Çok geçmiş olsun canım yaaaaa memelerinle mutluluklar dilerim
Geçmiş olsun sizedeBendede 400 cc var,büyüklüğü tamda istediğim gibi oldu
Zaman'la çok güzelleşecek doğallaşacak inanın. Az sabırlı olmanız gerekiyor
Hayırlı olsun ... hissizlik bir çoğumuzun şikayeti ama sizinkiler daha çok yeniler zamanla herşey eskiye dönecek merak etmeyinHerkese merhaba, bende Berlin'de 21 Martta meme büyütme ameliyatı oldum göğüs altından koyuldu bunun bir adı varsa Türkçesini bilmiyorum ama öncesinde buradaki tüm yazılanları okudum tabiki
Öncelikle 400 cc yuvarlak takıldı öyle aman aman büyük bir görüntüsü yok tabiki şuan biraz şişlik var orası ayrı ameliyat olduğum gün ayıldıktan 3 saat sonra çıktım hastaneden ve iki göğsüme de sanırım diren denilen hortum gibi birşey takılmıştı. İlk gün göğsümde acayip bir baskı vardı nefes almak işkence gibi geliyordu ama ikinci gün o diren denilen şey çıkarıldığında azda olsa rahatladım. Benim dikiş yerlerim öyle çok ağrımadı ama sırt ağrısından mahvoldum 3 gün boyunca hatta pişmanlık bile yaşadım ameliyat oldugum icin ama 4. günden itibaren ağrılar azaldı biraz daha rahat hareket etmeye başladım 10. Gün dikişlerim alındı ve ilk banyomu yaptım burada ne kadar rahatladım anlatamam ama memişler tatlı tatlı çok kaşınıyor öyle böyle değil yani neyse sporcu sutyenide takıyorum arkadan kopcali giyip çıkartmak sıkıntı olmuyor. Ve şuan az şişlik var ona rağmen görüntüsü tam istediğim gibi. Dr muayene sonrası 350 400 cc arası olur bana bırakırsan 400 takarım ama karar senin deyince 400 cc çok olur dedim gözüme bir an devasa birşey canlandı ama eşim "olacaksa 400 cc olsun doktor bey" deyince ben şok velhasıl kelam kocam istedi bende madem oluyor 400 cc olsun dedim. Şu an rahat hareket edebiliyorum ama dikkatli şekilde tabiki hatta 2 hafta sonra Türkiye'ye tatile geleceğim işte bende durum bu, birde hissiz memişler bu normal galiba
Hayırlı olsun ... hissizlik bir çoğumuzun şikayeti ama sizinkiler daha çok yeniler zamanla herşey eskiye dönecek merak etmeyin
Tesekkurler canim
Memedas cok tesekkur ederim
Benim 10 gün sonra 4. ayımım bitiyor olmasına rağmen göğüsümün alt kısımlarında halen hissizlik mevcut kaşıyorum ama hissetmiyorum zamanla geçmesini ümit ediyorum. Hatta sezaryan dikişlerimde hala hissizlik var benim 9 yıl geçmesine rağmenSağolun, sezeryan da hissizlik 6 ay sürmüştü umarım bu o kadar sürmez
Tombul memeli doğum günün kutlu olsun memelerinle kutlarsın artık gününüKizlaaaaarrr......ben gecen sene karar vermistim mart 2016 gelsede yaptirsam diye esimin sözü vardi,2 aydir da sizleri takip etmistim uzaktanneysemmmmm diyecegim o ki bugün benim dogum günüm...ARTIK SAPINA KADAR KADINIZ Aldigim en güzel hediyeeeee
Doğum günün kutlu olsun tatlım
Benim doğumgünümde bu hafta sonu
Bende 14 Şubatta meme büyütme ameliyatını olmuştum. Eşimden aldığım ennnn güzel hediye olmuştu
Evet canim biliyorum sayfanin en basindan ortalara kadar hergun okudum amaliyattan onceki ve sonraki durumlarini herseyi biliyorum heseyiiiiiDoğum günün kutlu olsun tatlım
Benim doğumgünümde bu hafta sonu
Bende 14 Şubatta meme büyütme ameliyatını olmuştum. Eşimden aldığım ennnn güzel hediye olmuştu
Ha ha aynen teskkur tatlim,tombul mememi kaynana merak etti dun actim ona bayildi gözu donduTombul memeli doğum günün kutlu olsun memelerinle kutlarsın artık gününü
Canımcım bişey sorcam direnler için tekrar ankaraya gitmedinmi doğrumu anladım sağlık ocağındamı yoksa acildemi çıkarttınBu arada kızlar bana takılan diren 4 gün kaldı,onlarla yaşamak tuhaftı doğrusu,hastahanede direnlerle gezerken posetin içine koyup yürüdüm,taburcu olduğum gün poşetimin içindeydi öylece dinlenme tesislerinde gezeledim fellik fellikbu arada ayyy kızlar aklıma geldi düşünsenize direnleri çıkartmaya 4. gün gitmiştim onlar poşetin içinde elimde sıkı sıkı tutuyordum, hırsızın biri ya gelip poşetimi çekip kaçmaya çalışsaydı ayyy direnlerle beraber süreklenseydim sonra kendiliğinden çıksaydı Akıllara zarar neyseki kazasız belasız aldırdım, bu arada ben diren çıkartmaktan çok korkuyordum burdaki yorumlar beni korkutmuştu acı vereceğini düşünüyordum doktorum bana şöyle demişti" ben 3,4 yıl direnleri nerden takarsam acı vermez diye düşündüm araştırdım v esonunda buldum dedi inan bana hissetmeyeceksin bile dedi"ve kızlar direnler çıkarken sağlık memuru aldı,hortumu çıkartı ipi çekti ben anlamadım bile hissedilmiyor bile,ama direnler çıktıktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun hareketlerin rahatlıyor kollarımı daha rahat hareket ettirmeye başlamıştım
