Benimki 21 aylik olcak canim.bak ben senin onunde ornek olayim sakin vaz gecme.benim oglan annne annee diye pesimi birakmaz ve gece bile ustumde yatar resmenkaç yaşında çocuk ? benimki 3.5 yasinda ve aşırı hareketlihakkaten napcaz bilmiyorum
Yarin bi arkadasimiz var diger gun ben veee arada baskasi yok diye biliyorumayh kal gece hastanede narkozu iyice at öyle çık eve.ya zaten bence sadece lavobaya giderken insan birisine ihtiyaç duyar.o zaman da hemşireleri çağırırsın.yap da kurtul hadi sıra bizlere geliyo
ayh yok mu arada kimseeeeeeeeeYarin bi arkadasimiz var diger gun ben veee arada baskasi yok diye biliyorumsira sana geliyor prensespinar
hhhahahhhahahha ayh kadın beğenmemiş ya tanımadığın birine nasıl 'sen' die hitap ediosun demişAaa benmi
benim bi buçuk yıl oldu aynen o dediğinden var hatta sırt üstü yatıp elimi başımın altına koyarsam gözle görülür şekilde belli oluyor alt taraf.iyiyim Can'ım ya iş güç ev koşturuyorum. Şimdi yatağımda kitap okuyordum öne doğru eğildim elimi göğsüme attım, moralim çok bozuldu. Dalgalanma var evet ama eğilince o protez kırış kırış plastik gibi elime geliyor okadar üzüldüm ki anlatamam. Durumu ifade de edemiyorum tabi gelip ellemeniz gerek anlamanız için tmm meme yoktu direk derinin altı gibi oldu kas bile yoktu ama bu ne ya bu kadar bir bende mi anlaşılıyor. Sinir oldum mememi elleyince hemen dedim foruma gireyim de kızlarla konuşayım. Bu böyle kalır dimi Nasıl düzelecek ki düzelmez sanırımdik dururken normal Zaman'da çok güzel görünüyor da demek ki hiç eğilmeyecek hiç ellemeyeceğiz
Ins canim ya.bildigim kadariyla yok safak gorunur olmus sanaayh yok mu arada kimseeeeeeeeeheyecanlandım bak inşallah herkesin çok güzel geçer
Ayyy kusura bakma dedim noluyohhhahahhhahahha ayh kadın beğenmemiş ya tanımadığın birine nasıl 'sen' die hitap ediosun demişciddi demedim yani
hahah bende söylemedim eşimeBenimki 21 aylik olcak canim.bak ben senin onunde ornek olayim sakin vaz gecme.benim oglan annne annee diye pesimi birakmaz ve gece bile ustumde yatar resmenbi kere girdim bu yola napcam bende bilmiyorum ama zorda olsa gecicek dr.lara kalsa 2 3gun sonra hoop iyilesirsin.ben asil sureci burda ogrendim hatta tirstim ama esime bu kadar zorlu gececegini soylemedim vazgecer diye benimde esim ablam ve 2 arkadasim biliyor sadece umarim karar verir ve ertelemezsin.ben kendimi daha mutlu ve guvenli hissedecegim icin bu yoldayim
ayyy yarın mı ameliyatın çok heycanlı olmalısın ben bile heycanladım ya... kendi ameliyatımda napcam bilmiyorumKizlar mrh. Doktordan ciktim ve cuma gunu saat 5 te ameliyatimmmmmmmm var.temmuz dusunuyordum bu siteden sonra erkene aldim.allah yardimcimiz olsun.dua edin kizlar rahat atlatayim.cok korkuyorum ve okadarda heyecanliyimmmmmmm
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerimKızlar selam 5 gün önce ameliyat oldum ancak hala toparlanamadım sağ 300cc sol 350cc kasaltı. Bursa mesut özcan. Bu zamana kadar hemen hepsini okudum sayılır yazılanların ancak ameliyattan sonra sanki hiç bişey öğrenmemişim gibi hissediyorum. Bi korku bi panik durumları. Dün akşam ilk defa duş alırken gördüm kendimi yorum yapmak için erken çünkü çok şiş ve şeklen hoş görünmüyor. Daha önce ameliyat olanlar beni bilgilendirebilirse sevinirim ne zaman kendi başıma zorlanmadan yatıp kalkabilirim? Sabahları yataktan kalkmak tam bir işkence inanılmaz ağrı ve acılarla uyanıyorum 15 dk sonra rahatlıyorum.
hhhahahahah yok canım tahmin ettim zaten yanlış anladığınıAyyy kusura bakma dedim noluyoayyy stres heycan tavan durumda bende algilarimmi dusuyo ne
iç yavrum iç.. ben 4. günde içmiştim
delileeerrrçok banalsin canım sen de ama aaaaaaaa
thanks babedelileeerrr
Mrb canim benim bugun 10. Gunum ve hala kalkqrken yataktan annem yardim ederKızlar selam 5 gün önce ameliyat oldum ancak hala toparlanamadım sağ 300cc sol 350cc kasaltı. Bursa mesut özcan. Bu zamana kadar hemen hepsini okudum sayılır yazılanların ancak ameliyattan sonra sanki hiç bişey öğrenmemişim gibi hissediyorum. Bi korku bi panik durumları. Dün akşam ilk defa duş alırken gördüm kendimi yorum yapmak için erken çünkü çok şiş ve şeklen hoş görünmüyor. Daha önce ameliyat olanlar beni bilgilendirebilirse sevinirim ne zaman kendi başıma zorlanmadan yatıp kalkabilirim? Sabahları yataktan kalkmak tam bir işkence inanılmaz ağrı ve acılarla uyanıyorum 15 dk sonra rahatlıyorum.
2 hafta sonra azalma olacak o kadar sıkıntı çekmeyeceksin ama ciddi rahatlama için 1 ay lazım..Mrb canim benim bugun 10. Gunum ve hala kalkqrken yataktan annem yardim eder
Sen daha 5. Gunundesin cok normal yanii
Ve dusunuda almissin
Bana doktorum 10.gununde dusunu al dedi
Ama ben yarin alicam ne olur neolmaz diye
Koll haraketlerimde hala kisitli arada agrilarda oluyor
Burdaki arkadaslar 2 hafta sonra rahatlarsin demisti hadi insallahhh rahatlariz bizde
Geçmiş olsun canım 3 gün sonra belki daha da rahatlayacaksın bende öyle oldu dikkat et kalkarken zorlama kendini ben ellerimle bacaklarımı kavrayarak sanki biri elimi tutmuş da çekiyormuş gibi kalkıyorum. Hergün daha iyiye gideceksin merak etme henüz çok çok yeni herşeyGeçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?