Ne yani erkekmiymiş yuh
Aaaa erkek mi öneride bulunuyor ne işi var burda ben mi yanlış anladım ya
Evet kaçak erkek üye :)))Erkekmiymis ayy sapiklar
rh ben de ogretmenim.iki hafta izin alacam yetmez mi acaba.Canım ben de öğretmenimben geçen sene yaz tatilinde oldum. Bence sen de öyle yap. 4. Gün otomatik vites arabamı sürüyordum ama el frenini çekemiyordum. Koltukaltı kesisi idi benimki. Ben de Ankara'da oldum ameliyatımı.
Masumcaxd cok korkuyorum bagirasim var cok mu abartiyorum.bir de esim disinda kimseye soylemiyecem acaba ondan mi tedirginmİyi yaptın git biran evvel ol ameliyatını kurtul :)
Teşekkürler daha güzelleri senin olsun ...Merhaba Magic senin kaç cc idi hangi yöntem kullanılı yuvarlak mi damla mi ve ne zaman ameliyat oldun izlemeye almışsım beni tesekkur ediyorum fotolorani gördüm ve ba yıl dimmm
Korkma canım bence bir an önce ameliyatını ol bak yaz geliyorMasumcaxd cok korkuyorum bagirasim var cok mu abartiyorum.bir de esim disinda kimseye soylemiyecem acaba ondan mi tedirginm
canım senin memişler gayet güzel daha iri olsaydı çok yapay dururdu mis gibiler :)Teşekkürler daha güzelleri senin olsun ...
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler 10 gün sonra 4 ayım bitecek biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktımonun haricinde gayet memnunum
gün geçtikçe güzelleşiyor anlaşılan :)Tşk ederim cnm hepimizinki çok güzel olur inşallah yeni resim koydum bak istersen :) 5.günüm
hem ankara hem öğretmen kaderdaş olabiliriz :) sen nerde olmuştun memnun musun nasıl oldu cicişlerin :)Canım ben de öğretmenimben geçen sene yaz tatilinde oldum. Bence sen de öyle yap. 4. Gün otomatik vites arabamı sürüyordum ama el frenini çekemiyordum. Koltukaltı kesisi idi benimki. Ben de Ankara'da oldum ameliyatımı.
Evet eşimde sizlerle aynı fikirde ama inan çıplakken evet memem var fakat kıyafetle eskisinden farklı görünmüyor gibi çünkü hayatım boyunca destekli ,süngerli çamaşırlar giydim sanki halen onları giyiyor gibiyimcanım senin memişler gayet güzel daha iri olsaydı çok yapay dururdu mis gibiler :)
:) seninde istediğin gibi olur inşallahgün geçtikçe güzelleşiyor anlaşılan :)
ben de 325cc yaptırayım diyordum küçük mü olur diyosun?Evet eşimde sizlerle aynı fikirde ama inan çıplakken evet memem var fakat kıyafetle eskisinden farklı görünmüyor gibi çünkü hayatım boyunca destekli ,süngerli çamaşırlar giydim sanki halen onları giyiyor gibiyim.
Forma üye olduğum zamanlar cc ler hakkında bu kadar tecrübeli değildim çünkü yeni üyeydim ve fazla izleyenim yoktu resim görme şansım yoktu cc cahiliydim ama şimdi olsa 390cc yada 400 cc den aşağı kesinlikle yaptırmazdım inan
Bak bu söylediklerini bende söylüyorum kendime daha 5. Günüm bu bizdeki istekler bitmez boşver eskiden göğüs yoktu ama şimdi dolgun memişlerin var inan senin göğüsler çok güzel için rahat olsun :)Evet eşimde sizlerle aynı fikirde ama inan çıplakken evet memem var fakat kıyafetle eskisinden farklı görünmüyor gibi çünkü hayatım boyunca destekli ,süngerli çamaşırlar giydim sanki halen onları giyiyor gibiyim.
Forma üye olduğum zamanlar cc ler hakkında bu kadar tecrübeli değildim çünkü yeni üyeydim ve fazla izleyenim yoktu resim görme şansım yoktu cc cahiliydim ama şimdi olsa 390cc yada 400 cc den aşağı kesinlikle yaptırmazdım inan
aldım canım çoktaaaan hem deSen tarih aldın mı cnm doktorun kim nerde ameliyat olucaksın
Orası öyle tabi bundan 4 ay önce bildiğin duvardım ama insanız işte doyumsuz oluyoruz malesef bunada şükür tabi sonradan da olsa memeli olmak çok güzelBak bu söylediklerini bende söylüyorum kendime daha 5. Günüm bu bizdeki istekler bitmez boşver eskiden göğüs yoktu ama şimdi dolgun memişlerin var inan senin göğüsler çok güzel için rahat olsun :)
Hadi hayırlısı bakalım ameliyatını ol kurtul bizede gelişmeleri yazmayı unutmaaldım canım çoktaaaan hem de26 nisanda olcam inş. haldun kamburoğlu doktorum
Önceki halinizi bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama kesinlikle dr doğal olsun demeyin sonuçta ağrıya,sızıya,öküzlere ve verdiğiniz paraya değsin diyorum burada her yeni ameliyat olacak arkadaşlara o kadar rastladımki benim gibi KEŞKE BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSUN diyenlereben de 325cc yaptırayım diyordum küçük mü olur diyosun?
Siz kaç cc yaptırmıştınız görebilir miyim sakıncası yoksa?Önceki halinizi bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama kesinlikle dr doğal olsun demeyin sonuçta ağrıya,sızıya,öküzlere ve verdiğiniz paraya değsin diyorum burada her yeni ameliyat olacak arkadaşlara o kadar rastladımki benim gibi KEŞKE BİRAZ DAHA BÜYÜK OLSUN diyenlere
Teelefonlarimda acilmio geri msjda yazilmio brwvo yaniii
Ben pazartesiyi nasil beklicemmmmmmm
Benmi fazla abartiorum acaba
Aranizda olan yokmu
Yara bandinda azcik kan??????
Annem abartiosun normal diooo
Kiz güldürdün beni :)))Ayyy deme oyle buyuk ihtimal bana 300 takilcak. Benimde ruyalarimda her animda kucuk olup pisman olmak var sonunda tabi yinede dumduz olmasindan iyidir ayy kocam demezmi gecen sen sutyen takmadinmi die adam bi elledi hiii takmissin dio ayy sutyen bile kar etmez olmus bana yahu kafami kuma gömesim geldi o an
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkilerSiz kaç cc yaptırmıştınız görebilir miyim sakıncası yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?