Hala goremiyorum fotografini cnmYeliz yildizz düzelttim cnm bakabilirsin
Bilmiorum aslinda olmasi lazimdi simdiye kadar sen yinede bi kontrol etYeliz yildizz Allah allah albüm ayarlarından takip ettiklerim olarak düzelttim başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
canım albüm ayarlarından albüm varsayılan gizlilik ve fotoğraf varsayılan gizlilik bölümündeki tüm seçenekleri takip ettiklerim yaptım. Arkadaşlar biri yardım etsin neyi eksik ya da yanlış yapıyorumBilmiorum aslinda olmasi lazimdi simdiye kadar sen yinede bi kontrol et
Sen izlemediğin için görünmüyor izleyen arkadaşların bi baksın herkes görmüyor merak etme..canım albüm ayarlarından albüm varsayılan gizlilik ve fotoğraf varsayılan gizlilik bölümündeki tüm seçenekleri takip ettiklerim yaptım. Arkadaşlar biri yardım etsin neyi eksik ya da yanlış yapıyorum
Öncelikle geçmiş olsun ...Kızlar selam 5 gün önce ameliyat oldum ancak hala toparlanamadım sağ 300cc sol 350cc kasaltı. Bursa mesut özcan. Bu zamana kadar hemen hepsini okudum sayılır yazılanların ancak ameliyattan sonra sanki hiç bişey öğrenmemişim gibi hissediyorum. Bi korku bi panik durumları. Dün akşam ilk defa duş alırken gördüm kendimi yorum yapmak için erken çünkü çok şiş ve şeklen hoş görünmüyor. Daha önce ameliyat olanlar beni bilgilendirebilirse sevinirim ne zaman kendi başıma zorlanmadan yatıp kalkabilirim? Sabahları yataktan kalkmak tam bir işkence inanılmaz ağrı ve acılarla uyanıyorum 15 dk sonra rahatlıyorum.
teşekkür ederim ama izliyorum bende nasıl görünmüyor anlamadım. Siteyi takip ettiğimSen izlemediğin için görünmüyor izleyen arkadaşların bi baksın herkes görmüyor merak etme..
kuzum kalk yıkan be ..öyle gezdiğine değmez. bence süreç çok abartı.. en kötü kesik yerleri strech film ile sar. ama yıkan çok rahatlarsın..ben ilk duşta cidden rahatlamıştım. 4. günümde saçımı kuaförede yıkattım eve evde duş almıştım. vücuttan atman lazım o hastane ve hastalık modunuHadi o gunlerde gelir insallahhhhhhh :)
electraa doktorum bana 10 gun dus yapabilirsin dedi bende daha kendime guvenemiorum yaein yqpsam sence bi sqkincasi varmi veya obur gun
Cok pissim haha
bizi izle yoksa göremeyiz seniMerhaba kızlar sizlere güven vermesi açısından utana sıkıla bir fotoğraf koydum. Operasyon geçiren arkadaşlardan benim durumumda olan varsa kaç cc konuldu ve tavsiyesi nedir ? Bu arada foto gizli mi bakar mısınız lütfen yardım edin
Hmm anladimm canım evet istanbuldaMerhaba tatlım...
Hayır,doktorun ismini ilk defa duyuyorum..
Istanbuldamı ?
izledim cnmbizi izle yoksa göremeyiz seni
henüz bir foto yüklemedi yazıyorizledim cnm
Fotograf yüklü ben görebiliyorum ayarları da takip ettiklerim yaptım. Neden görünmüyor anlamadım. Başka bir şey yapmam gerekiyor muelectraa
o zaman canım 1 foto daha yüklüyorum1 albüm ve 1 foto yazıyor ama tıkladığında henüz yüklenmedi yazıyor ..izledim seni .karşılıklı izleme mevzuuna ragmen görmüyorum
Karşılıklı izliyoruz ama fotoğrafın yok malesef göremedimteşekkür ederim ama izliyorum bende nasıl görünmüyor anlamadım. Siteyi takip ettiğimmagic angel sebinle ilgili bilgim var.seni izliyorum Bakar misin sende fikrine ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?