Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aaa magic seninkiler damlami ama yuvarlak gibi duruyor ya cok guzel harika sanirim cc buyuk oldugu icin oyle dimi

bence gayet güzel olmuş hiç şikayet etme sen :) tamam ben de akşam ilk iş koyuyorum o zaman fotoğrafımı yeni öğreniyorum kuralları :)

bence gayet güzel olmuş hiç şikayet etme sen :) tamam ben de akşam ilk iş koyuyorum o zaman fotoğrafımı yeni öğreniyorum kuralları :)
Senin için iyi olur resmin varsa izleyen çok olur ne kadar izleyen okadar resim

Kızlar 3 haftası dolmuş az ödemi kalmış biri olarak ebat konusunda bi yorum, büyük olsun evet senelerdir hasretiz ama herkes büyük istememelii. Ben doğal diodm başta sonra buradan ve arklardan aldığm gazla 325 deil 365 die tuttutdum şuan pişmanım keşke 325 hatta 300 olsaydı die.
İş arkadaşlarımla seyehatteydm 4 5 gündür 5 adet bay iş arkadaşı ile sporcu sütyeniyleym havada güzeldi çooook rahatsz oldm

Tabiki herkesin tercih meselesi ama inan şu cc olayları kişiden kişiye değişiyor bu formda benden küçük cc olupta daha büyük görünenler memeler var

Kizzzz 345 in neresi küçük sanirim bana 10bin dolar verseler taktirmam onlari ( buyuk gogusten korktugum icin yani yanlis anlasilmasin :) )
Valla o acılar olamasa bende 5bin dolar verip değiştiricem ama o acıları tekrar çekememnapayım seviyorum tombul memeleri

Tabiki herkesin tercih meselesi ama inan şu cc olayları kişiden kişiye değişiyor bu formda benden küçük cc olupta daha büyük görünenler memeler var
Kesinlikle ya işte bu yuzden kafam cok karışıyor benim. Buyuk olup küçük gorunende var. Ben esimin ameliyata girmesini isticem doktordan 300u taksin esim baksin küçük olursa 325 ama daha fazla kesinlikle olmamali ufaktefek biseyim :) aslinda ilk aklimda 275 cc vardi bi arkadasin mesaji beni 300 ccye yonlendirdi 300den asagi kesinlikle yapmayin degmiyor diyordu.bakalim hayirlisi olsun

Bak bu fikir çok iyi
Sen ameliyattan çıkıyormuşsun eşin ''4oocc gözümü anca doldurdu diyormuş''

hem ankara hem öğretmen kaderdaş olabiliriz :) sen nerde olmuştun memnun musun nasıl oldu cicişlerin :)
Canım Dr Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile ameliyat oldum. 325 cc, high profil, yuvarlak natrelle marka protez takıldı. 8 ay oldu çok memnunum ağrım hiç olmadı diyebilirim, sadece baskı hissi çok kötü. O da 2 haftaya geçiyor. Şnşallah sen de doğru doktoru seçer ve mutlu olursun.

Boyun kilon kaç canım....

Beni de izlemeye alurmisiz ben yarin gorusmeye gidecem daha.gunum bellu degol.cok korkuyorum.nasil siz memnunmusunyz.sakincasi yojsa gorebilirmiyim.ben cc kojusunda bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…