Bunca yildan sonra miBenimde yan yatarken protezin kenarları batmaya başladı sanki acı var
geçmiş olsun..kaç gündür siteye giremedim. umarım daha iyisindir bugünKızlar dün dokuzda hastahaneye giriş yaptım tahlillerim oldu 10.30 ameliyatımı oldum uzun bir süre uyumuşum bana narkoz ağır geliyor istifra bile ettim birinci günüm göğsümdeki baskı ve ağrıdan biraz zor geçti bugün sabah evime geldim daha iyiyim çok fazla bir ağrım yok tek şikayetim sırtımdaki ağrı ve göğüsteki baskı yarın bu baskılardan kurtulucam gün geçtikçe daha iyi olunuyor 375cc kas altı protez takıldı resim koyucam
benım olmuştu ara ara yanma ama azcıktıAy kizlar benim meme basim asiri derecede yanma hissi var neden acaba ya meme basi ve kapatilan yer yara bandi yeri yani
Olanlar olfumu???
kesinleştimi..çok sevindim..hayırlısı olsun canım. yazamadım pek..biliyosun haftasonu şehir dışındaydım. cuma da pek bi koşturmacam vardı. zaten çok fazla msj var. takip edemedimC.tesi oluyorum canim levent ethica da ayy sorma gerginim fena
Kesinlikle ya işte bu yuzden kafam cok karışıyor benim. Buyuk olup küçük gorunende var. Ben esimin ameliyata girmesini isticem doktordan 300u taksin esim baksin küçük olursa 325 ama daha fazla kesinlikle olmamali ufaktefek biseyim :) aslinda ilk aklimda 275 cc vardi bi arkadasin mesaji beni 300 ccye yonlendirdi 300den asagi kesinlikle yapmayin degmiyor diyordu.bakalim hayirlisi olsun
Hoşgeldin cnm iyiyim çok şükür yeliz nasıl çok merak ettim onudageçmiş olsun..kaç gündür siteye giremedim. umarım daha iyisindir bugün
Ayyy kuzum çok sevindim ya vallahi merak etmiştim şimdi daha iyisindirKizlar ddemin kontrolum vardi
Iyi gecti cok sukur
Odem var serumdan dedi odem olmus meme arasi sismis ama normal dedi
4 gun sonra dus yapabilirsin dedi
Bende el kol hereketlerimi cok kisitliodum kisitlama dedi sok oldum
Dio kulan ellerini yukariyada kaldor bisey olmaz dedi
Ama ben kaldirmam cunku yulariya kaldirinca acio
Yara cabuk gecsin diye ameliyat izi yani krem istedim
O kendiliginden gecicek zaten kreme gerek yok filab dedi
Masaj da 1 ay sonra basla mincikla dedi yoksa sertlesir
Haaa memelerim hakindada sag daha kucuk gozukuyo diye sikayet ettim
Sag memen esnicek daha byuucek 1 aya kalmaz cok guzel olurlar dedi
Hadiii insalllahh
Canım ödem için yeşil çay iç şeker tuz kullanma doktorunun sana bunları söylemesi gerekiyordu sen ellerini yinede çok zorlama bence benim doktor günlük hayatına devam et ama kolları daha zorlama demişti bencede çok kullanma iyi yapıyorsunKizlar ddemin kontrolum vardi
Iyi gecti cok sukur
Odem var serumdan dedi odem olmus meme arasi sismis ama normal dedi
4 gun sonra dus yapabilirsin dedi
Bende el kol hereketlerimi cok kisitliodum kisitlama dedi sok oldum
Dio kulan ellerini yukariyada kaldor bisey olmaz dedi
Ama ben kaldirmam cunku yulariya kaldirinca acio
Yara cabuk gecsin diye ameliyat izi yani krem istedim
O kendiliginden gecicek zaten kreme gerek yok filab dedi
Masaj da 1 ay sonra basla mincikla dedi yoksa sertlesir
Haaa memelerim hakindada sag daha kucuk gozukuyo diye sikayet ettim
Sag memen esnicek daha byuucek 1 aya kalmaz cok guzel olurlar dedi
Hadiii insalllahh
Aynen ya almanyaya gider gitmez yesil cay koligi olurum yineCanım ödem için yeşil çay iç şeker tuz kullanma doktorunun sana bunları söylemesi gerekiyordu sen ellerini yinede çok zorlama bence benim doktor günlük hayatına devam et ama kolları daha zorlama demişti bencede çok kullanma iyi yapıyorsun
Cnm her doktorun farklı taktikleri var hepsi bir deil önemli olan sonuçAynen ya almanyaya gider gitmez yesil cay koligi olurum yine
Burda pek canim istemio
Sporcu sudyenini de sordum bana onden kopcali onermedi cok sıkıstırma memelerini dedi onlar cok sıkıymis
Normal rahat sporcu sudyenlerini giy dedi
Valla bende hayret ettim tuaf grldi bana bunlar ne sıkı bir sporcu sudyen nede kemer
Neyse guzel olsunlar da
Bence gayet güzel daha büyüğü nasıl olurdu bilmiyorum ama boyut mükemmel Güle güle guzel gunlerde kullanTeşekkürler daha güzelleri senin olsun ...
