Bu lafın gelişi şekerim. Orada söylenmek istenen şu; kimse kimseye güvenemez. Sonuçta burası sanal bir ortam. Eşine " İşte bu kadın ameliyat olmuş , sonuç bu benimki de böyle olacak " diyemez mi? Ben bunda şaşılacak bir şey göremiyorum.Kaldıki doktora gittiğinizde de bilgisayardan bu tür fotoğraflar gösteriyor doktorlar. Yanında kocası varsa siz bakmayın demiyor heralde. Olayı başka bir tarafa çekmenin manasını anlamış değilim. Olay bir kadının göğsünün istenmeyen bir kişi tarafından görülmesi. Bunun nasıl ve ne şekilde olduğuda mühim degil.İyi veya kötü bir niyet olmasıda olayın vehametini değiştiremez. Ben orada basit bir örnek verdim sadece. Bu riske girmem dedim. Ama kendi özgür iradeleriyle bu riske girenlerden izin verirlerse şayet ; ben de fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum.Yani kendimin niye fotoğraf koymadığını anlatmaya çalıştım. Bilmem şimdi daha iyi ifade edebildim mi?!!Yahu niye kocaya başka kadının memesinin fotoğrafını gösterme gereksinimi duysun bir kadın?? Akıl işi degil yani böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum neyseee... tercih sizin saygı duyulur:)
Sanırım senin göğüsler bir tık büyüse yeterli gelecek . Çok doğalcısın,damla protez seni daha memnun eder gibi.benim doktorumda ameliyatta 325 denicem dedi ben yok dedim hocam ben 300den fazla istemiyırum dedim sonra ağlama küçük oldu diye dedi :) omuzların geniş sana 325 iyi olur dedi ama ben 300 de takılıp kaldım hatta bazen 275 mi olsa diye düşünüyorum
Hayrına onuda yapıver deseydin sendeAy kizlar ameliyat gunu dokror cizimleri yaparken foto cekmeden once
Dedi ki bence burnunuda yaptir
Burnum hafif kemikli
Ama o sozune cok bozuldum yaaaa ben oraya meme icin gitmiisim ne hakla burun dio
O gun bu gundur aklim ona takildi
Daha memelerin agrisi dururken onuda dusunmeye basladim
Bu lafın gelişi şekerim. Orada söylenmek istenen şu; kimse kimseye güvenemez. Sonuçta burası sanal bir ortam. Eşine " İşte bu kadın ameliyat olmuş , sonuç bu benimki de böyle olacak " diyemez mi? Ben bunda şaşılacak bir şey göremiyorum.Kaldıki doktora gittiğinizde de bilgisayardan bu tür fotoğraflar gösteriyor doktorlar. Yanında kocası varsa siz bakmayın demiyor heralde. Olayı başka bir tarafa çekmenin manasını anlamış değilim. Olay bir kadının göğsünün istenmeyen bir kişi tarafından görülmesi. Bunun nasıl ve ne şekilde olduğuda mühim degil.İyi veya kötü bir niyet olmasıda olayın vehametini değiştiremez. Ben orada basit bir örnek verdim sadece. Bu riske girmem dedim. Ama kendi özgür iradeleriyle bu riske girenlerden izin verirlerse şayet ; ben de fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum.Yani kendimin niye fotoğraf koymadığını anlatmaya çalıştım. Bilmem şimdi daha iyi ifade edebildim mi?!!
Yabancı birsürü siteler var ameliyat öncesı sonrası foto paylaşan.. Oralardan bilgi alabilirsinizBu lafın gelişi şekerim. Orada söylenmek istenen şu; kimse kimseye güvenemez. Sonuçta burası sanal bir ortam. Eşine " İşte bu kadın ameliyat olmuş , sonuç bu benimki de böyle olacak " diyemez mi? Ben bunda şaşılacak bir şey göremiyorum.Kaldıki doktora gittiğinizde de bilgisayardan bu tür fotoğraflar gösteriyor doktorlar. Yanında kocası varsa siz bakmayın demiyor heralde. Olayı başka bir tarafa çekmenin manasını anlamış değilim. Olay bir kadının göğsünün istenmeyen bir kişi tarafından görülmesi. Bunun nasıl ve ne şekilde olduğuda mühim degil.İyi veya kötü bir niyet olmasıda olayın vehametini değiştiremez. Ben orada basit bir örnek verdim sadece. Bu riske girmem dedim. Ama kendi özgür iradeleriyle bu riske girenlerden izin verirlerse şayet ; ben de fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum.Yani kendimin niye fotoğraf koymadığını anlatmaya çalıştım. Bilmem şimdi daha iyi ifade edebildim mi?!!
Normal Tabiki... Benimde sağ göğsüm daha ödemli idi,daha geç iyileşti şekillendiKızlarrrr göğsümün birinde biraz daha fazla ödem var ve çok hafif sızı oluyor normal mi sizce yarın tam bir hafta olucak memeli oluşumun :))))))
yok yok o kadar diil söyle bi 3-4 tık olsun o :) yuvarlağı dekolteden dolayı istiyorum malum açlığı da geçtim kıtlık durumundayımSanırım senin göğüsler bir tık büyüse yeterli gelecek . Çok doğalcısın,damla protez seni daha memnun eder gibi.