Ben henüz bir şey yaptırmış değilim. Düşünme aşamasındayım. Ameliyattan sonra uzun süre iş yapamama beni düşündürüyor ve olayı ertelettiriyor. Çünkü kimseye söylemek istemiyorum. Genelde evde ağır isleri ben yapiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.Resim koyma konusuna gelince.Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yani çıplak Göğüs fotoğrafı ise kastedilen.Ama kendi fotografımı neden olmasın.Sende su anki resmini yuklersen en azindan yardimci olabilecek arkadaslara guven olur canimmalum erkek uyeler yada sonradan hic sesi solugu cikmayanlar oluyo bende fazla olmadi uye olali ama kac tane msj gelio yaptirdinmi kac cc gormek isterim diye.nacizane fikrim
Ha ha aynen teskkur tatlim,tombul mememi kaynana merak etti dun actim ona bayildi gözu dondu
jCanımcım bişey sorcam direnler için tekrar ankaraya gitmedinmi doğrumu anladım sağlık ocağındamı yoksa acildemi çıkarttın
Canımcım bişey sorcam direnler için tekrar ankaraya gitmedinmi doğrumu anladım sağlık ocağındamı yoksa acildemi çıkarttın
Okuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyorBen henüz bir şey yaptırmış değilim. Düşünme aşamasındayım. Ameliyattan sonra uzun süre iş yapamama beni düşündürüyor ve olayı ertelettiriyor. Çünkü kimseye söylemek istemiyorum. Genelde evde ağır isleri ben yapiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.Resim koyma konusuna gelince.Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yani çıplak Göğüs fotoğrafı ise kastedilen.Ama kendi fotografımı neden olmasın.
Kendi fotografim derken yuzunu kastetti galibaOkuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyortabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki
Kendi fotoğrafimi derken normal fotoğraf demek istiyorum. Ben Göğüs fotoğrafimi koyamam. Kendim bu konuda hassas birisiyim. Kendim, burada gördüğüm fotoğrafları bile, benim tefonumdan başka birinin görmesine müsaade etmem. Fakat bir başkasının benim kadar hassas olduğundanda emin olamam .Bu tercih meselesi. Bu benim tercihim. Ben tercihlerini fotoğraf koyma yönünde kullanan arkadaşlardan görebilirmiyim diye izin istedim. Çünkü bir fikir ediniyor insan. Ama istemezler ve guvenmezlerse elbette onada saygı duyarımOkuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyortabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki
Kendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!! Ozaman kimsenin fotoğrafını görmek istemiyeceksinKendi fotoğrafimi derken normal fotoğraf demek istiyorum. Ben Göğüs fotoğrafimi koyamam. Kendim bu konuda hassas birisiyim. Kendim, burada gördüğüm fotoğrafları bile, benim tefonumdan başka birinin görmesine müsaade etmem. Fakat bir başkasının benim kadar hassas olduğundanda emin olamam .Bu tercih meselesi. Bu benim tercihim. Ben tercihlerini fotoğraf koyma yönünde kullanan arkadaşlardan görebilirmiyim diye izin istedim. Çünkü bir fikir ediniyor insan. Ama istemezler ve guvenmezlerse elbette onada saygı duyarım
Ben eger sizinKendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!!
Tercih meselesi tabi bende size saygı duyarım ...
O zaman şöyle söyliyim. Ben birine , mesela nasıl olmuş diye eşime göstersem bundan haberiniz olacak mı? Eger fotoğraf koyduysaniz bu riski bile bile koymuşsunuz demektir. Ben bu riske girmem. Fotoğraf koyanlar izledikleri kişinin erkekmi kadinmi olduğundan emin olabilir fakat bir başkasına gösterip göstermediğinden asla emin olamaz.Bence bunuda bir düşünün fotoğraflarınızı öyle yükleyin derim.Kendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!! Ozaman kimsenin fotoğrafını görmek istemiyeceksin
Tercih meselesi tabi bende size saygı duyarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?