- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Çok haklısın fotoğrafları başkasının görmeyeceğinin garantisi yok ama ben her zaman karşımdaki insanı kendim gibi düşünürüm ben yapmıyorsam karşımdakide yapmaz derim haaa karşı taraf yaparsa o kişinin kendi vicdanıyla alakalı artı burada ki fotoğraflarda sadece memelerimiz var yani yüzümüzün hiç bir yeri görünmüyor. Yani İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR heralde diye düşünmeden alamadım kendimi!!!Ben eger sizin
O zaman şöyle söyliyim. Ben birine , mesela nasıl olmuş diye eşime göstersem bundan haberiniz olacak mı? Eger fotoğraf koyduysaniz bu riski bile bile koymuşsunuz demektir. Ben bu riske girmem. Fotoğraf koyanlar izledikleri kişinin erkekmi kadinmi olduğundan emin olabilir fakat bir başkasına gösterip göstermediğinden asla emin olamaz.Bence bunuda bir düşünün fotoğraflarınızı öyle yükleyin derim.
Yine tekrar ediyorum ben fotoğraf koyma tercihini yapmış kişilerin fotoğrafını görmek istedim. O kisilerde zaten baskalarina yardimci olmak icin bunu yapiyorlar. Ben zaten ameliyat olmadim. Eger konu benim erkek olup olmama durumumsa diye düşünerek normal bir fotoğraf koyma teklifini yaptim. Ama dediğim gibi erkegin görme riski her zaman mevcut.
Kadinlar kocalarina neden baska memeleri gosterir kiÇok haklısın fotoğrafları başkasının görmeyeceğinin garantisi yok ama ben her zaman karşımdaki insanı kendim gibi düşünürüm ben yapmıyorsam karşımdakide yapmaz derim haaa karşı taraf yaparsa o kişinin kendi vicdanıyla alakalı artı burada ki fotoğraflarda sadece memelerimiz var yani yüzümüzün hiç bir yeri görünmüyor. Yani İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR heralde diye düşünmeden alamadım kendimi!!!
Canım sen göstermezsen zaten göremez ama eline veripte bak bunlar nasıl olmuş? dersen görmüş olur zatenKadinlar kocalarina neden baska memeleri gosterir ki
Yani ben hayatta gostermem baksa gebertitim
Ha ha haaÇok haklısın fotoğrafları başkasının görmeyeceğinin garantisi yok ama ben her zaman karşımdaki insanı kendim gibi düşünürüm ben yapmıyorsam karşımdakide yapmaz derim haaa karşı taraf yaparsa o kişinin kendi vicdanıyla alakalı artı burada ki fotoğraflarda sadece memelerimiz var yani yüzümüzün hiç bir yeri görünmüyor. Yani İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR heralde diye düşünmeden alamadım kendimi!!!
Ha ha haaaşkolsun ama alınmadım. Ama gerçekten çok çeşit insan var . Belki kendi öyle bir şey yapmaz kocası sapık. Habersiz alıp baksa. İşte korkarım ben. Neyse ben sizi izliyorum sanirim siz de izlerseniz görürüm belki fotoğraflarınızı. Iyi günler şimdilik .
Yinede görmek istemekten vazgeçmiyorum.Ne yapayım korkuyorum işte.
Selam Khaleesi, bizde baby 27 ile aynı muhabbeti konuştuk hep. ben doğum yapmadım hiç. doğum ve emzirme döneminde büyümesinden ve kötü durmasından korktuğum için fazla büyük istemedim. 325 te sabitledik. ne olur ne olmaz. sonra uğraşmayım bidaha. parasında diilim acısı beterEvet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum insallah
Yeliz cok tatlisin bu evhamli hallerin beni ölduruyoAmeliyatdan sonra hic sigara jcmedim
Ama canim cok cekti
Icenler varmi acaba
Gunde bikac tane?
Ay 8. Gunum ve hala kalkip otururken agrim oluyor
Kollarimi kulanamiorum rahatlikla
Arada sanki birisi mememi cimciklio gibi oluyor
Neden boyle ya
Sizdede boylemiydi agrilarim hala varrrr
Evet sonradan hak verdim bende.hem bunye alisik diil memeye fazlasi agir gelir bana
saol bitaneem sorduğun için..azcık iş yoğun azcık özel hayat gelgitleri ve koşturmacası..inşallah düğün müğün olaylarını halletçezde.. biraz geriliyorum dönem dönemHayırdır canım sen böyle keyifsiz olmazdın önemli bişey yoktur umarım
ayh kızlar an itibariyle 3 haftam kaldıtabi size çok gelebilir ama ben 23 ocaktan beri beklediğim için bana baya bi kısa geliyo ayh herkesin ameliyatı güzel geçsinnnnnn hemencik iyileşssinnnnnnnnn hiçbir sorun yaşamasınnnnnnnn
rüyamda ameliyat olmuşum herkese gösteriyorummemeyle kafayı yedim resmen
ayh kız inşallahhhhhhhhhprensesim ha gayret az kaldı canım. kutlayacağız hep birlikte inşallah
ya arkadaşlar özür dileyerek burdan bir şey söylemek istiyorum. iki kelimesinden biri beni de ekler misin,fotoğraf görebilir miyim bilgi edinmek açısından,vs vs olan arkadaşlar. ben şimdiye dek kimseye beni ekle fotoğraf görebilir miyim vs demedim mesela. gerek var mı? yok. gittiğiniz doktor size zaten öncesi sonrası yaptığı ameliyat fotolarından bol bol gösteriyor. biz zaten gerektiğinde inandığımızda birbirimizi izliyoruz. anlamıyorum amaç burda playboy gibi meme fotosu bakmak mı yoksa aranızda çoğu erkek mi? biri sürekli herkese beni de izlermisin deyip duruyordu burda bu aralar çok görünmüyor yazdığı tek şey buydu, amacını gerçekten merak ettim. bazen forum erkeklerle dolu gibi geliyor bana
sevgili linda haydi gözün aydın.. bişey kalmadı. yaza bırakmadan şimdi olman çok iyi. öyleyse cuma sen ctesiKizlar mrh. Doktordan ciktim ve cuma gunu saat 5 te ameliyatimmmmmmmm var.temmuz dusunuyordum bu siteden sonra erkene aldim.allah yardimcimiz olsun.dua edin kizlar rahat atlatayim.cok korkuyorum ve okadarda heyecanliyimmmmmmm
Yeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık
Ertelersem vazgecmekten korktum.hayirlisi olsun.ins rahat atlatirim.buarada doktor 325cc veya 350 cc olabilir dedi.size kac konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?