Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaaaaaa ayh o 4 saat 40 saat gibi gelir insana sen nasıl oldun ne kadar oldu ameliyat olalı?
Ben ufak tefek ağrılar dışanda iyiyim canım iş güç işte çoçuklar :) prensespinar 'cım zaten anca kendine geliyorsun pek bişeyin farkında olmuyorsun bi isminle çağıyor hemşireler Seni bi baskı hissediyorsun amaliyat olduğunu anlıyorsun ilk soru şu kaç cc taktınız :) sonra hop uyuyorsun uyandığında herşey serbest kurt gibi acıkmış oluyorsun istediğini yiyebilirsin hastane kısmı en kolay bence hemşireler var en ufak bişeyde çağırıyorsun

ayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acaba sırtüstü uyumadım hiç hayatım boyunca.ameliyat sonrası beni en endişelendiren o

Tşk ederim canım hepimize geçmiş olsun bana meme üstüne elini koy alttan sık meme yerleşsin şekil alsın dedi bende öyle yapıyorum :)

Kantoron yağının antiseptik özelliğide varmış canım o yüzden çok etkili.... Bu arada bana sık biraz bişey olmaz dedi alt taraftan kavrayıp ama korkuyorum

ayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acaba sırtüstü uyumadım hiç hayatım boyunca.ameliyat sonrası beni en endişelendiren o
Hayatım en zor kısmı o zaten sırt üstü yatsan bi türlü yatmasan bi türlü ben sırtıma yastık koyup koltukta oturarak uyumaya çalıştım ilk hafta zor biraz desteksiz kesinlikle kalkamıyorsun ama ben biraz cesaret edip 4. Gün yan yattım valla ne yapayım uykuyu çok seviyorum

Icime su serptin vallahi ins dedigin gibi olur canim

merhaba bende 10 yıldır araştırıyorum fakat cesaret edemiyordum esteworl e gittim dr engin öcal çok samimi biri fakat ama burun ve karın germe yorumları var hep ve herkes memnun ama göğüs büyütmede hiçbir yorumu yok ay sonu ameliat olacam ama bir kaç yorum olsaydı içim rahatlardı .

şimdiden alıştırma mı yapsam napsam ben de çok severim uykuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…