Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hepimizin bir degil iste canim 1 tane oglum var benim.hatta dr. Dedi dogumdan sonrami kuculdu diye. Yoo dedim oldum olasi boyleydim ben baska cocuk dusunursem diye fazla buyuk taraftarida degil o yuzden
Evet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum insallah

Son düzenleme:
Evet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum
Ayy sevindim yal yalniz degilmisim gerçekten.benimde bir prensesim var ve 2 yi düşünüyorum. Çok korkuyorum aslında deforme olursa diye ama kendime engel olamiyorum 2.yaptiktan sonra ameliyat olsam diyorum ama o zaman çok uzun zaman geçmesi lazım o kadar bekleyemem diyorum sonra amaaaannn diyorum deforme olursa olsun param olursa yeniletirim olmazsa da sarkik gezerim zaten 15 ine gün de aldım yarını düşünmüyorum yani imkan varken yaptırmak en iyisi birdaha aynı imkanı sahip olamayabilirimmm

Kizlarrr ben uzun boylu oldugum icin zaten hafif kambur yuruyodum
Silikon taktim takali dik duramiorum yaaa
Kamburlastim iyice sizde de boylemiydiiiii

Aynen bu firsati kacirma. Esim cocuktan sonra die tutturmustu benim halbuki biliyorsundur emzirmeye engel bi durum yok ortada.ee zaman geciyo sonucta. Cocugum kucuk olmasina ragmen ben gozumu kararttim valla yoksa ikinci cocuk vs. diye diye bekle dur. Erkeklere bahanemi yok

Kizlarrr ben uzun boylu oldugum icin zaten hafif kambur yuruyodum
Silikon taktim takali dik duramiorum yaaa
Kamburlastim iyice sizde de boylemiydiiiii
Canim simdi sana agir geliyodur memelerin bide tam dik durunca dikis yerlerin geriliyodur. Bunye aliskin diil bence o yuzden sen memelerine alistikca soyle gogsunu gere gere gezersin

Öyle valla bu arada senin yaş kac

Canim simdi sana agir geliyodur memelerin bide tam dik durunca dikis yerlerin geriliyodur. Bunye aliskin diil bence o yuzden sen memelerine alistikca soyle gogsunu gere gere gezersin

Aynen dikis yerleri acio dik durayim derken
Ve memelerim gerilioo daha fazla
Ama kambur durursam protezler oyle yerlesirseee diye dusunuorummm

Ay bende cook istiyorum büyütmek cok küçük ve ayrık duruolar kotuk altıma dogru hangi işlemi yptırmalıyım toplu durmasını istiyorum

Aynen dikis yerleri acio dik durayim derken
Ve memelerim gerilioo daha fazla
Ama kambur durursam protezler oyle yerlesirseee diye dusunuorummm
Merhaba Yeliz geçmiş olsun sen anladigim kadryla çok kafaya takiyorsun bence biraz akışına bırak ne kadar takarsan o kadar sıkıntılar seni bulur rahat ol hayallerine kavuştun ve tadını çıkarmaya bak.Gerçi ben daha olmadım belki bende senin gibi takarim yaşamadım için bilmiyor olabilirim ama yinede pozitif düşünüp kötü enerjiyi kış kışla herseyin başı moralll canım

Hayırdır canım sen böyle keyifsiz olmazdın önemli bişey yoktur umarım

Kuzum kıyamam ben sana ...lütfen en yakın zamanda iyi ol...bizi alıştırdın full enerjiye...şimdi eser yok olmaz böyle . senin hayattaki misyonun eğlendirmek mutlu etmek akıl vermek destek olmak güldürmek...üstündeki kötü enerjiyi at ve hayata herzamanki yerinden devam et lütfen...ayrıca öyle güzel memeler mutlu olmayı hakediyor

Merhaba o hastaneyi bende araştırıyorum yalnız başka bir doktoru düşünüyorum senin ameliyatın benden önce olcak inşallah her şey yolunda gider.
benim hastaneyle bilgim yok acikcasi dr.bi kac secenek sundu ben orayi sectim.ins hepimizin istedigi gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…