Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

amin. ne anlamda karışık canim ne oldu ?
Ben gün aldım aslında ayin 15 ine ama maddi anlamda beni zorlayacak gibi.Bu ameliyati hemen olabilirim birikim var fakat bütün birikimi yatirdigim zaman bu sefer kendi hayatımı olumsuz etkileyecek o yüzden başka dr.lara da bakıyorum daha uygun bir fiyat olabilir belki diye aynı zamanda iyi bir Dr olsun istiyorum birde bayan olmasi şart olunca secenek azalıyor.cok şey istiyorum anlayacağın. Bilemiyorum birde önümüzdeki hafta bu işi bitirmek istiyorum kilitlendi kaldimmm

canim doktorun kim ne kadar fiyat verdi ?

Ben susuz duramam kendime gelince ilk su istemiştim hemşire biraz dayanmalısın serumun içimde su var demişti
Anneme sordum yeni
Hemsire demis sonra biz diyince biss icip yiyebilir yani icmemisim
Ama ilk istedigim sey fantaydi ne alakaysa haha

canım defne erkaraya ben telefonda gorusmustum ona ameliyat olan var mı biliyor musun?
Forumda varmiydi hatirlamiyorum canim ama bayan dr. Bayagi arastirmistim ben.defne erkara icin kotu yorum okumadim.eser aydogduyla ilk gorustum egerki suanki dr.um olmasaydi defne hn.ile goruscektim tabii bayan istersen daha da isim verebilirim

Forumda varmiydi hatirlamiyorum canim ama bayan dr. Bayagi arastirmistim ben.defne erkara icin kotu yorum okumadim.eser aydogduyla ilk gorustum egerki suanki dr.um olmasaydi defne hn.ile goruscektim tabii bayan istersen daha da isim verebilirim
defne hanımla bende bir görüşeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…