Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok haklısın fotoğrafları başkasının görmeyeceğinin garantisi yok ama ben her zaman karşımdaki insanı kendim gibi düşünürüm ben yapmıyorsam karşımdakide yapmaz derim haaa karşı taraf yaparsa o kişinin kendi vicdanıyla alakalı artı burada ki fotoğraflarda sadece memelerimiz var yani yüzümüzün hiç bir yeri görünmüyor. Yani İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR heralde diye düşünmeden alamadım kendimi!!!

Ay kizlar benim sag mememe daha buyul protez konuldu ya sola gore
Sag omzum agrimaya basladi dunden beri sanki birisi omzuma oturmus
Ellimi bile zor kulaniorum 8. Gunum
Sizce normalmi

Kadinlar kocalarina neden baska memeleri gosterir ki
Yani ben hayatta gostermem baksa gebertitim

Ha ha haa aşkolsun ama alınmadım. Ama gerçekten çok çeşit insan var . Belki kendi öyle bir şey yapmaz kocası sapık. Habersiz alıp baksa. İşte korkarım ben. Neyse ben sizi izliyorum sanirim siz de izlerseniz görürüm belki fotoğraflarınızı. Iyi günler şimdilik .
Yinede görmek istemekten vazgeçmiyorum.Ne yapayım korkuyorum işte.

Gerçekten şaka gibisinizşifre denen bişey var eşler kocalarına söylemezse nasıl girip bakacak benim eşim şifremi bilmez,sormaz bile allahtan sapıklığı yokmuş şükür.ben sizi izlemiyorum, izlememde izlemeyi düşünen arkadaşlar olursa birkere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.
Mazallah belki eşiniz habersiz alıp baksa o güzel memelerimi görür allah korusun.
Siz siz olun resim paylaşmayın burada
Sizede iyi günler!!!!

Ay 8. Gunum ve hala kalkip otururken agrim oluyor
Kollarimi kulanamiorum rahatlikla
Arada sanki birisi mememi cimciklio gibi oluyor
Neden boyle ya
Sizdede boylemiydi agrilarim hala varrrr

Ameliyatdan sonra hic sigara jcmedim
Ama canim cok cekti
Icenler varmi acaba
Gunde bikac tane?

Evet bende bu sebepten 300den fazla olsun istemiyorum benimde 1 cocugum var ve ameliyattan sonra 2.yi düşünüyorum insallah
Selam Khaleesi, bizde baby 27 ile aynı muhabbeti konuştuk hep. ben doğum yapmadım hiç. doğum ve emzirme döneminde büyümesinden ve kötü durmasından korktuğum için fazla büyük istemedim. 325 te sabitledik. ne olur ne olmaz. sonra uğraşmayım bidaha. parasında diilim acısı beter

Ameliyatdan sonra hic sigara jcmedim
Ama canim cok cekti
Icenler varmi acaba
Gunde bikac tane?
Yeliz cok tatlisin bu evhamli hallerin beni ölduruyo canim bende sigara icen biriyim ama sadece 3 yada 4 tane gunluk bazen hic icmem ama icmeyi severim,amaliyattan 1 hafta once icnedim amaliyattan sonra 4.gun az az icneye basladim en az 2 hafta icnezsan daha cabuk yaran iyilesir deniliyo,ama bana doktorum musade etti....

Ay 8. Gunum ve hala kalkip otururken agrim oluyor
Kollarimi kulanamiorum rahatlikla
Arada sanki birisi mememi cimciklio gibi oluyor
Neden boyle ya
Sizdede boylemiydi agrilarim hala varrrr

Yavrum nbaer, yazamadım sana da. kusura bakma. ben dedim sana 2 hafta bi kere çekiyosun o tantanayı. ancak ondan sonra biraz rahatlıyorsun. iyice normale dönmek sanırım 1 ay sürüyor. mesela benım 2 ay doldu.. son 3 gündür sağ göğsüm acıyo içinde ara ara.. oluyo yani.. böyle gerildiğimde hala içinde 2 büyük top var gibi bişi hissediyorum. memelerin içinde bişi var.. olur az daha dayan

Evet sonradan hak verdim bende.hem bunye alisik diil memeye fazlasi agir gelir bana

aynen öyle canım, benım paniğimi hatırla duştaki.. o kolun iç kısmına değen memeden ödüm patladı.. gözlerimde kapalıydı o sırada saçımı yıkmaya çalışırken .. heueheh dedim kim dokunuyo koluma

Hayırdır canım sen böyle keyifsiz olmazdın önemli bişey yoktur umarım
saol bitaneem sorduğun için..azcık iş yoğun azcık özel hayat gelgitleri ve koşturmacası..inşallah düğün müğün olaylarını halletçezde.. biraz geriliyorum dönem dönem

prensesim ha gayret az kaldı canım. kutlayacağız hep birlikte inşallah

kızlar selam, bana da msj da atıp duruyorlar. burada tek msjı olmayıp özelden dr umu soran birileri var.. size de oldumu ..şimdi isim yazıp kimseyi suçlu duruma da düşürmek istemiyorum. biraz garip tek kelimelik msj yazan bir arkadaş var. araştırıyorum falan yazmışta.. son msja kadar okuyayım , eğer hiç msjı yoksa deşifre edecem adını .. kızarsada kızsın kusura bakmasın kim olsa emin olmak ister

Kizlar mrh. Doktordan ciktim ve cuma gunu saat 5 te ameliyatimmmmmmmm var.temmuz dusunuyordum bu siteden sonra erkene aldim.allah yardimcimiz olsun.dua edin kizlar rahat atlatayim.cok korkuyorum ve okadarda heyecanliyimmmmmmm
sevgili linda haydi gözün aydın.. bişey kalmadı. yaza bırakmadan şimdi olman çok iyi. öyleyse cuma sen ctesi baby_27 ..
ayyy en güzel yeni memedaşlar geliyo :) eski yazılarıda oku.. çok anlattıık burda

Yeliz yildizz Benimde 2 gün sonra bir hafta olucak :) bende aynen daha dik yatıyorum sırt bel ve kalça ağrım oluyor kalkıp dolaşıyorum evin içinde pehlivan gibi :) ama çok az kaldı rahatlıcaz artık

ahahah o yürüyüş aklıma geldi.. bende doğum yapmışlar gibi bi tuhaf şekle şemale girerdim. bacaklar açık altına yapmış gibi garip bi yürüme modunda oluyordum.. ohlaya ahlaya vahlaya.. arada iç çekmeler... öküzlere sövmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…