Aynen iyi gecti yolculuk umdugum kadar sarsmadi
Ameliyat olan arkadaslar benim bugun tam 1 hafta oldu ve hala uyurken hafif oturur sekildw uyuyorum
Tam olarak nezaman normal uyumaya basladiniz
Cunku benim sirt bel boyun omuzlar iflas edicek agrimaya basladi bayaaaaa
Kambur duruyorum zaten
Ben git gide cirkinlesicemm
Tşk ederim bugün 19. GünümBayıldım harika görünüyorlar ne kadar oldu ameliyat olalı cnm
benimde çok zor geçti ilk günler evin içinde bi koltukta bi yatakta sırtıma bir sürü yastık koydum biraz uyudum biraz gezdim sabahı sabah ettimYeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık
Bende o cesaret yok yaaTşk ederim bugün 19. Günüm
benimde çok zor geçti ilk günler evin içinde bi koltukta bi yatakta sırtıma bir sürü yastık koydum biraz uyudum biraz gezdim sabahı sabah ettimAma 4. Günü cesaret edip yan yattım halada yatıyorum
Hadi insallah cnm rahatlarizzzYeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık
Adanada olacam doktoru iyi aradtirdim yaklasik 2 aydir doktor arastiriyorum.ayni doktora yaptiran var bu sayfada.ins memnun kalirim.baktim erteledikce ertelenecek bana ilham kaynagi oldinuz tesekkurler.tabiki ayrintilari yazarim.yanimda sadece esim kalacak.annemlerin haberi yok.kardeslerim biliyor sadece.annem cok evhamli sonra soyluyecem.vallaha cok korkuyorumÇok sevindim canım hadi sana ağrısız acısız ameliyatlar gelişmeleri muhakkak yaz bu arada nerde olucaksın doktoru iyi araştırdın mı yanında kim kalıcak.....
Ertelersem vazgecmekten korktum.hayirlisi olsun.ins rahat atlatirim.buarada doktor 325cc veya 350 cc olabilir dedi.size kac konulduAaa ne cabuk kizz supermis :)
Tesekkur ederim.gercekten soyluyorum bu siteden sonra sizlerle karsilasinca daha cok istemeye basladim.tek yaptiran ben saniyordum.ibs pisman olmayizHadi hayırlısı canım hiç korkma hastaneye girdikten sonra ameliyata girip çıktığını bile anlamıyorsun ilk dönem biraz zor geçiyor o kadarAllah yardımcın olsun dualarımız seninle
Tesekurler.allah pisman etmesin.cuma gunu olsun mu dedim olur dedi iyi de oldu.Bu ne hizhayirli olsun
Kızlar fotoğraf ekledim :)[/QUOT
Ya bazi arkadskar kiziyor ama fotonu ben de gorsem.bayanim merak etmeyinben de paylasacam bitince inss
Supermis canim hadi hayirlisi olsunErtelersem vazgecmekten korktum.hayirlisi olsun.ins rahat atlatirim.buarada doktor 325cc veya 350 cc olabilir dedi.size kac konuldu
Ay superr 400cc gule gule kulan canimHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba
Hayırlı olsun çok geçmiş olsun :)Herkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba
Ay superr 400cc gule gule kulan canim
Benimde 8. Gun ama hala agrilarim oluyor hele sirtim ve omuzlarimmmm oh my god
Omuzlarim git gide daha agrio memeler asagiya dogru cektogi icinmi bilemedim
Insallah agrilarda gecer yaaa
Hayırlı olsun çok geçmiş olsun :)
Olsun canım o gelip geçici bir durum den sutyenden rahatsız olmuşsundur ben de bazen meme uçlarım görünüyor mu diye tereddüt ediyorum .. bizim memelerimiz inan büyük degil benim de 375 keşke daha büyük olsaydı diyorum çünkü büyük değil gerçi kişinin memesiyle de ilgili bende büyük durmadı.. yeni fotoğraf koysana canım biaraKızlar 3 haftası dolmuş az ödemi kalmış biri olarak ebat konusunda bi yorum, büyük olsun evet senelerdir hasretiz ama herkes büyük istememelii. Ben doğal diodm başta sonra buradan ve arklardan aldığm gazla 325 deil 365 die tuttutdum şuan pişmanım keşke 325 hatta 300 olsaydı die.
İş arkadaşlarımla seyehatteydm 4 5 gündür 5 adet bay iş arkadaşı ile sporcu sütyeniyleym havada güzeldi çooook rahatsz oldm
Benim protezlerim de 20 günlük seni izlemeye aldim beni izler misin seninkileri de merak ettimCanım Dr Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile ameliyat oldum. 325 cc, high profil, yuvarlak natrelle marka protez takıldı. 8 ay oldu çok memnunumağrım hiç olmadı diyebilirim, sadece baskı hissi çok kötü. O da 2 haftaya geçiyor. Şnşallah sen de doğru doktoru seçer ve mutlu olursun.
Iki hafta folsun tamamen nirmale dönuyosunuz ben 3.haftam doldu herseyi kendim yapiyorumYeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık
Cok gecmis olsun memedasHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?