Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun sizede Bendede 400 cc var,büyüklüğü tamda istediğim gibi oldu
Zaman'la çok güzelleşecek doğallaşacak inanın. Az sabırlı olmanız gerekiyor

Teşekkür ederim ilk duyduğumda 400 cc büyük olur dedim ama hiçte öyle değil gayette güzel duruyor cidden, dediğin gibi zamanla daha da güzelleşecekse benden mutlusu yok o zaman

Hayırlı olsun ... hissizlik bir çoğumuzun şikayeti ama sizinkiler daha çok yeniler zamanla herşey eskiye dönecek merak etmeyin

Sağolun, sezeryan da hissizlik 6 ay sürmüştü umarım bu o kadar sürmez
Benim 10 gün sonra 4. ayımım bitiyor olmasına rağmen göğüsümün alt kısımlarında halen hissizlik mevcut kaşıyorum ama hissetmiyorum zamanla geçmesini ümit ediyorum. Hatta sezaryan dikişlerimde hala hissizlik var benim 9 yıl geçmesine rağmen

Tombul memeli doğum günün kutlu olsun memelerinle kutlarsın artık gününü

Doğum günün kutlu olsun tatlım
Benim doğumgünümde bu hafta sonu
Bende 14 Şubatta meme büyütme ameliyatını olmuştum. Eşimden aldığım ennnn güzel hediye olmuştu
Doğum günün kutlu olsun tatlım
Benim doğumgünümde bu hafta sonu
Bende 14 Şubatta meme büyütme ameliyatını olmuştum. Eşimden aldığım ennnn güzel hediye olmuştu
Evet canim biliyorum sayfanin en basindan ortalara kadar hergun okudum amaliyattan onceki ve sonraki durumlarini herseyi biliyorum heseyiiiii srnde koc burcuydun dimi koc kadini baskadir haninice saglikli gunlere insallah cok tesekkkur ederin

Canımcım bişey sorcam direnler için tekrar ankaraya gitmedinmi doğrumu anladım sağlık ocağındamı yoksa acildemi çıkarttın

Ben henüz bir şey yaptırmış değilim. Düşünme aşamasındayım. Ameliyattan sonra uzun süre iş yapamama beni düşündürüyor ve olayı ertelettiriyor. Çünkü kimseye söylemek istemiyorum. Genelde evde ağır isleri ben yapiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.Resim koyma konusuna gelince.Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yani çıplak Göğüs fotoğrafı ise kastedilen.Ama kendi fotografımı neden olmasın.

Ca
Canımcım bişey sorcam direnler için tekrar ankaraya gitmedinmi doğrumu anladım sağlık ocağındamı yoksa acildemi çıkarttın
j
Canim direnler takildi doktor bana buyuk protez koydugumuz icin 4 gun kalsin demisti,bende amaliyat sonrasi evime donmustum,direnleri cikarmak icin tekrar ankaraya gitmedim doktor acilde hemsirelerin cikartabilecegini

soyledi,acikcasi sadece doktorumun cikarmasini istemiatim ama malesef hemen donmek zorunda kalduk evime,4.gun acilde saglik memuru cikardi inanir misin cikartirken anlamadim bile doktorum demistiki 3-4 yil direni acitmayacak yeri tespit ederek gecti ve sonunda buldum dedi,tereyagindan kil ceker gibi cikartildi

Okuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyor tabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki

Okuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyor tabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki
Kendi fotografim derken yuzunu kastetti galiba
Meme fotorafi koymam diyor yani
Oyle anladim ben

Kendi fotoğrafimi derken normal fotoğraf demek istiyorum. Ben Göğüs fotoğrafimi koyamam. Kendim bu konuda hassas birisiyim. Kendim, burada gördüğüm fotoğrafları bile, benim tefonumdan başka birinin görmesine müsaade etmem. Fakat bir başkasının benim kadar hassas olduğundanda emin olamam .Bu tercih meselesi. Bu benim tercihim. Ben tercihlerini fotoğraf koyma yönünde kullanan arkadaşlardan görebilirmiyim diye izin istedim. Çünkü bir fikir ediniyor insan. Ama istemezler ve guvenmezlerse elbette onada saygı duyarım

Kendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!! Ozaman kimsenin fotoğrafını görmek istemiyeceksin
Tercih meselesi tabi bende size saygı duyarım ...

Kendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!! Ozaman kimsenin fotoğrafını görmek istemiyeceksin
Tercih meselesi tabi bende size saygı duyarım ...

Ben eger sizin
O zaman şöyle söyliyim. Ben birine , mesela nasıl olmuş diye eşime göstersem bundan haberiniz olacak mı? Eger fotoğraf koyduysaniz bu riski bile bile koymuşsunuz demektir. Ben bu riske girmem. Fotoğraf koyanlar izledikleri kişinin erkekmi kadinmi olduğundan emin olabilir fakat bir başkasına gösterip göstermediğinden asla emin olamaz.Bence bunuda bir düşünün fotoğraflarınızı öyle yükleyin derim.
Yine tekrar ediyorum ben fotoğraf koyma tercihini yapmış kişilerin fotoğrafını görmek istedim. O kisilerde zaten baskalarina yardimci olmak icin bunu yapiyorlar. Ben zaten ameliyat olmadim. Eger konu benim erkek olup olmama durumumsa diye düşünerek normal bir fotoğraf koyma teklifini yaptim. Ama dediğim gibi erkegin görme riski her zaman mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…