canım boyuna kilona bağlı o .. mesela ben 163 boy 50 kiloyum 350 benim için korkunç bi cc ... ben 300 bile büyükmü olur acaba diye korkuyorum
hergün yeşil çay içerim.. normal çay ve kahve tüketmem neredeyse hiç içmem . çok faydalıBen yesil cay hic icemem zorda kalmadikcaonun disinda bisi biliyomusun peki? Stresten kendimi yemege vurdum resmen ya cok gerginim
aaa olmaz canim sen koy ben seninkine bakayimDimi ama !!!ben unutmuşum burası yüz estetiği bölümüydü burnunun resmini görebilirmiyim acaba?
Kizlar sizdeki degisimleri is arjadaslariniz anladi mi hicDayanamadim bugun acik yaka elbise giydim bandaj takamadim sanki gozler memisime kayiyordu bana mi öyle geldi bilmiyorum "bu kizda bisey var ama ne acaba " der gibi bakanlara sahit oldum,ama var yaa sanki doguatan memeli gibi edalarim var birde bandajtan bende slkldim yaaaaa hapis Memelere özgürlük istiyorummmmmm
Ayy ne guzel.ben senelerce kilo problemim yuzunden cok ictim iyyy icemiyom simdihergün yeşil çay içerim.. normal çay ve kahve tüketmem neredeyse hiç içmem . çok faydalı
dont panic... hep oluyor farklılıklar.. benım 2 ay bitti. biri arada acırken diğeri hiç acımıyor ..bazen biri daha sertKızlarrrr göğsümün birinde biraz daha fazla ödem var ve çok hafif sızı oluyor normal mi sizce yarın tam bir hafta olucak memeli oluşumun :))))))
heuheuhehh çok eğlenmiştik biz :)Geri donuk okuyorum senin maceralarinielectraa o yuzden ilk banyomda senin kulaklarini cinlatacagim bol bol
işte beklediğim sorular buydu.. allahımm diyordum henüz renk menk gerginlikle ilgili bişi yok şüküüüüürrr diyordum ki patlattı anasını satiiimm...Kizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
Aynen kahvesiz yaşayamamAyy ne guzel.ben senelerce kilo problemim yuzunden cok ictim iyyy icemiyom simdikahvesiz yasayamam ben
ya ben her gün en az 2 bardak içiodum kestim artık.her türlü bitki çayını kesmek lazım işte.hangisi nasıl etki eder napar bilmioruz çünkü.riske atmaya hiç gerek yok bence.ayh beni de ameliyattan snra çok acıkırsam nasıl beklicem derdi sardıBen yesil cay hic icemem zorda kalmadikcaonun disinda bisi biliyomusun peki? Stresten kendimi yemege vurdum resmen ya cok gerginim
hassaslığını yiyyiiimm senin.. bak sevildiğin için böle.. yoksa burda memeli memesiz bi ordu insan seni linç ederdik haaa yerdik ...Ay bilmiorum yaaa cok korkuyorum bisey olmasin diye
Aglicam simdiiiii
Sen bana bakma lutfen ben senin fikrini degistirmek istemem tabi
Ben asiri hasas bi kizim oyuzden takiyorim herseyi
Ayyy canim tek diilsinya ben her gün en az 2 bardak içiodum kestim artık.her türlü bitki çayını kesmek lazım işte.hangisi nasıl etki eder napar bilmioruz çünkü.riske atmaya hiç gerek yok bence.ayh beni de ameliyattan snra çok acıkırsam nasıl beklicem derdi sardımillet ağrıyı düşünüyo ben boğazımı
hoşgeldin canım, seni özlediiiiiikkkk.. iş güç aynı beyaaaa devam..okumuşsundur belki üçbeş msj.. iyi olanlar var, yeni katılanlar ve gruba uyum sağlayanlar var.. aşırı hassas arkadaşlar korkanlar var..arada bikaç çıkıntı uğruyo gruba ama takılmıyo gidiyo.. öyleyiz işte tatlımCanlar merhaba işler güçler çok yoğun geçti inanin son bir kaç ay. Ben gayet iyiyim. Memişlerim yumuş yumuş oldu. Ameliyat olduğumu unuttum şükür. Sizler nasılsınız ne var ne yok? Kendime güzel güzel ciciler aldım. En kısa zamanda resim atarım size fıstıklar
ayh annem benle dalga geçiyo yaaaAyyy canim tek diilsinbende yanima ne alsam ne canim ceker diyorum acaba ne kadar sonra yenilebiliyor bak bunu bilmiyorum
Hiii onu sormak hic aklima gelmedi benimayh annem benle dalga geçiyo yaaaameliyattan snra 4 saat bişi yiyip içmek yasak diye biliyorum ben ama emin diilim.
ben ameliyat oldugum anlasilacak diye aklim çıkıyor o yuzden büyük cc düşünemiyorumayh 275 miiiiiiii? kız o masaya yattığına değsin.valla 300den bile emin olamadım şuan. doktorun dediği gibi 325 i bi düşün sen
ben de burda okudum biri öyle yazmıştı ama kim hatırlayamadım.Hiii onu sormak hic aklima gelmedi benimayy anca zaten kendimize geliriz annen kalcaksa yaninda sanslisin demektir canim
söylemedin mi kimseye?ben daha olmadan arkadaşlarımı ikna etmeye çalışıorum siz de yaptırın dieben ameliyat oldugum anlasilacak diye aklim çıkıyor o yuzden büyük cc düşünemiyorum
Kıyamammm çok geçmiş olsun cnm gün geçtikçe daha iyi olucaksınSenin hafif sizo oluyor iyi yine
Benim hala agrilarim var kalkip oturmak yatmak da zorlaniorum biraz
Kollarimi kulanamiorum fazla
Meme alti kesisi oldu ve oralarda agri yapio yururken filan
Tamam asiri degil ama yinede agrio
((((
Bende hergün 2 bardak yeşil çayımı içerim hem cilde hem vücuda çok faydalı;hergün yeşil çay içerim.. normal çay ve kahve tüketmem neredeyse hiç içmem . çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?