farketmemeleri cok güzel kac cc sizinki ?Canım ben de çok özledim siziHepimiz o evrelerden geçtik... Ameliyata ağlayarak girdim ben vazgeçtim dedim. Ameliyathanede masaya yattım resimle çekiliyo druma hayıııırrrrr istemiyorum zorla mı çıkacağım ben burdan dedim. Şimdi bakıyorum da iyi ki dr zorlamış... iyi ki o ameliyatı olmuşum... Şu an çok havalıyım sanki o ameliyatı ben olmadım; bunlar hep benimmiş gibi hissediyorum. Hatta o kadar güçlü hissediyorum ki buraya bile yazamıyorum Straplez tatil elbiselerimi sütyensiz giyiyorum taş gibi duruyor. çevremden hiç kimse fark etmedi ameliyat olduğumu... Bu da ayrı güzel tabi Sen iyisin değil mi canım???
Canım 375 cc Mod. plus (mentor)farketmemeleri cok güzel kac cc sizinki ?
tabikisideeee 300 cc high profilboy 1.58 Kilo 49 ne önerirsin. :)
Ha bir de yuvarlakCanım 375 cc Mod. plus (mentor)
hoşbuldum cnm yalnız ben istanbuldayim. Volkan beyin kabiliyetini daha önceden duymuştum ama ankaraya gidemem ki .Canim hosgrldin aramiza,ben ankarada volkan tayfura olfum,mükemmel otesi bi doktor cok ilgili senin isteklerine deGEr veriyo vucuduna uygun olani yapiyo,cok arastirdim ve bavulumu hazirlayip tahlillerimi kendi sehrimde yaptirip ankaraya gorusmeye gittim,bu kadar beyfendi,güler yuzlu,hasta psikolosinden anlayan bir adamla karsilasinca tamam iste bu dedim,kalbi isitan güven veren ses tonu var hic dusunmeden kendini ona teslim ediyosun iyikinona olmusum surekli ariyo durumumu nerak ediyo ona rapor veroyorum
Birde fatih dagdelen var iatanbulda o da cok iyi arkadasim ona olmustu,beni izle de bakayim ne durumda seninkilerhoşbuldum cnm yalnız ben istanbuldayim. Volkan beyin kabiliyetini daha önceden duymuştum ama ankaraya gidemem ki .
aslinda büyük cc .. modplusi cok fazla görmüyorum burda genelde high profil yaptiriyolar neden mod sectin canim ? ( binlari sormamdaki sebep hala net karar vermemis olmam )Canım 375 cc Mod. plus (mentor)
canim elif hanim tek geçiyorum artikhoşbuldum cnm yalnız ben istanbuldayim. Volkan beyin kabiliyetini daha önceden duymuştum ama ankaraya gidemem ki .
Canım ben spor hocasıyım. Boyum oldukça uzun. Çok abartı olsun istemedim. omuzlarım geniş olduğu için büyük protez olmalıydı. Zaten dokum vardı 2 çocuk emzirdikten sonra içi boşalmıştı o yüzden istedim bu ameliyatı. Mod. plus high profile göre biraz daha az çıkık. Ben çok memnunum. Dr mod. olursa daha doğal olur dedi. Gerçekten de öyle çok doğallar...aslinda büyük cc .. modplusi cok fazla görmüyorum burda genelde high profil yaptiriyolar neden mod sectin canim ? ( binlari sormamdaki sebep hala net karar vermemis olmam )
izledim canım bak bakalim :)Birde fatih dagdelen var iatanbulda o da cok iyi arkadasim ona olmustu,beni izle de bakayim ne durumda seninkiler
aslında benim kafamdaki 300 ya da 325 cc. Hiç doğum yapmadım onu da hesaba koymak lazım. Bir de muhtemelen kas altı olur . Sanırım o zaman protez küçülüyor.tabikisideeee 300 cc high profil
bende 163 boy 50 kiloyum
300den büyüğü hantal durur bence canim çok minyonsun çünkü
canım elif hanımın soyadı ne? :)canim elif hanim tek geçiyorum artik
Benimde boy 158 52 kiloyum dr. 290 325 arasi dedi bana ama omuz yapin gogus kafesin degistirir belki cc olayini tabi senin ne istediginde onemli.bi dr.larla gorusmeye basla az cok belli olur zaten.bu arada hosgeldin canimboy 1.58 Kilo 49 ne önerirsin. :)
Ay kizlar benim sag memem zaten ameliyatdan once oburune baklirsa asiri kucukdu dumduzsu
Bana oyuzden sag 350cc sol 250cc
Takmislardi
Ama sag halaaaaa daha kucuk yaaa ainir oluyorumm
Doktor gun gectikce esner demiati ama hala ayniiiii
hoşbuldum cnm ölçülerimiz aynı senle. Benim kafamda hep c cup olabilmek vardı. Sanırım onun için 325 cc ye ihtiyacim var.ama doktor ne der tabi bilmiyorum.doktor tavsiyen var mı? Özelden yaz istersen.Benimde boy 158 52 kiloyum dr. 290 325 arasi dedi bana ama omuz yapin gogus kafesin degistirir belki cc olayini tabi senin ne istediginde onemli.bi dr.larla gorusmeye basla az cok belli olur zaten.bu arada hosgeldin canim
aa ne fitsindir sen şimdiCanım ben spor hocasıyım. Boyum oldukça uzun. Çok abartı olsun istemedim. omuzlarım geniş olduğu için büyük protez olmalıydı. Zaten dokum vardı 2 çocuk emzirdikten sonra içi boşalmıştı o yüzden istedim bu ameliyatı. Mod. plus high profile göre biraz daha az çıkık. Ben çok memnunum. Dr mod. olursa daha doğal olur dedi. Gerçekten de öyle çok doğallar...
ahaha pardon canim :)canım elif hanımın soyadı ne? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?