Aaaa erkek mi öneride bulunuyor ne işi var burda ben mi yanlış anladım yaBir erkek olarak damla tercih edin demişsiniz!! Neden?? Hemde sarkık memeniz varsa damla demişsiniz.. Çok yanlış tercihler öneriler bunlar :))
Rica ederim cnm bak ameliyata girerken korkma dr tavsiyelerini yap ve şöyle düşün benimde istediğim gibi memişlerim olucak istediğim kıyafeti giyebilicem ve dolgulu sütyenlerden kurtulucam :)Amiinn amiin canim cok guzel bi duaydi :) teşekkür ederim
merhaba sen nerde olmuştun sakıncası yoksa paylaşabilir misin? :)Canım kişiden kişiye ve dr göre deişiyor ben 2. Günü ayaktaydım cafeye gittim oturdum :)
Merhaba cnm ben izmirde Ebru Durmuş su Hastahanesinde ameliyat oldum dr çok memnunummerhaba sen nerde olmuştun sakıncası yoksa paylaşabilir misin? :)
ne kadar oldu peki olalı? şu an görüntüsü nasıl? ağrı sızı durumun nasıldı? çok soruyorum ama çok endişeliyim kusura bakma lütfenMerhaba cnm ben izmirde Ebru Durmuş su Hastahanesinde ameliyat oldum dr çok memnunum
Perşembe günü ameliyatımı oldum görüntü için resim koydum beni izle resimlerimi görebilirsin ağrım sızım olmadı cnm sadece göğüste ağırlık oluyor oda ağrı değil endişeli olman normal hepimiz böyleydik sorular sorduk ameliyatımıza girdik istediğin zaman soru sorabilirsin :)ne kadar oldu peki olalı? şu an görüntüsü nasıl? ağrı sızı durumun nasıldı? çok soruyorum ama çok endişeliyim kusura bakma lütfen
ayh o istediğim kıyafeti giymek nasıl bi duygu acabaRica ederim cnm bak ameliyata girerken korkma dr tavsiyelerini yap ve şöyle düşün benimde istediğim gibi memişlerim olucak istediğim kıyafeti giyebilicem ve dolgulu sütyenlerden kurtulucam :)
Bende en cok onun icin sabirsizlaniyorum göğüs dekolteli bisuru kiyafetim var nasilda yakışır cicislerden sonraayh o istediğim kıyafeti giymek nasıl bi duygu acabaiçim şişti valla artık. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıo insan
Sen tarih aldın mı cnm doktorun kim nerde ameliyat olucaksınayh o istediğim kıyafeti giymek nasıl bi duygu acabaiçim şişti valla artık. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıo insan
C.tesi oluyorum canim levent ethica da ayy sorma gerginim fenababy_27 Canım sen ne zmn nerde ameliyat olucaksın doktorun kim bu arada bende ameliyat olmadan önce senin gibiydim heyecan basıyordu
Canim gecmis olsun tebrik ederim. Daha cok yeni ama simdiden cok guzel gorunuyor. Tum surecle ilgili bilgilendir bizi :) ben de ankarada olacagim arastirma asamasindayimPerşembe günü ameliyatımı oldum görüntü için resim koydum beni izle resimlerimi görebilirsin ağrım sızım olmadı cnm sadece göğüste ağırlık oluyor oda ağrı değil endişeli olman normal hepimiz böyleydik sorular sorduk ameliyatımıza girdik istediğin zaman soru sorabilirsin :)
Bir erkek olarak damla tercih edin demişsiniz!! Neden?? Hemde sarkık memeniz varsa damla demişsiniz.. Çok yanlış tercihler öneriler bunlar :))
Tşk ederim cnm hepimizinki çok güzel olur inşallah yeni resim koydum bak istersen :) 5.günümCanim gecmis olsun tebrik ederim. Daha cok yeni ama simdiden cok guzel gorunuyor. Tum surecle ilgili bilgilendir bizi :) ben de ankarada olacagim arastirma asamasindayim
Bende gece ruyamda ameliyat olmuştum 300 cc yaptirmistim ama küçücüktu cok uzuluyordum kendimi teskin ediyordum bir kac ay sonra dolgunlasacak üzülme diye
Ah ahhh bilirim o gerginliği inşallah hiç ağrın sızın olmaz en hafif şekilde atlatırsın doktorunu çok iyi araştır cnm çok önemli biliyorsun....C.tesi oluyorum canim levent ethica da ayy sorma gerginim fena
Canım ben de öğretmenimhmm öyle bir haftalık izinle falan olmaz diyosunuz yani :) teşekkür ederim cevabınız için. siz oldunuz mu ameliyat?
Bak bunları düşünerek hırsla gir ameliyata gerginliğin gider kendi kendini teskin et hem bu ctesiden sonra memedaş olucaz seninde memişlerin olucak :)))))Ayyy deme oyle buyuk ihtimal bana 300 takilcak. Benimde ruyalarimda her animda kucuk olup pisman olmak var sonunda tabi yinede dumduz olmasindan iyidir ayy kocam demezmi gecen sen sutyen takmadinmi die adam bi elledi hiii takmissin dio ayy sutyen bile kar etmez olmus bana yahu kafami kuma gömesim geldi o an
İyi yaptın git biran evvel ol ameliyatını kurtul :)Kizlar erkene aldim herseyi.yarin gorusmeye gidiyorum.ameliyat gunune karar verecez.cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?