Canim agrilarin azaldi en azindan ohh ne guzel iste.morarmaya falan takilma oyle kesip biciyolar sonucta. Bacagini bi kenara vursan nasil hemen morarir dimiAy bilmiorum yaaa cok korkuyorum bisey olmasin diye
Aglicam simdiiiii
Sen bana bakma lutfen ben senin fikrini degistirmek istemem tabi
Ben asiri hasas bi kizim oyuzden takiyorim herseyi
Açarsanız beni de alın kızlar yutfeennnCanım whats up grubu açmak lazım en güzeli bence
Normal Tabiki canımKizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
Normal yaniiNormal Tabiki canım
Birde hafif diyorsun,benimkiler çürümüş gibiydi :)) Sonra mavileşti,sonra yeşilleşti ve geçti gitti
Benim de üstler de olmuştu normal canimKizlar demin aynaya baktim
Memelerimde yanlarsa hafif morluklar varr normalmiii acil cevap
Canlar merhaba işler güçler çok yoğun geçti inanin son bir kaç ay. Ben gayet iyiyim. Memişlerim yumuş yumuş oldu. Ameliyat olduğumu unuttum şükür. Sizler nasılsınız ne var ne yok? Kendime güzel güzel ciciler aldım. En kısa zamanda resim atarım size fıstıklarhe ya kayıplardalar, @pakito , @zatzuma1607 ses verin yaf
Arzum Merhaba senin bu konuda tecrübeli olduğunu düşündüğüm için sormak istedim acaba dr ayse öztürk hakkında bir bilgin varmiNormal Tabiki canım
Birde hafif diyorsun,benimkiler çürümüş gibiydi :)) Sonra mavileşti,sonra yeşilleşti ve geçti gitti
275 cc nasıl oldu? önceden doku vardı herhalde ki 275 yetti. ben de görebilir miyim acaba?İzliyorum canım, 275cc yuvarlak
kaç cc hangi model? ben de görebilir miyim?kızlar resim attımbakın bakalım nasıl olmuş
Bi goreydim fotonu sihirli.ayni fikirdeyim.Hadi yaa ben yillardir hasrettim...kiyafetleru tasiyamamanin acisi var icimdeama simdi kiyafetler benden korksun
Gayet normal beninde sağ mememin yan tarafı günlerce mosmordu endişe etme
ayh 275 miiiiiiii? kız o masaya yattığına değsin.valla 300den bile emin olamadım şuan. doktorun dediği gibi 325 i bi düşün senbenim doktorumda ameliyatta 325 denicem dedi ben yok dedim hocam ben 300den fazla istemiyırum dedim sonra ağlama küçük oldu diye dedi :) omuzların geniş sana 325 iyi olur dedi ama ben 300 de takılıp kaldım hatta bazen 275 mi olsa diye düşünüyorum
Merhaba tatlım...Arzum Merhaba senin bu konuda tecrübeli olduğunu düşündüğüm için sormak istedim acaba dr ayse öztürk hakkında bir bilgin varmi
Ben yesil cay hic icemem zorda kalmadikcaselamlar kızlar hepinizeeeeeee..dün doktorumla konuştum.yeşil çayı ne zaman keseyim dedim.şimdiden kes içme sakın dedi19 gün kaldı ameliyatıma bu arada.ameliyatı yakın olan arkadaşlar değişik bişiler yiyip içmeyin ya da doktorunuza sorun öyle yiyip için.nolur nolmaz.kanamayı fln arttırır allah korusun.
Dimi ama !!!ben unutmuşum burası yüz estetiği bölümüydü burnunun resmini görebilirmiyim acaba?Ben onume gelene ( akraba komsu vs.) Silikon taktiracagim demiyorum. Taaaki bu forumdaki bircok insanda bunu yasiyor. Senin tercihin arkadasim.sen hangi forumda oldugunu biliyormusun peki?ben soyliyim MEME ESTETİĞİ sen farkinda degilsin zannedersem.suratini ne yapayim ben senin? Ben kalkip kocamin yaninda bile o kadar rahat soyunamam resim koyuyorum ne diye sence? Senin gibi ahlakli hanimlar gelsin baksin sonrada ayyy ben yapamam oyle seyler desin diyemi ? Senin ne malum kadin oldugun? o zaman neden burdasin neden baskalarinin memelerine bakma derdindesin? Senin boyle biseye hakkin varmi zannediyorsun ?soru soruyosun yeni uyesin yanit alamiyosun diye yardimci olayim dedim ama bi tek sen ahlaklisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?