Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim iyi olmana sevindim ya moralinde iyi sukuryarin yolculuguda atlattinmi daha ne. Bak ne guzel yeni cicislerine kavustun gerisi zamanla ins

Yaninda suan kimse yokmu giymene yardim edecek ?

Kizlarrr,doktorum önceki hallerimi fotosunu gönderdi,harbiden gördugumde sok oldum gözlerime inanamadim meger bu kadar dikkatli bakmamaisim ellerimle gözlerimi kapatip utanircasina bajtim iyyyy igrencnissimdiki degisim süper keske yillar öncesi yaptirsaymisim cok pismanim,nasil gezdim ben oyle yaaaNeyseki o eski halimden eset yok simdiBi bakin bakalim su özguvensiz hallerime

hatunlar selam, demiştim üç dört gün takılamıycam diye. işler de yoğun şu aralar pek giremedim azcıkta keyfim yok. öyle şaka maka geyik yapamıyorum.. aklımdasınız, bi müddet sonra iyi olurum umarım yani..sizi özlüyorum , umutuyorum sanmayın .. öpüyorum sevgiler
kısa sürede bomba muhabbetlerle olmak dileğiyle

bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama meme ucundaki sertlik için dr çok rahatsız oluyorsan alabilirim demişti şimdilik dursun ileride olurum tekrar onun yöntemi tekniği daha farklı zaten.
O sertlik nasil bisey ?

Kizlarrrrr....birde benim yöntem dual plan kas altiymis o nasil oluyoki...ama inanain eski fotomu görunce soklardayim sanki o ben degilim bi baskasi demek ki hic bakamiyomusum kendime

Canim senin ne zaman ameliyatin ?
Nasipse 15 nisan aslında ben gün önceden aldım ama beklediğim birsey var maddi yönden onun gerçekleşmesi gerek günüm belli ama nakit belli degil benim gibisi yoktur heralde napim olmasi için zorluyorum artık ama olacak büyük ihtimal ben oldu gözüyle bakiyorum günü önceden aldimki param geldiğinde daha çok beklemeyin diye kafayı yedim sanirim

fotoğraf ekledim şimdi. yapmış olanlar beni izlerse memnun olurum önceki ve sonraki hallerine bakmaktan :)

Yaninda suan kimse yokmu giymene yardim edecek ?
Annem var ama kollarimi kaldiramiorum malesef acio
Zorlamanin bi anlami yok zaten
Daha rahat giyilebilicek sporcu sudyeni alinca giyicem hatta kardesime dedim yarin sabah al ic camasiri satan magzadan :)

Insallah hersey yolundadir cnm
Keyfin yerine gelir tez zamanda

Sanirim canim sirf boy kilo orani belirlemiyo gogus kafesin omuz darligin vs. Vs. gidiyo heralde izliyorum seni bi bak su anki halime sende. nolcak bu memeler boyle
Canim senin göğüs kafesin bana göre daha geniş. Benim meme dokum var fakat çap olarak değil öne doğru sanki herkesin farklı işte ama maşallah kaç çocuğun var vücut dokun gergin iyi duruyor çok deforme olacak gibi degil

Kimse cevap vermiyo yaaa,bana yapilan dual plan kas alti yöntemi olan yok mu nasil oluyo bu yöntem...

Kafayi yemek degil o canim ya tamamen caresizlik. Düşün bende bi kuruş birikimim yoktu muayeneye gittigimde

Hepimizin bir degil iste canim 1 tane oglum var benim.hatta dr. Dedi dogumdan sonrami kuculdu diye. Yoo dedim oldum olasi boyleydim ben baska cocuk dusunursem diye fazla buyuk taraftarida degil o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…