Ben gün aldım aslında ayin 15 ine ama maddi anlamda beni zorlayacak gibi.Bu ameliyati hemen olabilirim birikim var fakat bütün birikimi yatirdigim zaman bu sefer kendi hayatımı olumsuz etkileyecek o yüzden başka dr.lara da bakıyorum daha uygun bir fiyat olabilir belki diye aynı zamanda iyi bir Dr olsun istiyorum birde bayan olmasi şart olunca secenek azalıyor.cok şey istiyorum anlayacağın. Bilemiyorum birde önümüzdeki hafta bu işi bitirmek istiyorum kilitlendi kaldimmmamin. ne anlamda karışık canim ne oldu ?
Ben susuz duramam kendime gelince ilk su istemiştim hemşire biraz dayanmalısın serumun içimde su var demiştiBana kimse bisey dememisti
Ben fanta bile icmistim
canim doktorun kim ne kadar fiyat verdi ?Ben gün aldım aslında ayin 15 ine ama maddi anlamda beni zorlayacak gibi.Bu ameliyati hemen olabilirim birikim var fakat bütün birikimi yatirdigim zaman bu sefer kendi hayatımı olumsuz etkileyecek o yüzden başka dr.lara da bakıyorum daha uygun bir fiyat olabilir belki diye aynı zamanda iyi bir Dr olsun istiyorum birde bayan olmasi şart olunca secenek azalıyor.cok şey istiyorum anlayacağın. Bilemiyorum birde önümüzdeki hafta bu işi bitirmek istiyorum kilitlendi kaldimmm
8.500 eser aydoğducanim doktorun kim ne kadar fiyat verdi ?
elif hanim daha uygun canim istersen ona bi git derim ben8.500 eser aydoğdu
Anneme sordum yeniBen susuz duramam kendime gelince ilk su istemiştim hemşire biraz dayanmalısın serumun içimde su var demişti
O da var aklımda bakalimelif hanim daha uygun canim istersen ona bi git derim ben
Aaa gercektenmi? Uyandiktan ne kadar sonra ictinkiBana kimse bisey dememisti
Ben fanta bile icmistim
Canim daha oncede soylemistim sana bende bayan arastiriyordum diye.defne erkara ya bak bide istersen biraz daha uygun fiyatlari8.500 eser aydoğdu
canım defne erkaraya ben telefonda gorusmustum ona ameliyat olan var mı biliyor musun?Canim daha oncede soylemistim sana bende bayan arastiriyordum diye.defne erkara ya bak bide istersen biraz daha uygun fiyatlari
Forumda varmiydi hatirlamiyorum canim ama bayan dr. Bayagi arastirmistim ben.defne erkara icin kotu yorum okumadim.eser aydogduyla ilk gorustum egerki suanki dr.um olmasaydi defne hn.ile goruscektim tabii bayan istersen daha da isim verebilirimcanım defne erkaraya ben telefonda gorusmustum ona ameliyat olan var mı biliyor musun?
defne hanımla bende bir görüşeyim :)Forumda varmiydi hatirlamiyorum canim ama bayan dr. Bayagi arastirmistim ben.defne erkara icin kotu yorum okumadim.eser aydogduyla ilk gorustum egerki suanki dr.um olmasaydi defne hn.ile goruscektim tabii bayan istersen daha da isim verebilirim
ne kadar canım onun ücreti ?Canim daha oncede soylemistim sana bende bayan arastiriyordum diye.defne erkara ya bak bide istersen biraz daha uygun fiyatlari
Burdan yazmamin bi sakincasi yok dimine kadar canım onun ücreti ?
Sende fiyati merak ediyorsan ozel msj atayim sanda canimdefne hanımla bende bir görüşeyim :)
Canim İlk görüştüğüm dr defne erkaraydi aslındaCanim daha oncede soylemistim sana bende bayan arastiriyordum diye.defne erkara ya bak bide istersen biraz daha uygun fiyatlari
Memnun kalmadinmi gorusmedenCanim İlk görüştüğüm dr defne erkaraydi aslında
olur cnm bana da at merak ettim :)Sende fiyati merak ediyorsan ozel msj atayim sanda canim
Görüşmen nasıl geçti cnm izlenimin nasıl?Canim İlk görüştüğüm dr defne erkaraydi aslında
Canim Çok tatlı sıcak bir bayan yardimci da oluyor ancak is ciddiye binince karar vermek zor oluyor.Görüşmen nasıl geçti cnm izlenimin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?