Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acaba sırtüstü uyumadım hiç hayatım boyunca.ameliyat sonrası beni en endişelendiren o
Al benden de okadar hayatım boyunca sırtüstü uyumayan biri olarak çoook zorlandım ama 5 dk olsa yatabiliyorum yeni yeni .Hepsi geçicek neticeye bakalım

Öy

Öylemi aldım ama organik olması çok daha iyi cnm nerden alayım aktardan mı eczanede varmıdır?
Ben Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden baktım. Şişlide bana yakın yerde satış mağazası varmış. Gittim aldım
Sende bak istersen Organik,güvenilir

Kesinlikle ara vermeden kullan!!!
Ben 2 ay gece gündüz çıkartmadan taktım
Protezin şekil alması aşagı inmesinde çok etkisi oluyor
Memelerimin güzelliğini bandaja borçluyum
Ayy bilmiyodum vallaa,tirstim simdi bak kontrole gittigimde azari yiycem,ayyy bende iki ay takayim ama yakalari acik onu ne yapcanki offfff özgutluk istiyorummmm...ha haaa bandaj önemli tabi :)

Bende korkuyirum ustten baski yapip alttan yittiriyorum implanti hissediyirum Valla bi tuhaf oluyirum gecen de yandan slkarken implant döndü zannettim kirt etti sanki. Ayyy

Ayy bilmiyodum vallaa,tirstim simdi bak kontrole gittigimde azari yiycem,ayyy bende iki ay takayim ama yakalari acik onu ne yapcanki offfff özgutluk istiyorummmm...ha haaa bandaj önemli tabi :)
Ben hem ameliyat hem bandajı ikisini bir arada kullandım ama havalar soğuktu tabi belli olmuyordu hiç.

ayh canım hadi bişi kalmadı ameliyata girmene baktın çok tedirginleşiyosun ameliyat yaklaştıkça yaptır bi diazem kafan güzel git ameliyathaneye

Ben Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden baktım. Şişlide bana yakın yerde satış mağazası varmış. Gittim aldım
Sende bak istersen Organik,güvenilir
Bende alayim o zaman lazim olcak nasilsa bu yagi masaj yaparken mi kullaniyosunuz sirf yoksa sonradan dikis yerine de surulur mu? Ben ilk defa duydumda ondan meraktayim

Bende alayim o zaman lazim olcak nasilsa bu yagi masaj yaparken mi kullaniyosunuz sirf yoksa sonradan dikis yerine de surulur mu? Ben ilk defa duydumda ondan meraktayim
Dikiş yerlerine sürende var masaj yapanda doktorun ne söylerse sen öyle yaparsın canım

Hahha evet canim aynen yumurta kapidaAllah yardim etsin ben sabah 7de hastanede olcam erkenden olup biter heralde.tabi kendini iyi hissedip ameliyattan sonra bisiler yazabilirsen okurum canim.duam seninlehayirlisiyla guzel memelerine kavus ins

Bu arada canim profil resmin cok seksiymis.bende onlardan istiyorum

Canimmm merhaba sen simdi heyecanlisindirne güzel,uyandiginda memisler olucak yöntem ve cc olarak ne dedi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…