Bende oyleydim hadi olayim bitsin gitsin modundaydimayh ben de başladım geri sayımastres değil de bir an önce olsun bitsin modundayım
C.tesi oluyorum canim.ismail bayram dr.un adi leventte ethicadaNe zaman senin söylemiştin ama unuttum sanırım nerde olacaksın birde kime olacaksın çok sordum ama :))
umarım her şey istediğin gibi gider canım. ameliyattan sonra da buraları unutma benim gibi deli sorularla uğraşanları yalnız bırakma :)C.tesi oluyorum canim.ismail bayram dr.un adi leventte ethicada
senin daha yakın ya ondan belki deBende oyleydim hadi olayim bitsin gitsin modundaydimbugun ayri bi stres uyandim sanirim
Ben cogu seyi burda paylasan arkadaslarla ogrendim.o yuzden benimde azicik bi katkim olursa olacak arkadaslara ne mutlu banaumarım her şey istediğin gibi gider canım. ameliyattan sonra da buraları unutma benim gibi deli sorularla uğraşanları yalnız bırakma :)
Olmaz belki canimsenin daha yakın ya ondan belki deben de mi öyle olcam acep
Anladim canimm inşallah bitecek hayirlisiyla.Bu arada ne kadar odeyeceksin sadece protez mi senin yoksa diklesttiemede var miC.tesi oluyorum canim.ismail bayram dr.un adi leventte ethicada
ayh aklın onlarda kalır tabi ister istemez. zor olmaz belki ya öyle şartlama hiç kendini.inşallah rahat atlatırsınOlmaz belki canimben acisindan gectim ohh yatiyim uyurum derdindeyim agrilarla nede uyunur ya tabi 20 aylik oglum var onun derdine dustum babasi bakicak ona o kafama takiliyo asil sanirim nasil olcak diye esim bu kadar zorlu bi surec beklemiyo tabi bende anlatmadim vazgecer die stresten kendimi temizlige vurdum resmen ya
sadece protez canim. Esimin tanidigi bildigi bi dr. Biz 8000 odiycez ama normal fiyatini bilmiyorum canim.Anladim canimm inşallah bitecek hayirlisiyla.Bu arada ne kadar odeyeceksin sadece protez mi senin yoksa diklesttiemede var mi
Ins canim ya guzel haberler veririm size burdanayh aklın onlarda kalır tabi ister istemez. zor olmaz belki ya öyle şartlama hiç kendini.inşallah rahat atlatırsın
Simdi hatirladim eser hanima olacaktin sen demi.Anladim canimm inşallah bitecek hayirlisiyla.Bu arada ne kadar odeyeceksin sadece protez mi senin yoksa diklesttiemede var mi
Evet canimmmSimdi hatirladim eser hanima olacaktin sen demi.
Canım kişiden kişiye ve dr göre deişiyor ben 2. Günü ayaktaydım cafeye gittim oturdum :)Yaz tatilini tercih edebilirsiniz :)
Ben daha olamadim para biriktiriyorum. Benim canim cok azdir o yuzden ben uzun sure agri cekecegimi düşündüğüm icin :) yazin okul olmayacak ya o yuzden dedim cok rahat atlarsin yatarsiniz bol bol. Okulda cocuklar kosarken filan carparlar valla ayyy o aciyi dusunemiyorumhmm öyle bir haftalık izinle falan olmaz diyosunuz yani :) teşekkür ederim cevabınız için. siz oldunuz mu ameliyat?
Maasallah kiz ah nerdee ben 2.gün kalkayim ahaha :))))Canım kişiden kişiye ve dr göre deişiyor ben 2. Günü ayaktaydım cafeye gittim oturdum :)
Bir erkek olarak damla tercih edin demişsiniz!! Neden?? Hemde sarkık memeniz varsa damla demişsiniz.. Çok yanlış tercihler öneriler bunlar :))Kesinlikle damla...
@ khaleesi_inşallah ameliyatın su gibi geçer bir an önce atlatırsın ama dediğim gibi dr çok önemli iyi seçim yapın :)Maasallah kiz ah nerdee ben 2.gün kalkayim ahaha :))))
Amiinn amiin canim cok guzel bi duaydi :) teşekkür ederim@ khaleesi_inşallah ameliyatın su gibi geçer bir an önce atlatırsın ama dediğim gibi dr çok önemli iyi seçim yapın :)
Ne yani erkekmiymiş yuhBir erkek olarak damla tercih edin demişsiniz!! Neden?? Hemde sarkık memeniz varsa damla demişsiniz.. Çok yanlış tercihler öneriler bunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?