Haklısın tşk ederim canımgüvenilir bi aktardan al canim
Al benden de okadar hayatım boyunca sırtüstü uyumayan biri olarak çoook zorlandım ama 5 dk olsa yatabiliyorum yeni yeni .Hepsi geçicek neticeye bakalımayh çok sevindim canım.o kadar ağrı olur herhalde bıçak altına yatılıyo kolay değil.ayh ben ne sorcam acabasırtüstü uyumadım hiç hayatım boyunca.ameliyat sonrası beni en endişelendiren o
Ben Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden baktım. Şişlide bana yakın yerde satış mağazası varmış. Gittim aldımÖy
Öylemi aldım ama organik olması çok daha iyi cnm nerden alayım aktardan mı eczanede varmıdır?
Ayy bilmiyodum vallaa,Kesinlikle ara vermeden kullan!!!
Ben 2 ay gece gündüz çıkartmadan taktım
Protezin şekil alması aşagı inmesinde çok etkisi oluyor
Memelerimin güzelliğini bandaja borçluyum
Ben hem ameliyat hem bandajı ikisini bir arada kullandım ama havalar soğuktu tabi belli olmuyordu hiç.Ayy bilmiyodum vallaa,tirstim simdi bak kontrole gittigimde azari yiycem,ayyy bende iki ay takayim ama yakalari acik onu ne yapcanki offfff özgutluk istiyorummmm...ha haaa bandaj önemli tabi :)
Resmimi gördün hiç bişey olmadı canımDefne_ efe canim yan yatinca bisi oldu mu protezde kayma filan.çünkü bende sadece sagima yatabiliyorum yoksa uyuyamiyorum
ayh canım hadi bişi kalmadı ameliyata girmeneSlm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
Öy
Öylemi aldım ama organik olması çok daha iyi cnm nerden alayım aktardan mı eczanede varmıdır?[/QUOT
Bi araştır internetten en yakın yerden alırsın canım eczane satıyormu biimiyorum ama güvenilir bi aktardan alabilirsin
Bende alayim o zaman lazim olcak nasilsaBen Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden baktım. Şişlide bana yakın yerde satış mağazası varmış. Gittim aldım
Sende bak istersenOrganik,güvenilir
Dikiş yerlerine sürende var masaj yapanda doktorun ne söylerse sen öyle yaparsın canımBende alayim o zaman lazim olcak nasilsabu yagi masaj yaparken mi kullaniyosunuz sirf yoksa sonradan dikis yerine de surulur mu? Ben ilk defa duydumda ondan meraktayim
Hahha evet canim aynen yumurta kapidaSlm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
Tabi ben daha onlari hic sormadim dr.a canim.olsun bitsinde sorayim biDikiş yerlerine sürende var masaj yapanda doktorun ne söylerse sen öyle yaparsın canım
MasallahResmimi gördün hiç bişey olmadı canımne morarma ne şişme ne kayma tabi biraz acıyor oda kaslardan dolayı yapacak bişey yok
Bu arada canim profil resmin cok seksiymis.Ayy bilmiyodum vallaa,tirstim simdi bak kontrole gittigimde azari yiycem,ayyy bende iki ay takayim ama yakalari acik onu ne yapcanki offfff özgutluk istiyorummmm...ha haaa bandaj önemli tabi :)
Canım tşk ederimMasallahsenin memeler gayet iyi durumda canim
Canimmm merhaba sen simdi heyecanlisindirSlm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
Canım tşk ederimsenikilerde çok güzel olucak emin ol Mutlu git ameliyata çokk Mutlu çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?