Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

M
rh ben de ogretmenim.iki hafta izin alacam yetmez mi acaba.

Merhaba Magic senin kaç cc idi hangi yöntem kullanılı yuvarlak mi damla mi ve ne zaman ameliyat oldun izlemeye almışsım beni tesekkur ediyorum fotolorani gördüm ve ba yıl dimmm
Teşekkürler daha güzelleri senin olsun ...
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler 10 gün sonra 4 ayım bitecek biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktım onun haricinde gayet memnunum

Masumcaxd cok korkuyorum bagirasim var cok mu abartiyorum.bir de esim disinda kimseye soylemiyecem acaba ondan mi tedirginm
Korkma canım bence bir an önce ameliyatını ol bak yaz geliyor valla dolgun dolgun pek bi güzel oluyormuş ben keşke daha önce yaptırtsaymışım diye düşünüyorum bu kadar çok korkuyorsan doktorun ameliyat öncesi rahatlaman için bir iğne yapsın rica et moral içindi galiba burda olanlar var :)

hem ankara hem öğretmen kaderdaş olabiliriz :) sen nerde olmuştun memnun musun nasıl oldu cicişlerin :)

canım senin memişler gayet güzel daha iri olsaydı çok yapay dururdu mis gibiler :)
Evet eşimde sizlerle aynı fikirde ama inan çıplakken evet memem var fakat kıyafetle eskisinden farklı görünmüyor gibi çünkü hayatım boyunca destekli ,süngerli çamaşırlar giydim sanki halen onları giyiyor gibiyim .
Forma üye olduğum zamanlar cc ler hakkında bu kadar tecrübeli değildim çünkü yeni üyeydim ve fazla izleyenim yoktu resim görme şansım yoktu cc cahiliydim ama şimdi olsa 390cc yada 400 cc den aşağı kesinlikle yaptırmazdım inan

ben de 325cc yaptırayım diyordum küçük mü olur diyosun?

Bak bu söylediklerini bende söylüyorum kendime daha 5. Günüm bu bizdeki istekler bitmez boşver eskiden göğüs yoktu ama şimdi dolgun memişlerin var inan senin göğüsler çok güzel için rahat olsun :)

Bak bu söylediklerini bende söylüyorum kendime daha 5. Günüm bu bizdeki istekler bitmez boşver eskiden göğüs yoktu ama şimdi dolgun memişlerin var inan senin göğüsler çok güzel için rahat olsun :)
Orası öyle tabi bundan 4 ay önce bildiğin duvardım ama insanız işte doyumsuz oluyoruz malesef bunada şükür tabi sonradan da olsa memeli olmak çok güzel

ben de 325cc yaptırayım diyordum küçük mü olur diyosun?
Önceki halinizi bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama kesinlikle dr doğal olsun demeyin sonuçta ağrıya,sızıya,öküzlere ve verdiğiniz paraya değsin diyorum burada her yeni ameliyat olacak arkadaşlara o kadar rastladımki benim gibi KEŞKE BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSUN diyenlere

Siz kaç cc yaptırmıştınız görebilir miyim sakıncası yoksa?

Teelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo

Cnm yeni gördm cevaplayan olmştr belki ama yaziim
bende yazıp duruyodm 10.günüm hala kanama akıntı ağrı var dikişlerde normalmi diye:)
Bende de oldu anlıcağn doktor pansuman yaptı normal dedi sadece bi kutu daha antibiotk aldm iltihap riski kalksn die bide merheme devam ediorum sorun yok şuan

Kiz güldürdün beni :)))
ya bende doktorun "senin omuzlarin geniş 300 sana küçük olabilir aglama sonra"dedigi cumlelere takildim 325 denicem dedi ameliyatta ama büyük memeden cok korkuyorum bilmiyorum gercekten insanin son anda bile kafasi karisiyor ya

Siz kaç cc yaptırmıştınız görebilir miyim sakıncası yoksa?
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler
Aslında çok yeni üyesiniz ama fikriniz olması için izliyorum bakabilirsiniz ,yanlış anlamayın güvenlik açısından kendi resmininde öncesini paylaşırsan herkez izlemeye alır seni sonuçta birbirimize yardımcı olmak için buradayız.
Bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…