345 cc damla hıgh profil kas altı yöntemi benimkiler 10 gün sonra 4 ayım bitecek biraz daha büyük olsa daha mutlu olacaktımonun haricinde gayet memnunum
Boyum 173 kilom 60 cnm sırtım falanda geniş yani dar deil. Güzel oldu da saklaması zor :) beklentiye göre verilmeli karar birazdaBoyun kilon kaç canım....
bi buçuk yıl oldu ne olursa olsun doğal meme gibi olmuyor zaten hissediyorsun protezi kol altıma doğru yanlar batıyor bilmiyorum ki zaten elimede bişey geliyo adet dönemindeyim bi geçsin eğer hala öyle olursa devlet hastanesine bi dr a giderimBunca yildan sonra mi
Hislerime tercüman olmuşsun aynen senin hissettiklerini hissediyorum şuan :) kıyafetle büyük gibi durmuyor sanki değişiklik , fark yok gibi . Ama kıyafetleri çıkarınca büyük duruyor . Bende sadece benimkimi böyle diye üzülüyordumEvet eşimde sizlerle aynı fikirde ama inan çıplakken evet memem var fakat kıyafetle eskisinden farklı görünmüyor gibi çünkü hayatım boyunca destekli ,süngerli çamaşırlar giydim sanki halen onları giyiyor gibiyim.
Forma üye olduğum zamanlar cc ler hakkında bu kadar tecrübeli değildim çünkü yeni üyeydim ve fazla izleyenim yoktu resim görme şansım yoktu cc cahiliydim ama şimdi olsa 390cc yada 400 cc den aşağı kesinlikle yaptırmazdım inan
Canim sagol iyi dileklerin icin valla benim koca buldu dr.u onun ailesinden gizli sakli yaptiriyoruz dieAh ahhh bilirim o gerginliği inşallah hiç ağrın sızın olmaz en hafif şekilde atlatırsın doktorunu çok iyi araştır cnm çok önemli biliyorsun....
Karismazmi fena karisiyo hemdeKiz güldürdün beni :)))
ya bende doktorun "senin omuzlarin geniş 300 sana küçük olabilir aglama sonra"dedigi cumlelere takildim 325 denicem dedi ameliyatta ama büyük memeden cok korkuyorum bilmiyorum gercekten insanin son anda bile kafasi karisiyor ya
Canim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieKesinlikle ya işte bu yuzden kafam cok karışıyor benim. Buyuk olup küçük gorunende var. Ben esimin ameliyata girmesini isticem doktordan 300u taksin esim baksin küçük olursa 325 ama daha fazla kesinlikle olmamali ufaktefek biseyim :) aslinda ilk aklimda 275 cc vardi bi arkadasin mesaji beni 300 ccye yonlendirdi 300den asagi kesinlikle yapmayin degmiyor diyordu.bakalim hayirlisi olsun
Biliyorum canim kesinlesti yaa hem seviniyorum hem tedirginim istekesinleştimi..çok sevindim..hayırlısı olsun canım. yazamadım pek..biliyosun haftasonu şehir dışındaydım. cuma da pek bi koşturmacam vardı. zaten çok fazla msj var. takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?