Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ahaha pardon canim :)
elif eren aydın; ) youtubede sayfasi var bakabilirsin
Elif hanımı tanıyorum. Ben meme ameliyatımı olduğumda ameliyat olduğum hastanede görev yapıyordu. Hasan beyle birlikte çalışıyordu kendisi ve Deniz bey vardı. Hatta ameliyatıma Elif hanım ve Deniz beyde girmişti Kontrollere gittiğimde Elif hanımda bakıyordu. Çok tatlı bir doktordur kendisi

Birde kizlaaaar...eskiden egilmeye korkardim bi egilsem tahta göguslerim görülurdu hatta noktasi nasil kapatmaya calisirdim ellerimle görenle ne namuslu demistir kesin Ne yarim atler giyerdim saklamak icin... Simdi korkusuzum ha ha....hele de yastik gibi sudyenlerim nasil da memeye tutunamayip yukari firlardi hey gisi günler heyyyyy,biraz maziye daldim

Yaaaa Tamam bir hafta daha sabredeyim kapali giyineyim canim
Lütfen tak bandajını. Fotolarda bile belli yani üst lobun inanılmaz dolu. Bandajı doktorunun önerdiği gibi sıkı sıkı bandajla.. İnsin protezler aşşagıya,yoksa yukarıda kalırsa sorun yaşarsın Allah korusun

evet cok tatli bi doktor :)

yok canim maalesef esimi ikna edemiyorum ameliyat tarihi icin.biraz daha sabret dedi ama ben bu gece konusucam.insallah ikna olursa bir ay icinde olmayi düşünüyorum :)
Ne yap et agla zirla bunalima gir cazibeni kullan ama ikna etben kafayi yemis gibi rah hastasi rollerine bürunmustum dayanamadi tamam dedi,valla tamam demese bisekikde kredi cekip kendim yaptircaktim neyseki gerek kalmadi

Gercek mi sanki biraz indi gibi...biraz da ust lobun daha dolgun durmasi hosuma gidiyo dur seen az daha gereyim bandaji yarin kapali giyinip bandajla sarayim bir ay sonra kontrolum var azari yemeyimTesekkurler tatlim uyarin icin

Khaleesi_ bende eşimi zor ikna ettim. Ne gerek var deyip duruyordu çok istediğimi söyledim resmen ağladım.sürekli kafasını şişirdim. Pes ettirdim baş edemedi benle.
bende 6 yil boyunca oyle yaptim ne dayanikli adam mübarek düşün artik bu inatla ameliyat tarihine ne zaman tamam der bilmiyorum

bende 6 yil boyunca oyle yaptim ne dayanikli adam mübarek düşün artik bu inatla ameliyat tarihine ne zaman tamam der bilmiyorum
Ayy nereli böyle çok inatçıymış valla Allah kolaylık versin canım kızlar bana bildirim msj gelmedi tam 230 tane msj okudum bu akşam sizede öyle oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…