Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bilmiorum aslinda olmasi lazimdi simdiye kadar sen yinede bi kontrol et
canım albüm ayarlarından albüm varsayılan gizlilik ve fotoğraf varsayılan gizlilik bölümündeki tüm seçenekleri takip ettiklerim yaptım. Arkadaşlar biri yardım etsin neyi eksik ya da yanlış yapıyorum

Sen izlemediğin için görünmüyor izleyen arkadaşların bi baksın herkes görmüyor merak etme..

Öncelikle geçmiş olsun ...
Tam olarak rahatlaman 10.gün başlar.
Sana tavsiyem yataktan kalkarken ellerinle hafiften dizlerini tutarak yani oradan kuvvet alarak kalkman ve geceleri bol bol yürüyüş yapman.
Ben ilk zamanlar geceleri sırt ağrısından ağlardım, uyuyamazdım ama sürekli kısa kısa yürüyüşler yapardım 10 gün SABIR!!!!

Hadi o gunlerde gelir insallahhhhhhh :)
electraa doktorum bana 10 gun dus yapabilirsin dedi bende daha kendime guvenemiorum yaein yqpsam sence bi sqkincasi varmi veya obur gun
Cok pissim haha
kuzum kalk yıkan be ..öyle gezdiğine değmez. bence süreç çok abartı.. en kötü kesik yerleri strech film ile sar. ama yıkan çok rahatlarsın..ben ilk duşta cidden rahatlamıştım. 4. günümde saçımı kuaförede yıkattım eve evde duş almıştım. vücuttan atman lazım o hastane ve hastalık modunu

bizi izle yoksa göremeyiz seni

Fotograf yüklü ben görebiliyorum ayarları da takip ettiklerim yaptım. Neden görünmüyor anlamadım. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu electraa

Fotograf yüklü ben görebiliyorum ayarları da takip ettiklerim yaptım. Neden görünmüyor anlamadım. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu electraa

1 albüm ve 1 foto yazıyor ama tıkladığında henüz yüklenmedi yazıyor ..izledim seni .karşılıklı izleme mevzuuna ragmen görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…