Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık

Bayıldım harika görünüyorlar ne kadar oldu ameliyat olalı cnm
Tşk ederim bugün 19. Günüm
Yeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık
benimde çok zor geçti ilk günler evin içinde bi koltukta bi yatakta sırtıma bir sürü yastık koydum biraz uyudum biraz gezdim sabahı sabah ettim Ama 4. Günü cesaret edip yan yattım halada yatıyorum

Bende o cesaret yok yaa
Ama boyle oturur gibi yatmaktan heryerim agridiiii

Hadi insallah cnm rahatlarizzz
Sizlerdede kamburluk oluyormu ya
Yoksa bi bendemi

Çok sevindim canım hadi sana ağrısız acısız ameliyatlar gelişmeleri muhakkak yaz bu arada nerde olucaksın doktoru iyi araştırdın mı yanında kim kalıcak.....
Adanada olacam doktoru iyi aradtirdim yaklasik 2 aydir doktor arastiriyorum.ayni doktora yaptiran var bu sayfada.ins memnun kalirim.baktim erteledikce ertelenecek bana ilham kaynagi oldinuz tesekkurler.tabiki ayrintilari yazarim.yanimda sadece esim kalacak.annemlerin haberi yok.kardeslerim biliyor sadece.annem cok evhamli sonra soyluyecem.vallaha cok korkuyorum

Hadi hayırlısı canım hiç korkma hastaneye girdikten sonra ameliyata girip çıktığını bile anlamıyorsun ilk dönem biraz zor geçiyor o kadar Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Tesekkur ederim.gercekten soyluyorum bu siteden sonra sizlerle karsilasinca daha cok istemeye basladim.tek yaptiran ben saniyordum.ibs pisman olmayiz

Herkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba

Ertelersem vazgecmekten korktum.hayirlisi olsun.ins rahat atlatirim.buarada doktor 325cc veya 350 cc olabilir dedi.size kac konuldu
Supermis canim hadi hayirlisi olsun
Benim memelerim hem asiri kucukdu hemde degisiklerdi
Sag memem dumduzdu hic yoktu
Sol azcik vardi oyuzden protezlerde farkli buyuklukde konuldu
Sag mememe 350 cc
Sol mememe 250 cc

Ay superr 400cc gule gule kulan canim

Benimde 8. Gun ama hala agrilarim oluyor hele sirtim ve omuzlarimmmm oh my god
Omuzlarim git gide daha agrio memeler asagiya dogru cektogi icinmi bilemedim
Insallah agrilarda gecer yaaa

Hayırlı olsun çok geçmiş olsun :)

Ay superr 400cc gule gule kulan canim

Benimde 8. Gun ama hala agrilarim oluyor hele sirtim ve omuzlarimmmm oh my god
Omuzlarim git gide daha agrio memeler asagiya dogru cektogi icinmi bilemedim
Insallah agrilarda gecer yaaa

Teşekkür ederim canım, geçiyor canım az sabret ağrılar geçiyor ve rahatlıyorsun ben ilk 3 gün sırt ağrısı yüzünden dedim doğumdan sonra en acayip ağrı bu herhalde ama geçti gitti şimdi sadece memişlerde his yok o da zamanla düzeliyormus

Olsun canım o gelip geçici bir durum den sutyenden rahatsız olmuşsundur ben de bazen meme uçlarım görünüyor mu diye tereddüt ediyorum .. bizim memelerimiz inan büyük degil benim de 375 keşke daha büyük olsaydı diyorum çünkü büyük değil gerçi kişinin memesiyle de ilgili bende büyük durmadı.. yeni fotoğraf koysana canım biara

Benim protezlerim de 20 günlük seni izlemeye aldim beni izler misin seninkileri de merak ettim

Ay kollarimi kaldirinca memelerim agrio ya
Kollarimda guc yok sanki
Sizdede oylemii

Cok gecmis olsun memedas benim de 3 hafta oldu 415 cc konukdu gayet iyiyim dogum acisini da biliyorum sezeryan acisinida ama en rahat gecirdigim amaliyatti,gogsumde baski ve birkac gunluk sirt agrisi yasadim ama agzim kulaklarimdaydi bunlari yasarkenYillardir hasretini kurdugum memeler vardi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…