Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ne kadar oldu peki olalı? şu an görüntüsü nasıl? ağrı sızı durumun nasıldı? çok soruyorum ama çok endişeliyim kusura bakma lütfen
Perşembe günü ameliyatımı oldum görüntü için resim koydum beni izle resimlerimi görebilirsin ağrım sızım olmadı cnm sadece göğüste ağırlık oluyor oda ağrı değil endişeli olman normal hepimiz böyleydik sorular sorduk ameliyatımıza girdik istediğin zaman soru sorabilirsin :)

Rica ederim cnm bak ameliyata girerken korkma dr tavsiyelerini yap ve şöyle düşün benimde istediğim gibi memişlerim olucak istediğim kıyafeti giyebilicem ve dolgulu sütyenlerden kurtulucam :)
ayh o istediğim kıyafeti giymek nasıl bi duygu acaba içim şişti valla artık. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıo insan

ayh o istediğim kıyafeti giymek nasıl bi duygu acaba içim şişti valla artık. vakit yaklaştıkça sabırsızlanıo insan
Bende en cok onun icin sabirsizlaniyorum göğüs dekolteli bisuru kiyafetim var nasilda yakışır cicislerden sonra

Canim gecmis olsun tebrik ederim. Daha cok yeni ama simdiden cok guzel gorunuyor. Tum surecle ilgili bilgilendir bizi :) ben de ankarada olacagim arastirma asamasindayim

Canim gecmis olsun tebrik ederim. Daha cok yeni ama simdiden cok guzel gorunuyor. Tum surecle ilgili bilgilendir bizi :) ben de ankarada olacagim arastirma asamasindayim
Tşk ederim cnm hepimizinki çok güzel olur inşallah yeni resim koydum bak istersen :) 5.günüm

Bende gece ruyamda ameliyat olmuştum 300 cc yaptirmistim ama küçücüktu cok uzuluyordum kendimi teskin ediyordum bir kac ay sonra dolgunlasacak üzülme diye
Ayyy deme oyle buyuk ihtimal bana 300 takilcak. Benimde ruyalarimda her animda kucuk olup pisman olmak var sonunda tabi yinede dumduz olmasindan iyidir ayy kocam demezmi gecen sen sutyen takmadinmi die adam bi elledi hiii takmissin dio ayy sutyen bile kar etmez olmus bana yahu kafami kuma gömesim geldi o an

hmm öyle bir haftalık izinle falan olmaz diyosunuz yani :) teşekkür ederim cevabınız için. siz oldunuz mu ameliyat?
Canım ben de öğretmenim ben geçen sene yaz tatilinde oldum. Bence sen de öyle yap. 4. Gün otomatik vites arabamı sürüyordum ama el frenini çekemiyordum. Koltukaltı kesisi idi benimki. Ben de Ankara'da oldum ameliyatımı.

Bak bunları düşünerek hırsla gir ameliyata gerginliğin gider kendi kendini teskin et hem bu ctesiden sonra memedaş olucaz seninde memişlerin olucak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…