Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

electraa canım bana yakın avm de oysho yoktu komdan lazer kesim aldım sütyen. ama bugün pek rahat edemedim ağrı sızım fazla oldu keşke biraz bekleyip oyshoyu bulsaydım
Senin üst lobun çok dolu,protezin aşşagıya inmesi için bandajı düzgün kullanman şart. Bence yanlış yapıyorsun...
Kizlar bana bandaj vermedi doktor bezden bi sutyen takmışlar ameliyatta sadece bu niye böyle bu arada yazıları birbirine katmisim kusura bakmayın kızlar

L linda121212 çok sevindim senin için git ameliyatını ol cnm korkma evet bir hafta zor olabiliyor ama biz kadınlara güzellik uğruna vız gelir Olup biten herşeyi yaz canım Allah yardımcın olsun inşallah su gibi geçer biran evvel toparlarsın İyi haberlerinî bekliyoruzzzzz

Kızlarrrrrr dün bir haftam oldu doktoruma gittim bantlarım çıktı bana ameliyat yerlerine kantaron yağı sür kabuk attıktan sonra scarex jel sürmeye başla dedi bu arada masajlara başladım Ama ellerken tırsıyorum İç.dikişlere zarar gelcek korkusu var boşa endişe ama elimde deil işte

Anneme sordum yeni
Hemsire demis sonra biz diyince biss icip yiyebilir yani icmemisim
Ama ilk istedigim sey fantaydi ne alakaysa haha
Korku ve heyecan.yoldayim simdi.hast.dogru gidiyorum.tahliler icin giris yapicam.haberleri yazarim.
canım hasteneye girdiğin an herşey bitiyor. Unutma yıllardır istediğin şeyi yapmak için ordasın hiç korkma heyecan normal zaten:) damar yolun açıldıktan sonra herşey çok hızlı gelişiyor bi bakmışsın memişlerin var iyi şanslar dilerim

Gözün aydın...Bana bant taktı canım 1 ay böyle kalsın dikişlerin daha düzgün tutsun Dedi. Kontoron yağını sordum dikişler için değil ama masaj için ister sür ister sürme Dedi haftaya benim randevum bakalım bana ne krem vericek bende masajlarımı onunla yapıyoru daha kolay oluyor masaj için hiç korkma bastırmadan yap önce zaten güç gerektire bişey değilki rahat ol sana Nasıl bi masaj önerdi

Aciycak diye korkuyosun dimikantoron yaginida ilk kez duydum bende bi soriyim bari

Her doktorun tekniği farklı. Kimi ameliyat sütyeni kullanıyor,kimi ameliyat sütyenini kullanmıyor,bandajla halletmeye çalışıyor :))
Benimde bandaj yoktu ama Ameliyt sonrası sütyen vardı. Zaten korse gibi bir sütyen o,bandajla gerek yok. Seninkide o dur muhtemelen.. Markası yazıyormu sütyenin?
O sütyen pahalı bir sütyen. Bazı doktorlar hastalarının o sütyeni almasını istiyor,kimi Ameliyat ücretini alıyor harici bir ücret almadan gerekli tüm materyalleri karşılıyor. Kimide almıyor sütyeni kullanmıyor,bandajla hallediyor işte..

Masajı Nasıl gösterdiyse öyle yap tatlım
Kantoron yağını bana karın germede dikiş izim için tavsiye etmişti doktorum. İzleri çok güzel siliyor Haricen başka bu kremlerden kullanmadım tavsiye etmedi bana. Meme ameliyatımdada diğer ameliyatlardada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…