Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen dikis yerleri acio dik durayim derken
Ve memelerim gerilioo daha fazla
Ama kambur durursam protezler oyle yerlesirseee diye dusunuorummm
Bu kadar pimpiriklenme canim. Geriliyo ya memislerin sen acicak diye korkudan duramiyosun bence. Bak 1haftan doldu bile ne guzel. Surda belki az az 1 hafta daha acin olur sonra bugunleride unutursun soylemedi deme

ayh kızlar an itibariyle 3 haftam kaldı tabi size çok gelebilir ama ben 23 ocaktan beri beklediğim için bana baya bi kısa geliyo ayh herkesin ameliyatı güzel geçsinnnnnn hemencik iyileşssinnnnnnnnn hiçbir sorun yaşamasınnnnnnnn
rüyamda ameliyat olmuşum herkese gösteriyorum memeyle kafayı yedim resmen

Ne sabir varmis masallah sende tarihi bilipte beklemek ayri bi zor olsa gereksafak gorunuyor prensespinar artik memesizligin durumunu anlamayan bizi deli sanir kesin meme meme diye mahvolduk

var kız bende meme ben sütyenden bıktım omuzlarım eskidi ayh resmen bide hasta oluyorum sanırım ya tam da olmamam gereken zaman.doktora gitcem hemen akşam antibiyotik başlamam lazım
Oda dert tabi iyyy bende su balenli yastik gibi sutyenlerden biktim Canim alerjikte olabilir belki ama zamanin var dr.a git.benim alerjik hapsurmalarim vardir genelde uyaninca baslar ayyy korkuyom ameliyattan sonra napcam die hapsururken memelerimi mi tutayim napim aciycak kesin bu arada gorebilirmiyim resmini senin diklestirmedemi olcak karistiriyom bazen k.bakma

Ahaha hepimiz aynı durumdayız merak etme canimm rüyalar hayaller düşünceler hersey tek bir noktada bulusuyorrr

ayh dur canım hapşurmazsın belki alerji fln olmazsan. evet dikleştirme zaten benm ihtiyacım olan ama benim gözüm doymadığı için bide silikon taktırcam.gerçi şöyle bişi de düşünüyorum 2 gündür.bekarım daha çocuk fln doğurduktan snra büyür mü ki?ama bana da büyük ve dik meme gençlikte lazım.karar veremedim.

once resmine baktim canim aaa bildigin meme varmis sende cocuktan sonra buyuyup buyumemesi yapiya bagli canim.bana dediler dur cocugun olsun buyur die tabi nerdeee sadece sut dolu oldugu icin siskin gergin oluyodu sanirim silikon takildiktan sonra ilk hali oyle olcak cunku cok acir sizlardi benim.neyse bitti sut olayi hoop baktim ayni tek sansim sarkacak bi memem olmamasi evet bekarsin ama canim ertelesen ne olcak sen yine mutsuz olacaksin.hem evlendigin kisinin bu konulara nasil bakacagida onemliklasik erkek sozu ben seni boyle begeniyorum oluyo.o yuzden diklestirme yapilacakken silikonla bomba olurlar canim.buyuk ihtimallede kas ustu yapar dr.un heralde. daha cabuk toparlanacaksin ve dolgun diri dik goguslerin olacak sakin sakin vazgecme canim

ayyyyy di mi?herkesin ki büyüyo mu sanki?dikleştirme kesin olcam zaten ertelemem de silikon konusunda emin diildim ama sanki büyüğün çare arayışına girilmio pek eğer çok ciddi boyutlarda diilse.küçük olmasından ii di mi büyük olması sonuçta.evet kas üstü olcak buüyük ihtimal.netleştirmedik henüz gerçi ama ilk muayenede öyle söylemişti.aman erkeklerin hepsi öyle diyo ama karısından olmayan başkalarında olunca da bakmadan duramıolar inşallah kavuşurum o memişlere

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…