul olmayacak ya o yuzden dedim cok rahat atlarsin yatarsiniz bol bol. Okulda cocuklar kosarken filan carparlar valla ayyy o aciyi dusunemiyorum gerçi lise ogretmenide olabilirsiniz :) ay bilemedim ki simdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…