Bu kadar pimpiriklenme canim. Geriliyo ya memislerin sen acicak diye korkudan duramiyosun bence. Bak 1haftan doldu bile ne guzel. Surda belki az az 1 hafta daha acin olur sonra bugunleride unutursun soylemedi demeAynen dikis yerleri acio dik durayim derken
Ve memelerim gerilioo daha fazla
Ama kambur durursam protezler oyle yerlesirseee diye dusunuorummm
Arzumcum iyiki varsın.hem akıllı hem güzelEvet kaçak erkek üye :)))
Neyse şutlanmış
Ne sabir varmis masallah sendeayh kızlar an itibariyle 3 haftam kaldıtabi size çok gelebilir ama ben 23 ocaktan beri beklediğim için bana baya bi kısa geliyo ayh herkesin ameliyatı güzel geçsinnnnnn hemencik iyileşssinnnnnnnnn hiçbir sorun yaşamasınnnnnnnn
rüyamda ameliyat olmuşum herkese gösteriyorummemeyle kafayı yedim resmen
sorma ayh sabır taşına döndüm resmenNe sabir varmis masallah sendetarihi bilipte beklemek ayri bi zor olsa gerek safak gorunuyor prensespinar artik memesizligin durumunu anlamayan bizi deli sanir kesin meme meme diye mahvolduk
Aaa o zaman senin ayri canim tatmissin sen azda olsa memeli olmayisorma ayh sabır taşına döndüm resmenbende meme var aslında bide olmasaymış
var kız bende meme ben sütyenden bıktımAaa o zaman senin ayri canim tatmissin sen azda olsa memeli olmayi
Oda dert tabivar kız bende meme ben sütyenden bıktımomuzlarım eskidi ayh resmen bide hasta oluyorum sanırım ya tam da olmamam gereken zaman.doktora gitcem hemen akşam antibiyotik başlamam lazım
Hah hah haaaaaaaaa çok güldüm yaa valla yapar mı yaparlar erkek milleti
Ahahaayh kızlar an itibariyle 3 haftam kaldıtabi size çok gelebilir ama ben 23 ocaktan beri beklediğim için bana baya bi kısa geliyo ayh herkesin ameliyatı güzel geçsinnnnnn hemencik iyileşssinnnnnnnnn hiçbir sorun yaşamasınnnnnnnn
rüyamda ameliyat olmuşum herkese gösteriyorummemeyle kafayı yedim resmen
meme ucu kesisi olduğu için dikiş bi sertlik oluşturmuş içerden sağlık açısından bi zararı yok yani kendi dokumO sertlik nasil bisey ?
ayh dur canım hapşurmazsın belki alerji fln olmazsan. evet dikleştirme zaten benm ihtiyacım olan ama benim gözüm doymadığı için bide silikon taktırcam.gerçi şöyle bişi de düşünüyorum 2 gündür.bekarım daha çocuk fln doğurduktan snra büyür mü ki?ama bana da büyük ve dik meme gençlikte lazım.karar veremedim.Oda dert tabiiyyy bende su balenli yastik gibi sutyenlerden biktim Canim alerjikte olabilir belki ama zamanin var dr.a git.benim alerjik hapsurmalarim vardir genelde uyaninca baslar ayyy korkuyom ameliyattan sonra napcam die hapsururken memelerimi mi tutayim napim aciycak kesin bu arada gorebilirmiyim resmini senin diklestirmedemi olcak karistiriyom bazen k.bakma
benm memişlerim şuan c cup zaten.dikleştirme olmadan kurtarılcak bi sarkıklık diil maalesefprensespinar canim nasi yani meme var ? sarkik mi o yuzden mi istiyosun silikon tam anlamadim
once resmine baktim canim aaa bildigin meme varmis sendeayh dur canım hapşurmazsın belki alerji fln olmazsan. evet dikleştirme zaten benm ihtiyacım olan ama benim gözüm doymadığı için bide silikon taktırcam.gerçi şöyle bişi de düşünüyorum 2 gündür.bekarım daha çocuk fln doğurduktan snra büyür mü ki?ama bana da büyük ve dik meme gençlikte lazım.karar veremedim.
anladim canim Allah yardimcin olsun. izlemeye alabilirmisin benidebenm memişlerim şuan c cup zaten.dikleştirme olmadan kurtarılcak bi sarkıklık diil maalesef
ayyyyy di mi?herkesin ki büyüyo mu sanki?dikleştirme kesin olcam zaten ertelemem de silikon konusunda emin diildim ama sanki büyüğün çare arayışına girilmio pek eğer çok ciddi boyutlarda diilse.küçük olmasından ii di mi büyük olması sonuçta.evet kas üstü olcak buüyük ihtimal.netleştirmedik henüz gerçi ama ilk muayenede öyle söylemişti.aman erkeklerin hepsi öyle diyo ama karısından olmayan başkalarında olunca da bakmadan duramıolaronce resmine baktim canim aaa bildigin meme varmis sendecocuktan sonra buyuyup buyumemesi yapiya bagli canim.bana dediler dur cocugun olsun buyur die tabi nerdeee sadece sut dolu oldugu icin siskin gergin oluyodu sanirim silikon takildiktan sonra ilk hali oyle olcak cunku cok acir sizlardi benim.neyse bitti sut olayi hoop baktim ayni tek sansim sarkacak bi memem olmamasi evet bekarsin ama canim ertelesen ne olcak sen yine mutsuz olacaksin.hem evlendigin kisinin bu konulara nasil bakacagida onemli klasik erkek sozu ben seni boyle begeniyorum oluyo.o yuzden diklestirme yapilacakken silikonla bomba olurlar canim.buyuk ihtimallede kas ustu yapar dr.un heralde. daha cabuk toparlanacaksin ve dolgun diri dik goguslerin olacak sakin sakin vazgecme canim
İnşallah canımayyyyy di mi?herkesin ki büyüyo mu sanki?dikleştirme kesin olcam zaten ertelemem de silikon konusunda emin diildim ama sanki büyüğün çare arayışına girilmio pek eğer çok ciddi boyutlarda diilse.küçük olmasından ii di mi büyük olması sonuçta.evet kas üstü olcak buüyük ihtimal.netleştirmedik henüz gerçi ama ilk muayenede öyle söylemişti.aman erkeklerin hepsi öyle diyo ama karısından olmayan başkalarında olunca da bakmadan duramıolarinşallah kavuşurum o memişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?