Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sende anlamış olabilirler..seninkiler maaşallah :)) ben zaten double push up kullanıyordum. nerdeyse aynı oldu. ortasıda birleşmediği için ..seksi dekolte modu diilim öyle pek. kış diye kazak mazakta giyince kimse anlamadı. şimdi yazlıklarla belki hafiften anlaşılır.

Kızlarrrr göğsümün birinde biraz daha fazla ödem var ve çok hafif sızı oluyor normal mi sizce yarın tam bir hafta olucak memeli oluşumun :))))))
dont panic... hep oluyor farklılıklar.. benım 2 ay bitti. biri arada acırken diğeri hiç acımıyor ..bazen biri daha sert

Kizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
işte beklediğim sorular buydu.. allahımm diyordum henüz renk menk gerginlikle ilgili bişi yok şüküüüüürrr diyordum ki patlattı anasını satiiimm...
iyi olacaksın geçer , bende hiç olmadı ama olunca geçiyor

Ben yesil cay hic icemem zorda kalmadikca onun disinda bisi biliyomusun peki? Stresten kendimi yemege vurdum resmen ya cok gerginim
ya ben her gün en az 2 bardak içiodum kestim artık.her türlü bitki çayını kesmek lazım işte.hangisi nasıl etki eder napar bilmioruz çünkü.riske atmaya hiç gerek yok bence.ayh beni de ameliyattan snra çok acıkırsam nasıl beklicem derdi sardı millet ağrıyı düşünüyo ben boğazımı

Ay bilmiorum yaaa cok korkuyorum bisey olmasin diye
Aglicam simdiiiii
Sen bana bakma lutfen ben senin fikrini degistirmek istemem tabi
Ben asiri hasas bi kizim oyuzden takiyorim herseyi
hassaslığını yiyyiiimm senin.. bak sevildiğin için böle.. yoksa burda memeli memesiz bi ordu insan seni linç ederdik haaa yerdik ... sevildiğini bil.. bayan panik :) mujaxx

Ayyy canim tek diilsin bende yanima ne alsam ne canim ceker diyorum acaba ne kadar sonra yenilebiliyor bak bunu bilmiyorum

hoşgeldin canım, seni özlediiiiiikkkk.. iş güç aynı beyaaaa devam..okumuşsundur belki üçbeş msj.. iyi olanlar var, yeni katılanlar ve gruba uyum sağlayanlar var.. aşırı hassas arkadaşlar korkanlar var..arada bikaç çıkıntı uğruyo gruba ama takılmıyo gidiyo.. öyleyiz işte tatlım

Senin hafif sizo oluyor iyi yine
Benim hala agrilarim var kalkip oturmak yatmak da zorlaniorum biraz
Kollarimi kulanamiorum fazla
Meme alti kesisi oldu ve oralarda agri yapio yururken filan
Tamam asiri degil ama yinede agrio
((((
Kıyamammm çok geçmiş olsun cnm gün geçtikçe daha iyi olucaksın
hergün yeşil çay içerim.. normal çay ve kahve tüketmem neredeyse hiç içmem . çok faydalı
Bende hergün 2 bardak yeşil çayımı içerim hem cilde hem vücuda çok faydalı;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…