Ben onume gelene ( akraba komsu vs.) Silikon taktiracagim demiyorum. Taaaki bu forumdaki bircok insanda bunu yasiyor. Senin tercihin arkadasim.sen hangi forumda oldugunu biliyormusun peki?ben soyliyim MEME ESTETİĞİ sen farkinda degilsin zannedersem.suratini ne yapayim ben senin? Ben kalkip kocamin yaninda bile o kadar rahat soyunamam resim koyuyorum ne diye sence? Senin gibi ahlakli hanimlar gelsin baksin sonrada ayyy ben yapamam oyle seyler desin diyemi ? Senin ne malum kadin oldugun? o zaman neden burdasin neden baskalarinin memelerine bakma derdindesin? Senin boyle biseye hakkin varmi zannediyorsun ?soru soruyosun yeni uyesin yanit alamiyosun diye yardimci olayim dedim ama bi tek sen ahlaklisin dimiBen henüz bir şey yaptırmış değilim. Düşünme aşamasındayım. Ameliyattan sonra uzun süre iş yapamama beni düşündürüyor ve olayı ertelettiriyor. Çünkü kimseye söylemek istemiyorum. Genelde evde ağır isleri ben yapiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.Resim koyma konusuna gelince.Bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Yani çıplak Göğüs fotoğrafı ise kastedilen.Ama kendi fotografımı neden olmasın.
Tşk ederim fıstıkkkk :-DNormal Tabiki... Benimde sağ göğsüm daha ödemli idi,daha geç iyileşti şekillendi
Kendi agzinla diyorsun bide fikir ediniyor insan diye.sen fikir edin bakalim ne kadar edinebileceksin.oku dur forumu bastan asagiyaKendi fotoğrafimi derken normal fotoğraf demek istiyorum. Ben Göğüs fotoğrafimi koyamam. Kendim bu konuda hassas birisiyim. Kendim, burada gördüğüm fotoğrafları bile, benim tefonumdan başka birinin görmesine müsaade etmem. Fakat bir başkasının benim kadar hassas olduğundanda emin olamam .Bu tercih meselesi. Bu benim tercihim. Ben tercihlerini fotoğraf koyma yönünde kullanan arkadaşlardan görebilirmiyim diye izin istedim. Çünkü bir fikir ediniyor insan. Ama istemezler ve guvenmezlerse elbette onada saygı duyarım
Geri donuk okuyorum senin maceralariniaynen öyle canım, benım paniğimi hatırla duştaki.. o kolun iç kısmına değen memeden ödüm patladı.. gözlerimde kapalıydı o sırada saçımı yıkmaya çalışırken .. heueheh dedim kim dokunuyo koluma
huhuu sen nerden bakiyorsun hayata.sen niye forumdasin peki? Madem suratimizin gorunmedigi meme fotograflarimizi erkeklerde goruyor senin derdin ne? Benim ahlakim sana mi kaldi? Sen goremiyosun ya o yeter banaBen sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...
Ben eşimden telefonumun şifresini saklamak için bir neden görmüyorum. Demek ki sizin nedenleriniz varmış . Ayrıca yüzünüz görünmeden goguslerinizin erkekler tarafindan görülmesinde de bir sakınca görmüyorsunuz. Bu da sizin ahlak anlayışınız . Olabilir. Bunları yüzünüze vurmak istemeyip alttan alan her insanın tepesine çıkamayacaginizi bilmelisiniz. Ayrıca şaka gibi olan ben değil heralde sizsiniz.İnternete yüklenen her şeyin istenirse şayet (siz istemeseniz dahi) bütün dünyanın eline geçeceğini herhalde bilmiyor olamazsınız.
Buraya Fotoğraf yükleyip sonra "ay şekerim kadınmısın yoksa erkekmi ben ne bileyim " muhabbeti yapanlar heralde dünyanın sadece kendi dört duvarlarinin arasında döndüğünü zannediyor.
Bundan sonra muhatap almayacağım sizi. Birde şunu soyliyeyim eğer daha az kırıcı olabilseydiniz bu tür bir cevapla karşılaşmazdınız. Bilmiyorum belkide seviyeniz bu kadar.Bundan sonra verdiginiz cevapları ölçüp tartarak verirsiniz umarım
yeliiiizzzzzz yeterin gari yawKizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
canim vücuda yabanci bi cisim giriyor bu kadar incelersen gercekten ciddi sıkıntılar cikar Allah korusun ya. rahat ol biraz canim benimKizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
Ay bilmiorum yaaa cok korkuyorum bisey olmasin diyecanim vücuda yabanci bi cisim giriyor bu kadar incelersen gercekten ciddi sıkıntılar cikar Allah korusun ya. rahat ol biraz canim benim
yeliiiizzzzzz yeterin gari yawartik mesajlardan once isimlere bakicam seninkileri okumadan gecicem çünkü gercekten aklim karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?