Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

farketmemeleri cok güzel kac cc sizinki ?

hoşbuldum cnm yalnız ben istanbuldayim. Volkan beyin kabiliyetini daha önceden duymuştum ama ankaraya gidemem ki .

hoşbuldum cnm yalnız ben istanbuldayim. Volkan beyin kabiliyetini daha önceden duymuştum ama ankaraya gidemem ki .
Birde fatih dagdelen var iatanbulda o da cok iyi arkadasim ona olmustu,beni izle de bakayim ne durumda seninkiler

Canım 375 cc Mod. plus (mentor)
aslinda büyük cc .. modplusi cok fazla görmüyorum burda genelde high profil yaptiriyolar neden mod sectin canim ? ( binlari sormamdaki sebep hala net karar vermemis olmam )

Ay kizlar benim sag memem zaten ameliyatdan once oburune baklirsa asiri kucukdu dumduzsu
Bana oyuzden sag 350cc sol 250cc
Takmislardi
Ama sag halaaaaa daha kucuk yaaa ainir oluyorumm
Doktor gun gectikce esner demiati ama hala ayniiiii

aslinda büyük cc .. modplusi cok fazla görmüyorum burda genelde high profil yaptiriyolar neden mod sectin canim ? ( binlari sormamdaki sebep hala net karar vermemis olmam )
Canım ben spor hocasıyım. Boyum oldukça uzun. Çok abartı olsun istemedim. omuzlarım geniş olduğu için büyük protez olmalıydı. Zaten dokum vardı 2 çocuk emzirdikten sonra içi boşalmıştı o yüzden istedim bu ameliyatı. Mod. plus high profile göre biraz daha az çıkık. Ben çok memnunum. Dr mod. olursa daha doğal olur dedi. Gerçekten de öyle çok doğallar...

tabikisideeee 300 cc high profil
bende 163 boy 50 kiloyum
300den büyüğü hantal durur bence canim çok minyonsun çünkü
aslında benim kafamdaki 300 ya da 325 cc. Hiç doğum yapmadım onu da hesaba koymak lazım. Bir de muhtemelen kas altı olur . Sanırım o zaman protez küçülüyor.

Kizlar 25 günum oldu taptirali ama is yerinde bandaj takmiyorum kiyafetlerden göruluyo yoksa....doktor bir ay tak dedi sadece aksam takiyorum sorun olur mu sizce...

nisan sonu gibi ankaraya gidiyorum tekrat kontrole hem GEzcem hemde bi kalite kontrol yaptirayim

boy 1.58 Kilo 49 ne önerirsin. :)
Benimde boy 158 52 kiloyum dr. 290 325 arasi dedi bana ama omuz yapin gogus kafesin degistirir belki cc olayini tabi senin ne istediginde onemli.bi dr.larla gorusmeye basla az cok belli olur zaten.bu arada hosgeldin canim

Benimde boy 158 52 kiloyum dr. 290 325 arasi dedi bana ama omuz yapin gogus kafesin degistirir belki cc olayini tabi senin ne istediginde onemli.bi dr.larla gorusmeye basla az cok belli olur zaten.bu arada hosgeldin canim
hoşbuldum cnm ölçülerimiz aynı senle. Benim kafamda hep c cup olabilmek vardı. Sanırım onun için 325 cc ye ihtiyacim var.ama doktor ne der tabi bilmiyorum.doktor tavsiyen var mı? Özelden yaz istersen.

aa ne fitsindir sen şimdi mod plusta dekolte oluyomu acaba ya canim bende gorebilirmiyim fotonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…