Bende oyle biliyorum canim bir kismi kas bi kismi kas ustu olarak yerlestiriliyo2li yöntem diye duymuştum yanılmıyorsam bir kısmı kas altı bir kısmı kas üstüne yerleştirilor ama emin degilim
Evet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum insallahHepimizin bir degil iste canim 1 tane oglum var benim.hatta dr. Dedi dogumdan sonrami kuculdu diye. Yoo dedim oldum olasi boyleydim benbaska cocuk dusunursem diye fazla buyuk taraftarida degil o yuzden
Evet sonradan hak verdim bende.hem bunye alisik diil memeye fazlasi agir gelir banaEvet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum
Ayynen aynenEvet sonradan hak verdim bende.hem bunye alisik diil memeye fazlasi agir gelir bana
Ayy sevindim yal yalniz degilmisim gerçekten.benimde bir prensesim var ve 2 yi düşünüyorum. Çok korkuyorum aslında deforme olursa diye ama kendime engel olamiyorum 2.yaptiktan sonra ameliyat olsam diyorum ama o zaman çok uzun zaman geçmesi lazım o kadar bekleyemem diyorum sonra amaaaannn diyorum deforme olursa olsun param olursa yeniletirim olmazsa da sarkik gezerimEvet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum
Aynen bu firsati kacirma. Esim cocuktan sonra die tutturmustu benim halbuki biliyorsundur emzirmeye engel bi durum yok ortada.ee zaman geciyo sonucta. Cocugum kucuk olmasina ragmen ben gozumu kararttim valla yoksa ikinci cocuk vs. diye diye bekle dur. Erkeklere bahanemi yokAyy sevindim yal yalniz degilmisim gerçekten.benimde bir prensesim var ve 2 yi düşünüyorum. Çok korkuyorum aslında deforme olursa diye ama kendime engel olamiyorum 2.yaptiktan sonra ameliyat olsam diyorum ama o zaman çok uzun zaman geçmesi lazım o kadar bekleyemem diyorum sonra amaaaannn diyorum deforme olursa olsun param olursa yeniletirim olmazsa da sarkik gezerimzaten 15 ine gün de aldım yarını düşünmüyorum yani imkan varken yaptırmak en iyisi birdaha aynı imkanı sahip olamayabilirimmm
Canim simdi sana agir geliyodur memelerinKizlarrr ben uzun boylu oldugum icin zaten hafif kambur yuruyodum
Silikon taktim takali dik duramiorum yaaa
Kamburlastim iyice sizde de boylemiydiiiii
Öyle valla bu arada senin yaş kacAynen bu firsati kacirma. Esim cocuktan sonra die tutturmustu benim halbuki biliyorsundur emzirmeye engel bi durum yok ortada.ee zaman geciyo sonucta. Cocugum kucuk olmasina ragmen ben gozumu kararttim valla yoksa ikinci cocuk vs. diye diye bekle dur. Erkeklere bahanemi yok
27 canim seninÖyle valla bu arada senin yaş kac
Ben 30 yaşındayım canim27 canim senin
Canim simdi sana agir geliyodur memelerinbide tam dik durunca dikis yerlerin geriliyodur. Bunye aliskin diil bence o yuzden sen memelerine alistikca soyle gogsunu gere gere gezersin
Merhaba Yeliz geçmiş olsun sen anladigim kadryla çok kafaya takiyorsun bence biraz akışına bırak ne kadar takarsan o kadar sıkıntılar seni bulur rahat ol hayallerine kavuştun ve tadını çıkarmaya bak.Gerçi ben daha olmadım belki bende senin gibi takarim yaşamadım için bilmiyor olabilirim ama yinede pozitif düşünüp kötü enerjiyi kış kışla herseyin başı moralll canımAynen dikis yerleri acio dik durayim derken
Ve memelerim gerilioo daha fazla
Ama kambur durursam protezler oyle yerlesirseee diye dusunuorummm
Hayırdır canım sen böyle keyifsiz olmazdın önemli bişey yoktur umarımhatunlar selam, demiştim üç dört gün takılamıycam diye. işler de yoğun şu aralar pek giremedim azcıkta keyfim yok. öyle şaka maka geyik yapamıyorum.. aklımdasınız, bi müddet sonra iyi olurum umarım yani..sizi özlüyorum , umutuyorum sanmayın .. öpüyorum sevgiler
kısa sürede bomba muhabbetlerle olmak dileğiyle
Merhaba o hastaneyi bende araştırıyorum yalnız başka bir doktoru düşünüyorum senin ameliyatın benden önce olcak inşallah her şey yolunda gider.C.tesi oluyorum canim.ismail bayram dr.un adi leventte ethicada
Bir kısmı kas altına bir kısmı kas üstüne yerleştiriliyor daha uzun süre deforme olmadan güzelliğini muhafaza ediyor diye biliyorum canımKimse cevap vermiyo yaaa,bana yapilan dual plan kas alti yöntemi olan yok mu nasil oluyo bu yöntem...
Kuzum kıyamam ben sana ...lütfen en yakın zamanda iyi ol...bizi alıştırdın full enerjiye...şimdi eser yok olmaz böyle . senin hayattaki misyonun eğlendirmek mutlu etmek akıl vermek destek olmak güldürmek...üstündeki kötü enerjiyi at ve hayata herzamanki yerinden devam et lütfen...ayrıca öyle güzel memeler mutlu olmayı hakediyorhatunlar selam, demiştim üç dört gün takılamıycam diye. işler de yoğun şu aralar pek giremedim azcıkta keyfim yok. öyle şaka maka geyik yapamıyorum.. aklımdasınız, bi müddet sonra iyi olurum umarım yani..sizi özlüyorum , umutuyorum sanmayın .. öpüyorum sevgiler
kısa sürede bomba muhabbetlerle olmak dileğiyle
Hah hah haaaaaaaaa çok güldüm yaa valla yapar mı yaparlar erkek milletiBak bu fikir çok iyi
Sen ameliyattan çıkıyormuşsun eşin ''4oocc gözümü anca doldurdu diyormuş''
benim hastaneyle bilgim yok acikcasi dr.bi kac secenek sundu ben orayi sectim.ins hepimizin istedigi gibi olurMerhaba o hastaneyi bende araştırıyorum yalnız başka bir doktoru düşünüyorum senin ameliyatın benden önce olcak inşallah her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?