Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun..kaç gündür siteye giremedim. umarım daha iyisindir bugün

C.tesi oluyorum canim levent ethica da ayy sorma gerginim fena
kesinleştimi..çok sevindim..hayırlısı olsun canım. yazamadım pek..biliyosun haftasonu şehir dışındaydım. cuma da pek bi koşturmacam vardı. zaten çok fazla msj var. takip edemedim

delimisin adam o ameliyata girerse mahfolur bence.. dayanıklı bilmiyorum ama.. o halde görmesin seni

Kizlar ddemin kontrolum vardi
Iyi gecti cok sukur
Odem var serumdan dedi odem olmus meme arasi sismis ama normal dedi
4 gun sonra dus yapabilirsin dedi
Bende el kol hereketlerimi cok kisitliodum kisitlama dedi sok oldum
Dio kulan ellerini yukariyada kaldor bisey olmaz dedi
Ama ben kaldirmam cunku yulariya kaldirinca acio
Yara cabuk gecsin diye ameliyat izi yani krem istedim
O kendiliginden gecicek zaten kreme gerek yok filab dedi
Masaj da 1 ay sonra basla mincikla dedi yoksa sertlesir
Haaa memelerim hakindada sag daha kucuk gozukuyo diye sikayet ettim
Sag memen esnicek daha byuucek 1 aya kalmaz cok guzel olurlar dedi
Hadiii insalllahh

Bu arada yarin geri doncem almanyaya ucak sarsarmi diye sordum
Bagilari 3cu gununde ucakla gidio bisey olmaz dedi
Ay ben yinede korkuyorum yaa

Ayyy kuzum çok sevindim ya vallahi merak etmiştim şimdi daha iyisindir Yeliz yildizz

Canım ödem için yeşil çay iç şeker tuz kullanma doktorunun sana bunları söylemesi gerekiyordu sen ellerini yinede çok zorlama bence benim doktor günlük hayatına devam et ama kolları daha zorlama demişti bencede çok kullanma iyi yapıyorsun

Aynen ya almanyaya gider gitmez yesil cay koligi olurum yine
Burda pek canim istemio

Sporcu sudyenini de sordum bana onden kopcali onermedi cok sıkıstırma memelerini dedi onlar cok sıkıymis
Normal rahat sporcu sudyenlerini giy dedi
Valla bende hayret ettim tuaf grldi bana bunlar ne sıkı bir sporcu sudyen nede kemer
Neyse guzel olsunlar da

Cnm her doktorun farklı taktikleri var hepsi bir deil önemli olan sonuç

Teşekkürler daha güzelleri senin olsun ...
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler 10 gün sonra 4 ayım bitecek biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktım onun haricinde gayet memnunum
Bence gayet güzel daha büyüğü nasıl olurdu bilmiyorum ama boyut mükemmel Güle güle guzel gunlerde kullan

Bunca yildan sonra mi
bi buçuk yıl oldu ne olursa olsun doğal meme gibi olmuyor zaten hissediyorsun protezi kol altıma doğru yanlar batıyor bilmiyorum ki zaten elimede bişey geliyo adet dönemindeyim bi geçsin eğer hala öyle olursa devlet hastanesine bi dr a giderim

Ben
Hislerime tercüman olmuşsun aynen senin hissettiklerini hissediyorum şuan :) kıyafetle büyük gibi durmuyor sanki değişiklik , fark yok gibi . Ama kıyafetleri çıkarınca büyük duruyor . Bende sadece benimkimi böyle diye üzülüyordum ben doktoruma söyledim şansımı denedim ama yapay durur dedi. Vücut yapısı ölçüler hepsini söyleyince yapacak bişey kalmadı bunada şükür seninkiler gayet büyük duruyor canım çokta güzeller bence hemde doğal @magic angel

Ah ahhh bilirim o gerginliği inşallah hiç ağrın sızın olmaz en hafif şekilde atlatırsın doktorunu çok iyi araştır cnm çok önemli biliyorsun....
Canim sagol iyi dileklerin icin valla benim koca buldu dr.u onun ailesinden gizli sakli yaptiriyoruz die bi sorun ciksin cenemden kurtulamiyacagini biliyo

Karismazmi fena karisiyo hemde valla bana 300 az gelio ama sigdiramiycaklar zannedersem buyugunu kas alti olcaksan diyolar ya fazla buyuk olmaz diye. Yaptirmisken deysin be canim hem benim gozum bi doysun memeye hemde kocisin baksana adam beni sutyenliyken bile sutyensiz saniyo

Canim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieaayy adam bayilip kalcak basinda sonra gogus yapisi cok etkiliyo muhakkak ya bende yerden bitmeyim resmen bakalm ne cikacak sansima

kesinleştimi..çok sevindim..hayırlısı olsun canım. yazamadım pek..biliyosun haftasonu şehir dışındaydım. cuma da pek bi koşturmacam vardı. zaten çok fazla msj var. takip edemedim
Biliyorum canim kesinlesti yaa hem seviniyorum hem tedirginim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…