Öncelikle geçmiş olsun ...
Tam olarak rahatlaman 10.gün başlar.
Sana tavsiyem yataktan kalkarken ellerinle hafiften dizlerini tutarak yani oradan kuvvet alarak kalkman ve geceleri bol bol yürüyüş yapman.
Ben ilk zamanlar geceleri sırt ağrısından ağlardım, uyuyamazdım ama sürekli kısa kısa yürüyüşler yapardım 10 gün SABIR!!!!
kuzum kalk yıkan be ..öyle gezdiğine değmez. bence süreç çok abartı.. en kötü kesik yerleri strech film ile sar. ama yıkan çok rahatlarsın..ben ilk duşta cidden rahatlamıştım. 4. günümde saçımı kuaförede yıkattım eve evde duş almıştım. vücuttan atman lazım o hastane ve hastalık modunu
Hala gozukmuyormagic angel electraa aşağıdaki ayarı yapmamışim.foto yüklemeye çalışırken farkettim şimdi bakın lütfen yanlış anlaşılmak istemem
1 foto daha ekledim inş görünüyodur.Hala gozukmuyor
2 foto var hele sukur1 foto daha ekledim inş görünüyodur.
birilerinin iğrenç memelerimi görmesini bu kadar çok istemezdim heralde. Neyse görmenize çok sevindim2 foto var hele sukur
bede gorebilirmiyim canimbirilerinin iğrenç memelerimi görmesini bu kadar çok istemezdim heralde. Neyse görmenize çok sevindim
Ay senin azcik olsada var benim dumduzdubirilerinin iğrenç memelerimi görmesini bu kadar çok istemezdim heralde. Neyse görmenize çok sevindim
birilerinin iğrenç memelerimi görmesini bu kadar çok istemezdim heralde. Neyse görmenize çok sevindim
Benim okadar da yoktubirilerinin iğrenç memelerimi görmesini bu kadar çok istemezdim heralde. Neyse görmenize çok sevindim
Ay senin azcik olsada var benim dumduzdu
çok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.Benim okadar da yoktu
izledim cnmbede gorebilirmiyim canim
Bu zamana kadar doktorla görüşmedin mi hiç?çok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
Cok iyi arastir doktorunu cnmçok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
doktorların asistanlariyla telefonda görüştüm hep.önümüzdeki hafta yüzyüze görüşmeye başlayacağım. Ama kimden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası.Bu zamana kadar doktorla görüşmedin mi hiç?
Yeni mi başladın araştırmalara?
canim teşekkürler. . göğüslerin cok guzel ve ayrık degil sen bu konuda çok sanslisin magicin de dedigi gibi protez buyukte olsa kucukte olsa senin sonuc harika olacak. boyun kilon kaç ona gore cc onerebiliriz :)çok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
Canim hosgrldin aramiza,ben ankarada volkan tayfura olfum,mükemmel otesi bi doktor cok ilgili senin isteklerine deGEr veriyo vucuduna uygun olani yapiyo,cok arastirdim ve bavulumu hazirlayip tahlillerimi kendi sehrimde yaptirip ankaraya gorusmeye gittim,bu kadar beyfendi,güler yuzlu,hasta psikolosinden anlayan bir adamla karsilasinca tamam iste bu dedim,kalbi isitan güven veren ses tonu var hic dusunmeden kendini ona teslim ediyosun iyikinona olmusum surekli ariyo durumumu nerak ediyo ona rapor veroyorumçok az dokum var kızlar etrafımdaki arkadaslarim burun estetiği oldular hep. Meme estetiği olan hiç yok. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve gaza geldim . Tek bir sorunum var o da doktor. Ona karar veremiyorum.
Canım ben de çok özledim sizihoşgeldin canım, seni özlediiiiiikkkk.. iş güç aynı beyaaaa devam..okumuşsundur belki üçbeş msj.. iyi olanlar var, yeni katılanlar ve gruba uyum sağlayanlar var.. aşırı hassas arkadaşlar korkanlar var..arada bikaç çıkıntı uğruyo gruba ama takılmıyo gidiyo.. öyleyiz işte tatlım
boy 1.58 Kilo 49 ne önerirsin. :)canim teşekkürler. . göğüslerin cok guzel ve ayrık degil sen bu konuda çok sanslisin magicin de dedigi gibi protez buyukte olsa kucukte olsa senin sonuc harika olacak. boyun kilon kaç ona gore cc onerebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?