Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay bilmiorum yaaa cok korkuyorum bisey olmasin diye
Aglicam simdiiiii
Sen bana bakma lutfen ben senin fikrini degistirmek istemem tabi
Ben asiri hasas bi kizim oyuzden takiyorim herseyi
Canim agrilarin azaldi en azindan ohh ne guzel iste.morarmaya falan takilma oyle kesip biciyolar sonucta. Bacagini bi kenara vursan nasil hemen morarir dimi

he ya kayıplardalar, @pakito , @zatzuma1607 ses verin yaf
Canlar merhaba işler güçler çok yoğun geçti inanin son bir kaç ay. Ben gayet iyiyim. Memişlerim yumuş yumuş oldu. Ameliyat olduğumu unuttum şükür. Sizler nasılsınız ne var ne yok? Kendime güzel güzel ciciler aldım. En kısa zamanda resim atarım size fıstıklar

Normal Tabiki canım
Birde hafif diyorsun,benimkiler çürümüş gibiydi :)) Sonra mavileşti,sonra yeşilleşti ve geçti gitti
Arzum Merhaba senin bu konuda tecrübeli olduğunu düşündüğüm için sormak istedim acaba dr ayse öztürk hakkında bir bilgin varmi

Bu arada kızlar belki başka bilende vardır az önce Arzum arkadaşımıza da sordum dr.Ayse Öztürk hakkında bilgisi olan varmı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Slm kızlar benim boyum 1.58 kilom 49 sizce Kaç cc uygun olur? Haa bir de evliyim ama çocuğum yok hamilelik çok etkiliyor mu?onu da göz önünde bulundurmalimiyim yardım eder misiniz?

ayh 275 miiiiiiii? kız o masaya yattığına değsin.valla 300den bile emin olamadım şuan. doktorun dediği gibi 325 i bi düşün sen

selamlar kızlar hepinizeeeeeee..dün doktorumla konuştum.yeşil çayı ne zaman keseyim dedim.şimdiden kes içme sakın dedi 19 gün kaldı ameliyatıma bu arada.ameliyatı yakın olan arkadaşlar değişik bişiler yiyip içmeyin ya da doktorunuza sorun öyle yiyip için.nolur nolmaz.kanamayı fln arttırır allah korusun.

Ben yesil cay hic icemem zorda kalmadikca onun disinda bisi biliyomusun peki? Stresten kendimi yemege vurdum resmen ya cok gerginim

Dimi ama !!!ben unutmuşum burası yüz estetiği bölümüydü burnunun resmini görebilirmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…