Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar almanyaya dondum
Ve kardesimin ilk dedigi cok kambur duruyosunnn
Ay ne yapicam yaaa
Dik dursam memelerim agrio dikislerim
Ne yapmaliyim
Yoksa boylemi durucam omur boyu
Eger silikonlqr boyle yerlesirse ve kambur durursammmm

Evine hoşgeldin canım.yeni hayatın çooook mutlu geçsin canım.memleketine Allah kavuştursun canım merak etme sadece sabret bence korkudan sen kambur duruyorsun.dik dur bişey olsa doktor iyileşene kadar kambur dur derdi diymi ama

Buyugunde sikintilari vardir elbet.ama yoklugu pek fena ya gogus dokun var zaten cok buyuk bi silikon takilmazsa hem dogal durur hem yeniden sarkma engellenir diye dusunuyorum kendimce.sirf diklestirme yaptirma ama aciya deysin canim cocuga falan engel bi durum yok sonucta sen bugune bak hic belli olmaz en sarkmaz dedigimiz gogus sarkabilir.suanin tadini cikarmaya bak yeni cicislerine odaklanguzel olcak guzel gozlerini ayiramiycaksin bak gor benim oyle olacagim kesin zaten

Kizlar almanyaya dondum
Ay ne yapicam yaaa
Ne yapmaliyim
Hadi gozun aydin kavustun evine canim.seninki tamamen psikolojik canim.canin aciycak diye kendini kambur tutuyosun.yavas yavas dik yurumeyi dene kendi kendini uzuyosun sonra

Kizlar almanyaya dondum
Ay ne yapicam yaaa
Ne yapmaliyim
ayh şükür gitmişsin.nasıl geçti yolculuk zorlanmadın inş?

ya arkadaşlar özür dileyerek burdan bir şey söylemek istiyorum. iki kelimesinden biri beni de ekler misin,fotoğraf görebilir miyim bilgi edinmek açısından,vs vs olan arkadaşlar. ben şimdiye dek kimseye beni ekle fotoğraf görebilir miyim vs demedim mesela. gerek var mı? yok. gittiğiniz doktor size zaten öncesi sonrası yaptığı ameliyat fotolarından bol bol gösteriyor. biz zaten gerektiğinde inandığımızda birbirimizi izliyoruz. anlamıyorum amaç burda playboy gibi meme fotosu bakmak mı yoksa aranızda çoğu erkek mi? biri sürekli herkese beni de izlermisin deyip duruyordu burda bu aralar çok görünmüyor yazdığı tek şey buydu, amacını gerçekten merak ettim. bazen forum erkeklerle dolu gibi geliyor bana

Y
Kizlar almanyaya dondum
Ay ne yapicam yaaa
Ne yapmaliyim
Yeliz ulasmissin evine.gozun aydin.ben de cuma gunu ameliyat oluyorum.hayirlisiyyla.

Sihirlii ayh şimdi baktım eski resimlerineeeeee.. başka biri olmuşsun resmen çok güzel olmuş yaa ben de büyük seviyorum. d cup mı şimdi senin?
Canimm cok tesekkurler evet bayag bi degisim var hayal ettigim gibi oldu bel kismim daha hos duruyo simdi o eski halimde nasilda ozguvenim yok gibi resmen it cicigi gibi Noktasi göruluyoduvalla daha sudyen alamadim kac takicagimi da bilmiyorumkiiii bir iki hafta sonra yeni cicisler alirim

Cok sik karsilasiyoruz malesef süphelendigin biri varsa bize de soyle lütfen

Omuz yapım dar olduğu için bunu uygun gördü doktorum sana ne takılacak merak ediyorum her kadın gibi bende keşke biraz daha büyük olsun diyorum:) sonrada aman önceden düzdü şimdi memişlerim var ohh
Buyuk ihtimal 300 canim belki kotu durmazsa 325 denenicek.ben yaptirmadan o dertteyim yok yok seninkiler gayet iyi memesiz olmaktansa kucugede ragziyim

Aynen iyi gecti yolculuk umdugum kadar sarsmadi
Ameliyat olan arkadaslar benim bugun tam 1 hafta oldu ve hala uyurken hafif oturur sekildw uyuyorum
Tam olarak nezaman normal uyumaya basladiniz
Cunku benim sirt bel boyun omuzlar iflas edicek agrimaya basladi bayaaaaa
Kambur duruyorum zaten
Ben git gide cirkinlesicemm

Kizlar mrh. Doktordan ciktim ve cuma gunu saat 5 te ameliyatimmmmmmmm var.temmuz dusunuyordum bu siteden sonra erkene aldim.allah yardimcimiz olsun.dua edin kizlar rahat atlatayim.cok korkuyorum ve okadarda heyecanliyimmmmmmm
Çok sevindim canım hadi sana ağrısız acısız ameliyatlar gelişmeleri muhakkak yaz bu arada nerde olucaksın doktoru iyi araştırdın mı yanında kim kalıcak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…