Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gözün aydın canım, bak güzel olacak dedik hepimiz . mujaxxxx

gözün aydın canım, bak güzel olacak dedik hepimiz . mujaxxxx

Aynen ya oldu bitti bile
Insallah yarinda sagsalim doneriz ucak sarsmaz umarimmmm

Bu arads demin sporcu sudyenini giyeyim dedim giyemedim ya usten gectigi icin
Doktorum onden kopcali alma onlar cok sıkıo sana gore degil dedi
Bende normal aldim ama kollarimi kaldirip giyemedim yaaa

Canim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieaayy adam bayilip kalcak basinda sonra gogus yapisi cok etkiliyo muhakkak ya bende yerden bitmeyim resmen bakalm ne cikacak sansima
Bana 300 dedi bende soylicem yapabildiği nin en buyugunu yapsın diye ama olmaz diyor denerim dedi ama sığmaz dedi bilemiyorummm göğüs kafesim darmis

Insallah bi sıkıntı cikmaz canim ya haberdar et bizi

Alttan giymeyi dene istersen cnm

Canim benim boy 158 kilo 52 tabi simdilik gogus alti gecen dr. Olctu 82 dedi ustude olsa olsa 85 86 olur belki meme ucuyla birlikte kalcamida olctu oran onemli dedi 93 cikti

Canim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieaayy adam bayilip kalcak basinda sonra gogus yapisi cok etkiliyo muhakkak ya bende yerden bitmeyim resmen bakalm ne cikacak sansima
Baktim canim sıfır dokulara kas alti ve dualplan harika oluyo.göğüs ucunda kolaltinin bayagi asagisinda baya dogal gorunecekler.büyük yaptirma derim :) madem sende benim gibi yerden bitmesin

Canim benim boy 158 kilo 52 tabi simdilik gogus alti gecen dr. Olctu 82 dedi ustude olsa olsa 85 86 olur belki meme ucuyla birlikte kalcamida olctu oran onemli dedi 93 cikti
Bu ölçülere en az 300 en fazla 350 gider canim bence yani

sen genede yavastan hareket et, pat küt zorlama

Anladım canim merak ettim çünkü banada Dr 300 cc dedi o yüzden. Benimde boyum 1.67 kilo 54 kalcam 94cm göğüs altı 78cm göğüs ucu ölçüm 84 cm çok ta minyon değilim ama demek göğüs kafesi ölçüleri en belirleyici oluyor

Canim senin ne zaman ameliyatin ?

Sanirim canim sirf boy kilo orani belirlemiyo gogus kafesin omuz darligin vs. Vs. gidiyo heralde izliyorum seni bi bak su anki halime sende. nolcak bu memeler boyle

Canim daha yeni ameliyat olmadin mi sen ? Sutyensiz gezersen sekil almasi zorlasir sıkıntılar cikar
Herkezde farkliymis bana kemerde vermediler
Benim memelerimi pek sıkmamak lazimmis galiba onden kppcali sporcu sudyenini bile giym3 dedi sıkıo diye bende anlamadim
Bendekinide giyemiorum kollarimi baya kaldirmam lazim
Mecburen almanyadan alip orda giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…