Mutlu yillar canimKizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Mutluuu yillarrr aynen yaKizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Evet canimmm unutmammmm goguslerime baka baka yurur oldum,bi gün düsücemde bakalim ne zamanMutlu yillar canimayyy evet bu dogum gunu hediyesini omrun boyunca unutmazsin
Aynen ohh rahat rahat evlenirsin artik,ben evlendigimde minnaktiMutluuu yillarrr aynen ya
Benimde tek motivem yazin evlenicem ve memelerim varrr arrikk
Allah saglik versin agrilar gecsin
Nice memeli gunlere :)))
Cok gecmis olsun memedasbenim de 3 hafta oldu 415 cc konukdu gayet iyiyim dogum acisini da biliyorum sezeryan acisinida ama en rahat gecirdigim amaliyatti,gogsumde baski ve birkac gunluk sirt agrisi yasadim ama agzim kulaklarimdaydi bunlari yasarken Yillardir hasretini kurdugum memeler vardi cunku
Kizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu senelereKizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Çok geçmiş olsun canım yaaaaa memelerinle mutluluklar dilerimHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba
Canım yaaaa kıyamam Allahım sağlıkla çıkmayı nasip etsinKizlar mrh. Doktordan ciktim ve cuma gunu saat 5 te ameliyatimmmmmmmm var.temmuz dusunuyordum bu siteden sonra erkene aldim.allah yardimcimiz olsun.dua edin kizlar rahat atlatayim.cok korkuyorum ve okadarda heyecanliyimmmmmmm
Aynı doktordan ameliyat olan varsa memnun kalırsın tabi hiç korkma narkozla bir uyutuyorlar kalkmışsın herşey olup bitmiş dirençli ol sonrasını düşün gelip geçici ağrın oluyor onuda ağrı kesiciyle hallediyorsun istrdiğin zamn istediğini sorabilirsin canımAdanada olacam doktoru iyi aradtirdim yaklasik 2 aydir doktor arastiriyorum.ayni doktora yaptiran var bu sayfada.ins memnun kalirim.baktim erteledikce ertelenecek bana ilham kaynagi oldinuz tesekkurler.tabiki ayrintilari yazarim.yanimda sadece esim kalacak.annemlerin haberi yok.kardeslerim biliyor sadece.annem cok evhamli sonra soyluyecem.vallaha cok korkuyorum
Ne güzel!! 400 cc Aramıza hoşgeldinHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba
Çok normalKizlar almanyaya dondum
Ve kardesimin ilk dedigi cok kambur duruyosunnn
Ay ne yapicam yaaa
Dik dursam memelerim agrio dikislerim
Ne yapmaliyim
Yoksa boylemi durucam omur boyu
Eger silikonlqr boyle yerlesirse ve kambur durursammmm
Doğum günün kutlu olsun tatlımKizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Ayyy cok saol yaa demek herkezde boyleymisÇok normalben yaklaşık 2o gün kambur yürüdüm istesemde düzeltemedim kambur duruşumu zaten vücudun seni yapman gereken şeylerde yönlendiriyor merak etme
Geçmiş olsun sizedeHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?