Insallah yaaaHadi bakalim insallah seksi cicislerimiz olaaarr
Canim iyi olmana sevindim ya moralinde iyi sukurHerkezde farkliymis bana kemerde vermediler
Benim memelerimi pek sıkmamak lazimmis galiba onden kppcali sporcu sudyenini bile giym3 dedi sıkıo diye bende anlamadim
Bendekinide giyemiorum kollarimi baya kaldirmam lazim
Mecburen almanyadan alip orda giyicem
Yaninda suan kimse yokmu giymene yardim edecek ?Herkezde farkliymis bana kemerde vermediler
Benim memelerimi pek sıkmamak lazimmis galiba onden kppcali sporcu sudyenini bile giym3 dedi sıkıo diye bende anlamadim
Bendekinide giyemiorum kollarimi baya kaldirmam lazim
Mecburen almanyadan alip orda giyicem
bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama meme ucundaki sertlik için dr çok rahatsız oluyorsan alabilirim demişti şimdilik dursun ileride olurum tekrar onun yöntemi tekniği daha farklı zaten.Insallah bi sıkıntı cikmaz canim ya haberdar et bizi
O sertlik nasil bisey ?bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama meme ucundaki sertlik için dr çok rahatsız oluyorsan alabilirim demişti şimdilik dursun ileride olurum tekrar onun yöntemi tekniği daha farklı zaten.
Nasipse 15 nisan aslında ben gün önceden aldım ama beklediğim birsey var maddi yönden onun gerçekleşmesi gerek günüm belli ama nakit belli degilCanim senin ne zaman ameliyatin ?
Annem var ama kollarimi kaldiramiorum malesef acioYaninda suan kimse yokmu giymene yardim edecek ?
Insallah hersey yolundadir cnmhatunlar selam, demiştim üç dört gün takılamıycam diye. işler de yoğun şu aralar pek giremedim azcıkta keyfim yok. öyle şaka maka geyik yapamıyorum.. aklımdasınız, bi müddet sonra iyi olurum umarım yani..sizi özlüyorum , umutuyorum sanmayın .. öpüyorum sevgiler
kısa sürede bomba muhabbetlerle olmak dileğiyle
Canim senin göğüs kafesin bana göre daha geniş. Benim meme dokum var fakat çap olarak değil öne doğru sanki herkesin farklı işte ama maşallah kaç çocuğun var vücut dokun gergin iyi duruyor çok deforme olacak gibi degilSanirim canim sirf boy kilo orani belirlemiyo gogus kafesin omuz darligin vs. Vs. gidiyo heralde izliyorum seni bi bak su anki halime sende. nolcak bu memeler boyle
Aynen canim ya hadi insallah bu gunlerde gecicek sagsalimCanim iyi olmana sevindim ya moralinde iyi sukuryarin yolculuguda atlattinmi daha ne. Bak ne guzel yeni cicislerine kavustun gerisi zamanla ins
Bende ilk defa duyuyorum merak ettim acikcasiKimse cevap vermiyo yaaa,bana yapilan dual plan kas alti yöntemi olan yok mu nasil oluyo bu yöntem...
2li yöntem diye duymuştum yanılmıyorsam bir kısmı kas altı bir kısmı kas üstüne yerleştirilor ama emin degilimBende ilk defa duyuyorum merak ettim acikcasi
Kafayi yemek degil o canim ya tamamen caresizlik. Düşün bende bi kuruş birikimim yoktu muayeneye gittigimdeNasipse 15 nisan aslında ben gün önceden aldım ama beklediğim birsey var maddi yönden onun gerçekleşmesi gerek günüm belli ama nakit belli degilbenim gibisi yoktur heralde napim olmasi için zorluyorum artık ama olacak büyük ihtimal ben oldu gözüyle bakiyorum günü önceden aldimki param geldiğinde daha çok beklemeyin diye kafayı yedim sanirim
Hepimizin bir degil iste canim 1 tane oglum var benim.hatta dr. Dedi dogumdan sonrami kuculdu diye. Yoo dedim oldum olasi boyleydim benCanim senin göğüs kafesin bana göre daha geniş. Benim meme dokum var fakat çap olarak değil öne doğru sanki herkesin farklı işte ama maşallah kaç çocuğun var vücut dokun gergin iyi duruyor çok deforme olacak gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?