Aaa magic seninkiler damlami ama yuvarlak gibi duruyor ya cok guzel harika sanirim cc buyuk oldugu icin oyle dimi345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler
Aslında çok yeni üyesiniz ama fikriniz olması için izliyorum bakabilirsiniz ,yanlış anlamayın güvenlik açısından kendi resmininde öncesini paylaşırsan herkez izlemeye alır seni sonuçta birbirimize yardımcı olmak için buradayız.
Bak bakalım
bence gayet güzel olmuş hiç şikayet etme sen :) tamam ben de akşam ilk iş koyuyorum o zaman fotoğrafımı yeni öğreniyorum kuralları :)345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler
Aslında çok yeni üyesiniz ama fikriniz olması için izliyorum bakabilirsiniz ,yanlış anlamayın güvenlik açısından kendi resmininde öncesini paylaşırsan herkez izlemeye alır seni sonuçta birbirimize yardımcı olmak için buradayız.
Bak bakalım
Senin için iyi olur resmin varsa izleyen çok olur ne kadar izleyen okadar resimbence gayet güzel olmuş hiç şikayet etme sen :) tamam ben de akşam ilk iş koyuyorum o zaman fotoğrafımı yeni öğreniyorum kuralları :)
Kız ne büyüğü!!! sabahtan beri mesajlarıma bak istersen küçüklüğünden şikayetçiyim benAaa magic seninkiler damlami ama yuvarlak gibi duruyor ya cok guzel harika sanirim cc buyuk oldugu icin oyle dimi
Evet damla benimkiler şaka bi yana bi tık daha büyük olabilirmişAaa magic seninkiler damlami ama yuvarlak gibi duruyor ya cok guzel harika sanirim cc buyuk oldugu icin oyle dimi
Kizzzz 345 in neresi küçükKız ne büyüğü!!! sabahtan beri mesajlarıma bak istersen küçüklüğünden şikayetçiyim ben
Tabiki herkesin tercih meselesi ama inan şu cc olayları kişiden kişiye değişiyor bu formda benden küçük cc olupta daha büyük görünenler memeler varKızlar 3 haftası dolmuş az ödemi kalmış biri olarak ebat konusunda bi yorum, büyük olsun evet senelerdir hasretiz ama herkes büyük istememelii. Ben doğal diodm başta sonra buradan ve arklardan aldığm gazla 325 deil 365 die tuttutdum şuan pişmanım keşke 325 hatta 300 olsaydı die.
İş arkadaşlarımla seyehatteydm 4 5 gündür 5 adet bay iş arkadaşı ile sporcu sütyeniyleym havada güzeldi çooook rahatsz oldm
Valla o acılar olamasa bende 5bin dolar verip değiştiricem ama o acıları tekrar çekememKizzzz 345 in neresi küçüksanirim bana 10bin dolar verseler taktirmam onlari ( buyuk gogusten korktugum icin yani yanlis anlasilmasin :) )
Kesinlikle ya işte bu yuzden kafam cok karışıyor benim. Buyuk olup küçük gorunende var. Ben esimin ameliyata girmesini isticem doktordan 300u taksin esim baksin küçük olursa 325 ama daha fazla kesinlikle olmamali ufaktefek biseyim :) aslinda ilk aklimda 275 cc vardi bi arkadasin mesaji beni 300 ccye yonlendirdi 300den asagi kesinlikle yapmayin degmiyor diyordu.bakalim hayirlisi olsunTabiki herkesin tercih meselesi ama inan şu cc olayları kişiden kişiye değişiyor bu formda benden küçük cc olupta daha büyük görünenler memeler var
Bak bu fikir çok iyiKesinlikle ya işte bu yuzden kafam cok karışıyor benim. Buyuk olup küçük gorunende var. Ben esimin ameliyata girmesini isticem doktordan 300u taksin esim baksin küçük olursa 325 ama daha fazla kesinlikle olmamali ufaktefek biseyim :) aslinda ilk aklimda 275 cc vardi bi arkadasin mesaji beni 300 ccye yonlendirdi 300den asagi kesinlikle yapmayin degmiyor diyordu.bakalim hayirlisi olsun
Canım Dr Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile ameliyat oldum. 325 cc, high profil, yuvarlak natrelle marka protez takıldı. 8 ay oldu çok memnunumhem ankara hem öğretmen kaderdaş olabiliriz :) sen nerde olmuştun memnun musun nasıl oldu cicişlerin :)
Cnm benim sıfır dokum vardı yani dümdüzdüm. 325 cc ile çok doğal bi görüntü oldu. Tabi gönül 400 leri isterdiben de 325cc yaptırayım diyordum küçük mü olur diyosun?
Boyun kilon kaç canım....Kızlar 3 haftası dolmuş az ödemi kalmış biri olarak ebat konusunda bi yorum, büyük olsun evet senelerdir hasretiz ama herkes büyük istememelii. Ben doğal diodm başta sonra buradan ve arklardan aldığm gazla 325 deil 365 die tuttutdum şuan pişmanım keşke 325 hatta 300 olsaydı die.
İş arkadaşlarımla seyehatteydm 4 5 gündür 5 adet bay iş arkadaşı ile sporcu sütyeniyleym havada güzeldi çooook rahatsz oldm
Beni de izlemeye alurmisiz ben yarin gorusmeye gidecem daha.gunum bellu degol.cok korkuyorum.nasil siz memnunmusunyz.sakincasi yojsa gorebilirmiyim.ben cc kojusunda bilgim yok345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler
Bak bakalım
aldın mı gün oluyor musunKizzzz 345 in neresi küçüksanirim bana 10bin dolar verseler taktirmam onlari ( buyuk gogusten korktugum icin yani yanlis anlasilmasin :) )
Ahahahah sanirim kollarimi kullanmaya basladigim ilk an eşimi bogarimBak bu fikir çok iyi
Sen ameliyattan çıkıyormuşsun eşin ''4oocc gözümü anca doldurdu diyormuş''
Yok canim para birikmek uzere.aslinda biriktirmistim ama bi kismini harcamak zorunda kaldigim icin hala ameliyat olamadim.ama az kaldi :) insallahaldın mı gün oluyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?