Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım deniycem söylediklerini. Aynen sırt ağrısı çok fena bide ben normalde sırtüstü yatamazdım hiç. Adam akıllı rahat uykuya hasret kaldım

Kesik yerlerine su degdirilmiyor dimi
Doktor bana dediki dus alirken o yara bandlarini cikar sonra baska yara bandi tak onlar daha ince kesik yerlerine gelio sadece

çok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
Bu zamana kadar doktorla görüşmedin mi hiç?
Yeni mi başladın araştırmalara?

çok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
Cok iyi arastir doktorunu cnm

Bu zamana kadar doktorla görüşmedin mi hiç?
Yeni mi başladın araştırmalara?
doktorların asistanlariyla telefonda görüştüm hep.önümüzdeki hafta yüzyüze görüşmeye başlayacağım. Ama kimden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası.

canim teşekkürler. . göğüslerin cok guzel ve ayrık degil sen bu konuda çok sanslisin magicin de dedigi gibi protez buyukte olsa kucukte olsa senin sonuc harika olacak. boyun kilon kaç ona gore cc onerebiliriz :)

Canim hosgrldin aramiza,ben ankarada volkan tayfura olfum,mükemmel otesi bi doktor cok ilgili senin isteklerine deGEr veriyo vucuduna uygun olani yapiyo,cok arastirdim ve bavulumu hazirlayip tahlillerimi kendi sehrimde yaptirip ankaraya gorusmeye gittim,bu kadar beyfendi,güler yuzlu,hasta psikolosinden anlayan bir adamla karsilasinca tamam iste bu dedim,kalbi isitan güven veren ses tonu var hic dusunmeden kendini ona teslim ediyosun iyikinona olmusum surekli ariyo durumumu nerak ediyo ona rapor veroyorum

Canım ben de çok özledim sizi Hepimiz o evrelerden geçtik... Ameliyata ağlayarak girdim ben vazgeçtim dedim. Ameliyathanede masaya yattım resimle çekiliyo druma hayıııırrrrr istemiyorum zorla mı çıkacağım ben burdan dedim. Şimdi bakıyorum da iyi ki dr zorlamış... iyi ki o ameliyatı olmuşum... Şu an çok havalıyım sanki o ameliyatı ben olmadım; bunlar hep benimmiş gibi hissediyorum. Hatta o kadar güçlü hissediyorum ki buraya bile yazamıyorum Straplez tatil elbiselerimi sütyensiz giyiyorum taş gibi duruyor. çevremden hiç kimse fark etmedi ameliyat olduğumu... Bu da ayrı güzel tabi Sen iyisin değil mi canım???

canim teşekkürler. . göğüslerin cok guzel ve ayrık degil sen bu konuda çok sanslisin magicin de dedigi gibi protez buyukte olsa kucukte olsa senin sonuc harika olacak. boyun kilon kaç ona gore cc onerebiliriz :)
boy 1.58 Kilo 49 ne önerirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…