ya tatlım beni gördün işte 325 ile..acayip büyük diil.. kahverengi bikinili halime bak..ilk ameliyata diil . 1 hafta sonrası bile baya düzgün
amanın amanın topa tutarlar kız beni eşimden ve sizden başka kimse bilmiceksöylemedin mi kimseye?ben daha olmadan arkadaşlarımı ikna etmeye çalışıorum siz de yaptırın die
Esim ameliyattan cikip kendime gelene kadar duracak.arada da gelir heralde diye dusunuyorumben de burda okudum biri öyle yazmıştı ama kim hatırlayamadım.ayh evet canım annem kalcak.senin yanında kim kalcaktı?
Bu toplum baskisi bizi bu hale getiriyor zaten yabakalım o gün bi gelsinde :)
amanın amanın topa tutarlar kız beni eşimden ve sizden başka kimse bilmicek
yaaaaaaa e anlarlarsa nolcak?kız nie bişi desinler yaaa?gennçlikte lazım bize taş gibi memelerbakalım o gün bi gelsinde :)
amanın amanın topa tutarlar kız beni eşimden ve sizden başka kimse bilmicek
gece yalnız mı kalcanEsim ameliyattan cikip kendime gelene kadar duracak.arada da gelir heralde diye dusunuyorumyakin bi arkadasim isten izin alabilirse gelcek.yoksa yalnizim oyuzden yanima yiycek doldurup gideyim diyorum
kim söyler böyle bişi bilmiyorum ama bence türk insanının genetiğinde var birnin verdiği kararı eleştirmek"ohaaa ohaaa çüşşş silikonmu yaptırmış.. ayranı yok içmeye faytonla gidiyo .... " gibi muhtelif cumlelerle hayatimi karartirlar duyarlarsa
@Defne_ efe arkadaşımızda senin gibi eşini ikna edemiyordu ama sonra ne olduysa ikna etti ondan fikir yardımı al istersen kesinlikle işe yararya kızlar biliyosunuz para biriktirmeye çalışıyordum hatta biriktirmistim ama esim yurtdisinda oldugu icin gidemedim doktora sonrada acil bisey icin harcamak zorunda kalmistim bi kismini.simdi o eksileni tamamlamaya calisiyorum.doktorum gerisini taksit yaparmis.cok sevindim heycanlandim ama bu seferde eşimi ikna edemiyorum ya çıldırcam. az daha sabret diyip duruyor of sıkıldım artik sabredecek gucum kalmadi bunalima gircem nerdeyse ya yaz geldi havalar iyice isinmadn olmak istiyorum cok zor olacak oyle 1 ay ameliyat sutyeniyle o terin icinde ayyhhh ..... ben hergün duş alan biriyim.esime tamam dersem bu seferde taaaaaa eylule ekime kalacak bu iş e o zamanda kursum baslicak nasi gidicem.. of kafayi yicem ya
benim ameliyat icin ikna sürem tam 6 yil inanabiliyomusunuz 6 yil yalvardim.bakti gercekten çok üzülüyorum tamam dedi.tek bi sartim var bayan doktor olacak dedi. şimdide ameliyat tarihi için ikna edemiyorum ya mesela en gec 1 ay icinde olmak istiyorum
Henüz tanımadığı bir insana sen diye hitap edecek kadar cahil ve kenar mahalle insanlarıyla karşılaşacağımı tahmin edemedim. Tabiki öyle olmayanları tenzih ederim. Bu konuda kendimden sizin gibilerle vaktimi harcadığım için çok Özür diliyorum.huhuu sen nerden bakiyorsun hayata.sen niye forumdasin peki? Madem suratimizin gorunmedigi meme fotograflarimizi erkeklerde goruyor senin derdin ne? Benim ahlakim sana mi kaldi? Sen goremiyosun ya o yeter banahahaaa gir canim google a bol bol bak memelere
Dr.kendini iyi hissedersen aksama cikarsin demisti ama ben cikma taraftari diilim.agrim falan fazla olursa en azindan igne falan yaparlar diye dusunuyorum.bide benim oglan beni rahat birakmazki evde yapistircam kendime artik diyorumgece yalnız mı kalcan
Henüz tanımadığı bir insana sen diye hitap edecek kadar cahil ve kenar mahalle insanlarıyla karşılaşacağımı tahmin edemedim. Tabiki öyle olmayanları tenzih ederim. Bu konuda kendimden sizin gibilerle vaktimi harcadığım için çok Özür diliyorum.
Olsun da geç olsun. Ona bakarsan bende 22 li yaşlarımdan beri istiyordum ama hiçbir zaman ciddi ciddi düşünmemiştim bak 39 yaşımdayken kısmetmiş memeli olmanın yaşı ve zamanı yokmuş bunu anladımbenim ameliyat icin ikna sürem tam 6 yil inanabiliyomusunuz 6 yil yalvardim.bakti gercekten çok üzülüyorum tamam dedi.tek bi sartim var bayan doktor olacak dedi. şimdide ameliyat tarihi için ikna edemiyorum ya mesela en gec 1 ay icinde olmak istiyorum
ayh kal gece hastanede narkozu iyice at öyle çık eve.ya zaten bence sadece lavobaya giderken insan birisine ihtiyaç duyar.o zaman da hemşireleri çağırırsın.Dr.kendini iyi hissedersen aksama cikarsin demisti ama ben cikma taraftari diilim.agrim falan fazla olursa en azindan igne falan yaparlar diye dusunuyorum.bide benim oglan beni rahat birakmazki evde yapistircam kendime artik diyorumzaten narkozun etkisi agri falan derken napim buyuk ihtimal kalirim gibime geliyo.valla gozumu kararttim canim ya kendi basimin caresine bakcam yada cocuk buyuyene kadar beklicem.o kadar sene meme diye beklemisim kalmis surda 2 gun biraz disimi sikcam artik napim
kaç yaşında çocuk ? benimki 3.5 yasinda ve aşırı hareketliDr.kendini iyi hissedersen aksama cikarsin demisti ama ben cikma taraftari diilim.agrim falan fazla olursa en azindan igne falan yaparlar diye dusunuyorum.bide benim oglan beni rahat birakmazki evde yapistircam kendime artik diyorumzaten narkozun etkisi agri falan derken napim buyuk ihtimal kalirim gibime geliyo.valla gozumu kararttim canim ya kendi basimin caresine bakcam yada cocuk buyuyene kadar beklicem.o kadar sene meme diye beklemisim kalmis surda 2 gun biraz disimi sikcam artik napim
çok banalsin canım sen de ama aaaaaaaaAmeliyat oncesi bana eglence cikti
geç olsun güç olmasin derdimde hep artik olsun yine güç olmasin tabi ama artik olsun diyorum.bende 30 oldum ya geçen ayOlsun da geç olsun. Ona bakarsan bende 22 li yaşlarımdan beri istiyordum ama hiçbir zaman ciddi ciddi düşünmemiştim bak 39 yaşımdayken kısmetmiş memeli olmanın yaşı ve zamanı yokmuş bunu anladım
Bir şekilde anlatıcaksınız tabi silikonları değilkaç yaşında çocuk ? benimki 3.5 yasinda ve aşırı hareketlihakkaten napcaz bilmiyorum
amanin 16 kilo zaten.onu bi kucagima alsam varya silikon neye ugradigini sasirir "amanın noluyoo deprepmi oluyoo "Bir şekilde anlatıcaksınız tabi silikonları değilbak uf ,oldu cıs oldu ,acıyor falan, filan çünkü kucak isteyecekler buda çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?