- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Ben ufak tefek ağrılar dışanda iyiyim canımyaaaaaaayh o 4 saat 40 saat gibi gelir insana sen nasıl oldun ne kadar oldu ameliyat olalı?
Kesinlikle ara vermeden kullan!!!YaaaaTamam bir hafta daha sabredeyim kapali giyineyim canim
ayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acabaBen ufak tefek ağrılar dışanda iyiyim canımiş güç işte çoçuklar :) prensespinar 'cım zaten anca kendine geliyorsun pek bişeyin farkında olmuyorsun bi isminle çağıyor hemşireler Seni bi baskı hissediyorsun amaliyat olduğunu anlıyorsun ilk soru şu kaç cc taktınız :) sonra hop uyuyorsun uyandığında herşey serbest kurt gibi acıkmış oluyorsun istediğini yiyebilirsin hastane kısmı en kolay bence hemşireler var en ufak bişeyde çağırıyorsun
Korkulacak bişey yok hiçmerak etme. Bi uyanıcaksın hoooopp gelmiş tombul memelerKorku ve heyecan.yoldayim simdi.hast.dogru gidiyorum.tahliler icin giris yapicam.haberleri yazarim.
Tşk ederim canım hepimize geçmiş olsun bana meme üstüne elini koy alttan sık meme yerleşsin şekil alsın dedi bende öyle yapıyorum :)Gözün aydın...Bana bant taktı canım 1 ay böyle kalsın dikişlerin daha düzgün tutsun Dedi. Kontoron yağını sordum dikişler için değil ama masaj için ister sür ister sürme Dedi haftaya benim randevum bakalım bana ne krem vericek bende masajlarımı onunla yapıyoru daha kolay oluyormasaj için hiç korkma bastırmadan yap önce zaten güç gerektire bişey değilki rahat ol sana Nasıl bi masaj önerdi
Kantoron yağının antiseptik özelliğide varmış canım o yüzden çok etkili.... Bu arada bana sık biraz bişey olmaz dedi alt taraftan kavrayıp ama korkuyorumMasajı Nasıl gösterdiyse öyle yap tatlım
Kantoron yağını bana karın germede dikiş izim için tavsiye etmişti doktorum. İzleri çok güzel siliyorHaricen başka bu kremlerden kullanmadım tavsiye etmedi bana. Meme ameliyatımdada diğer ameliyatlardada.
Hayatım en zor kısmı o zaten sırt üstü yatsan bi türlü yatmasan bi türlüayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acabasırtüstü uyumadım hiç hayatım boyunca.ameliyat sonrası beni en endişelendiren o
Icime su serptin vallahiBen ufak tefek ağrılar dışanda iyiyim canımiş güç işte çoçuklar :) prensespinar 'cım zaten anca kendine geliyorsun pek bişeyin farkında olmuyorsun bi isminle çağıyor hemşireler Seni bi baskı hissediyorsun amaliyat olduğunu anlıyorsun ilk soru şu kaç cc taktınız :) sonra hop uyuyorsun uyandığında herşey serbest kurt gibi acıkmış oluyorsun istediğini yiyebilirsin hastane kısmı en kolay bence hemşireler var en ufak bişeyde çağırıyorsun
Organik kantoron yağı var canım almadıysan onu alKantoron yağının antiseptik özelliğide varmış canım o yüzden çok etkili.... Bu arada bana sık biraz bişey olmaz dedi alt taraftan kavrayıp ama korkuyorum
Olur olur hiç merak etme canım Sen rahat ol yeterkiIcime su serptin vallahiins dedigin gibi olur canim
Ayy ne yalan soyliyim olamiyorum vallaOlur olur hiç merak etme canım Sen rahat ol yeterki
Umarım herşey istediğin gibi olur ağrısız acısız mutlu günler diliyorum şimdidenKorku ve heyecan.yoldayim simdi.hast.dogru gidiyorum.tahliler icin giris yapicam.haberleri yazarim.
şimdiden alıştırma mı yapsam napsamHayatım en zor kısmı o zaten sırt üstü yatsan bi türlü yatmasan bi türlüben sırtıma yastık koyup koltukta oturarak uyumaya çalıştım ilk hafta zor biraz desteksiz kesinlikle kalkamıyorsun ama ben biraz cesaret edip 4. Gün yan yattım valla ne yapayım uykuyu çok seviyorum
Öylemi aldım ama organik olması çok daha iyi cnm nerden alayım aktardan mı eczanede varmıdır?Organik kantoron yağı var canım almadıysan onu al
Tek tarafa yatırtmıyorlar cnm eşit yatmak gerekiyormuş bende kendini tutamayıp yatanlardanımDefne_ efe canim yan yatinca bisi oldu mu protezde kayma filan.çünkü bende sadece sagima yatabiliyorum yoksa uyuyamiyorum
tühTek tarafa yatırtmıyorlar cnm eşit yatmak gerekiyormuş bende kendini tutamayıp yatanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?