gözün aydın canım, bak güzel olacak dedik hepimiz . mujaxxxxKizlar ddemin kontrolum vardi
Iyi gecti cok sukur
Odem var serumdan dedi odem olmus meme arasi sismis ama normal dedi
4 gun sonra dus yapabilirsin dedi
Bende el kol hereketlerimi cok kisitliodum kisitlama dedi sok oldum
Dio kulan ellerini yukariyada kaldor bisey olmaz dedi
Ama ben kaldirmam cunku yulariya kaldirinca acio
Yara cabuk gecsin diye ameliyat izi yani krem istedim
O kendiliginden gecicek zaten kreme gerek yok filab dedi
Masaj da 1 ay sonra basla mincikla dedi yoksa sertlesir
Haaa memelerim hakindada sag daha kucuk gozukuyo diye sikayet ettim
Sag memen esnicek daha byuucek 1 aya kalmaz cok guzel olurlar dedi
Hadiii insalllahh
gözün aydın canım, bak güzel olacak dedik hepimiz . mujaxxxx
Bana 300 dedi bende soylicem yapabildiği nin en buyugunu yapsın diye ama olmaz diyor denerim dedi ama sığmaz dedi bilemiyorummm göğüs kafesim darmisCanim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieaayy adam bayilip kalcak basinda sonra gogus yapisi cok etkiliyo muhakkak ya bende yerden bitmeyim resmen bakalm ne cikacak sansima
Kaç cc düşünüyorsun görüştün mü hiç.doktorla cnmCanim sagol iyi dileklerin icin valla benim koca buldu dr.u onun ailesinden gizli sakli yaptiriyoruz diebi sorun ciksin cenemden kurtulamiyacagini biliyo
Insallah bi sıkıntı cikmaz canim ya haberdar et bizibi buçuk yıl oldu ne olursa olsun doğal meme gibi olmuyor zaten hissediyorsun protezi kol altıma doğru yanlar batıyor bilmiyorum ki zaten elimede bişey geliyo adet dönemindeyim bi geçsin eğer hala öyle olursa devlet hastanesine bi dr a giderim
Alttan giymeyi dene istersen cnmAynen ya oldu bitti bile
Insallah yarinda sagsalim doneriz ucak sarsmaz umarimmmm
Bu arads demin sporcu sudyenini giyeyim dedim giyemedim ya usten gectigi icin
Doktorum onden kopcali alma onlar cok sıkıo sana gore degil dedi
Bende normal aldim ama kollarimi kaldirip giyemedim yaaa
Baktim canim sıfır dokulara kas alti ve dualplan harika oluyo.göğüs ucunda kolaltinin bayagi asagisinda baya dogal gorunecekler.büyük yaptirma derim :) madem sende benim gibi yerden bitmesinCanim senin foto yok ne zaman oluyorsun.bi bana bak bakalm o kadar meme gormussun bide sen yorum yap 300 yetermi dieaayy adam bayilip kalcak basinda sonra gogus yapisi cok etkiliyo muhakkak ya bende yerden bitmeyim resmen bakalm ne cikacak sansima
Gorustum canim olctu bicti iste ben 350 375 falan istiyodumki dr. 300 325 gibi denicek isteKaç cc düşünüyorsun görüştün mü hiç.doktorla cnm
Bu ölçülere en az 300 en fazla 350 gider canim bence yaniCanim benim boy 158 kilo 52 tabi simdilikgogus alti gecen dr. Olctu 82 dedi ustude olsa olsa 85 86 olur belki meme ucuyla birlikte kalcamida olctu oran onemli dedi 93 cikti
Baya dar ya gecmio kiAlttan giymeyi dene istersen cnm
sen genede yavastan hareket et, pat küt zorlamaAynen ya oldu bitti bile
Insallah yarinda sagsalim doneriz ucak sarsmaz umarimmmm
Bu arads demin sporcu sudyenini giyeyim dedim giyemedim ya usten gectigi icin
Doktorum onden kopcali alma onlar cok sıkıo sana gore degil dedi
Bende normal aldim ama kollarimi kaldirip giyemedim yaaa
Canim daha yeni ameliyat olmadin mi sen ? Sutyensiz gezersen sekil almasi zorlasir sıkıntılar cikarBaya dar ya gecmio ki
S/m beden aldim
Basenlerim var biraz altan cok zor gecmesi
Ne yapicammmm
Sudyansiz geziorum kac gundur valla
Ben 300 u kabullenmeye basliyorum zaten canimBu ölçülere en az 300 en fazla 350 gider canim bence yani
Anladım canim merak ettim çünkü banada Dr 300 cc dedi o yüzden. Benimde boyum 1.67 kilo 54 kalcam 94cm göğüs altı 78cm göğüs ucu ölçüm 84 cm çok ta minyon değilim ama demek göğüs kafesi ölçüleri en belirleyici oluyorCanim benim boy 158 kilo 52 tabi simdilikgogus alti gecen dr. Olctu 82 dedi ustude olsa olsa 85 86 olur belki meme ucuyla birlikte kalcamida olctu oran onemli dedi 93 cikti
Hadi bakalim insallah seksi cicislerimiz olaaarrBen 300 u kabullenmeye basliyorum zaten canimdaha yukarisi olursa bana supriz olacak artik olabilcek en dolgununu istedim cunku denicek ameliyatta bakalim
Canim senin ne zaman ameliyatin ?Anladım canim merak ettim çünkü banada Dr 300 cc dedi o yüzden. Benimde boyum 1.67 kilo 54 kalcam 94cm göğüs altı 78cm göğüs ucu ölçüm 84 cm çok ta minyon değilim ama demek göğüs kafesi ölçüleri en belirleyici oluyor
Sanirim canim sirf boy kilo orani belirlemiyo gogus kafesin omuz darligin vs. Vs. gidiyo heralde izliyorum seni bi bak su anki halime sende. nolcak bu memeler boyleAnladım canim merak ettim çünkü banada Dr 300 cc dedi o yüzden. Benimde boyum 1.67 kilo 54 kalcam 94cm göğüs altı 78cm göğüs ucu ölçüm 84 cm çok ta minyon değilim ama demek göğüs kafesi ölçüleri en belirleyici oluyor
Herkezde farkliymis bana kemerde vermedilerCanim daha yeni ameliyat olmadin mi sen ? Sutyensiz gezersen sekil almasi zorlasir sıkıntılar cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?