İki gögüs arasındaki cc boyutu oldukça farklı,muhakkak esner tabi . Ama tamamen eşit olurmular... Sanmam...
Elif hanımı tanıyorum. Ben meme ameliyatımı olduğumda ameliyat olduğum hastanede görev yapıyordu. Hasan beyle birlikte çalışıyordu kendisi ve Deniz bey vardı. Hatta ameliyatıma Elif hanım ve Deniz beyde girmiştiahaha pardon canim :)
elif eren aydın; ) youtubede sayfasi var bakabilirsin
Senin üst lobun çok dolu,protezin aşşagıya inmesi için bandajı düzgün kullanman şart. Bence yanlış yapıyorsun...Kizlar 25 günum oldu taptirali ama is yerinde bandaj takmiyorum kiyafetlerden göruluyo yoksa....doktor bir ay tak dedi sadece aksam takiyorum sorun olur mu sizce...
YaaaaSenin üst lobun çok dolu,protezin aşşagıya inmesi için bandajı düzgün kullanman şart. Bence yanlış yapıyorsun...
yok canim maalesef esimi ikna edemiyorum ameliyat tarihi icin.biraz daha sabret dedi ama ben bu gece konusucam.insallah ikna olursa bir ay icinde olmayi düşünüyorum :)
Lütfen tak bandajını. Fotolarda bile belli yani üst lobun inanılmaz dolu. Bandajı doktorunun önerdiği gibi sıkı sıkı bandajla.. İnsin protezler aşşagıya,yoksa yukarıda kalırsa sorun yaşarsın Allah korusunYaaaaTamam bir hafta daha sabredeyim kapali giyineyim canim
evet cok tatli bi doktor :)Elif hanımı tanıyorum. Ben meme ameliyatımı olduğumda ameliyat olduğum hastanede görev yapıyordu. Hasan beyle birlikte çalışıyordu kendisi ve Deniz bey vardı. Hatta ameliyatıma Elif hanım ve Deniz beyde girmiştiKontrollere gittiğimde Elif hanımda bakıyordu. Çok tatlı bir doktordur kendisi
Ne yap et agla zirla bunalima gir cazibeni kullan ama ikna etyok canim maalesef esimi ikna edemiyorum ameliyat tarihi icin.biraz daha sabret dedi ama ben bu gece konusucam.insallah ikna olursa bir ay icinde olmayi düşünüyorum :)
teşekkür ederim cnm. Doktoru listeye aldım araştırmaya başlıyorum hemen :)ahaha pardon canim :)
elif eren aydın; ) youtubede sayfasi var bakabilirsin
Gercek mi sanki biraz indi gibi...biraz da ust lobun daha dolgun durmasi hosuma gidiyo dur seen az daha gereyim bandaji yarin kapali giyinip bandajla sarayim bir ay sonra kontrolum var azari yemeyimLütfen tak bandajını. Fotolarda bile belli yani üst lobun inanılmaz dolu. Bandajı doktorunun önerdiği gibi sıkı sıkı bandajla.. İnsin protezler aşşagıya,yoksa yukarıda kalırsa sorun yaşarsın Allah korusun
Hayirlisi olsun canım üzme canını bende karmakarışık halledeyimm ne olacak bilmiyorummmyok canim maalesef esimi ikna edemiyorum ameliyat tarihi icin.biraz daha sabret dedi ama ben bu gece konusucam.insallah ikna olursa bir ay icinde olmayi düşünüyorum :)
Benide izlermisin sizin ameliyat sürecinizi okumuştum resimlerinizi görmek isterimkızlar resim attımbakın bakalım nasıl olmuş
Su içmek bile yasak canımayh annem benle dalga geçiyo yaaaameliyattan snra 4 saat bişi yiyip içmek yasak diye biliyorum ben ama emin diilim.
Bana kimse bisey dememistiSu içmek bile yasak canım
amin. ne anlamda karışık canim ne oldu ?Hayirlisi olsun canım üzme canını bende karmakarışık halledeyimm ne olacak bilmiyorummm
Hayirlisi olsun canım üzme canını bende karmakarışık halledeyimm ne olacak bilmiyorummm
bende 6 yil boyunca oyle yaptim ne dayanikli adam mübarekKhaleesi_ bende eşimi zor ikna ettim. Ne gerek var deyip duruyordu çok istediğimi söyledim resmen ağladım.sürekli kafasını şişirdim. Pes ettirdim baş edemedi benle.
Ayy nereli böyle çok inatçıymış valla Allah kolaylık versin canım kızlar bana bildirim msj gelmedi tam 230 tane msj okudum bu akşambende 6 yil boyunca oyle yaptim ne dayanikli adam mübarekdüşün artik bu inatla ameliyat tarihine ne zaman tamam der bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?