- 1 Nisan 2016
- 277
- 283
- 23
- 42
O arkadassss beninmmnnnnnnYarin bi arkadasimiz var diger gun ben veee arada baskasi yok diye biliyorumsira sana geliyor prensespinar
evettt yarin 5 te.korkuyitum ve heyecanliyim daaaaayyy yarın mı ameliyatın çok heycanlı olmalısın ben bile heycanladım ya... kendi ameliyatımda napcam bilmiyorum
burda yaz girmeden önce ve süreci yaz aynen canım. dotorun kimdi ne kadar ödeyeceksin ?E
evettt yarin 5 te.korkuyitum ve heyecanliyim daaaa
Hadiii gozun aydin canimE
evettt yarin 5 te.korkuyitum ve heyecanliyim daaaa
Hadi o gunlerde gelir insallahhhhhhh :)2 hafta sonra azalma olacak o kadar sıkıntı çekmeyeceksin ama ciddi rahatlama için 1 ay lazım..toprakim sanada çok geçmiş olsun. daha çok erken o yüzden bu tarz sıkıntılar çekmen nnoral. zor ve sabır gerektiren bir süreç. herkesin sandığı kadar basit değil yani.. inşallah sende kısa sürede atlatırsın . Foruma hoşgeldin
ahaha akışına birak diyenede bakınHadiii gozun aydin canim
Fazla korkma akisina birak 2 hafta sonra rahatlicaksin insallh
Ilk 3 gun zor sonra yavas yavqs rahatlarsin allah yqrdim ettsin :)
ayyyhhh hadi inş güzel haberlerini beklicezO arkadassss beninmmnnnnnn
Hahaha ay cok morel bozuyorum birqz morel vereyim dedim hiihii :)ahaha akışına birak diyenede bakın
Yok ya kizmiorum komigime gitti hahah
Fotograf gizli cnm beni izle goreyimMerhaba kızlar sizlere güven vermesi açısından utana sıkıla bir fotoğraf koydum. Operasyon geçiren arkadaşlardan benim durumumda olan varsa kaç cc konuldu ve tavsiyesi nedir ? Bu arada foto gizli mi bakar mısınız lütfen yardım edin
Simdiden hayirli olsun ozamanO arkadassss beninmmnnnnnn
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerim
gizli canim ben göremedimMerhaba kızlar sizlere güven vermesi açısından utana sıkıla bir fotoğraf koydum. Operasyon geçiren arkadaşlardan benim durumumda olan varsa kaç cc konuldu ve tavsiyesi nedir ? Bu arada foto gizli mi bakar mısınız lütfen yardım edin
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerim
Mrb canim benim bugun 10. Gunum ve hala kalkqrken yataktan annem yardim eder
Sen daha 5. Gunundesin cok normal yanii
Ve dusunuda almissin
Bana doktorum 10.gununde dusunu al dedi
Ama ben yarin alicam ne olur neolmaz diye
Koll haraketlerimde hala kisitli arada agrilarda oluyor
Burdaki arkadaslar 2 hafta sonra rahatlarsin demisti hadi insallahhh rahatlariz bizde
2 hafta sonra azalma olacak o kadar sıkıntı çekmeyeceksin ama ciddi rahatlama için 1 ay lazım..toprakim sanada çok geçmiş olsun. daha çok erken o yüzden bu tarz sıkıntılar çekmen nnoral. zor ve sabır gerektiren bir süreç. herkesin sandığı kadar basit değil yani.. inşallah sende kısa sürede atlatırsın . Foruma hoşgeldin
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsunGeçmiş olsun canım 3 gün sonra belki daha da rahatlayacaksın bende öyle oldu dikkat et kalkarken zorlama kendini ben ellerimle bacaklarımı kavrayarak sanki biri elimi tutmuş da çekiyormuş gibi kalkıyorum. Hergün daha iyiye gideceksin merak etme henüz çok çok yeni herşeytoprakim
Fotogrqf yok ki yuklememissinYeliz yildizz ne düşünüyorsun cnm bir fikrin var mi
Vwya gizlilik ayaeindan "sadece ben" mi yaptinFotogrqf yok ki yuklememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?