- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Ben araştırma yaparken hep bu resim çıkardı önümeBu arada canim profil resmin cok seksiymis.bende onlardan istiyorum
Canim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük...Kızlar sigara konusunu ne yaptınız içenler yani ameliyat olan veya olacak arkadaşlar nasil durduracaz bilmiyorum hele birde stres tavan yapmisken
Canim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük...Kızlar sigara konusunu ne yaptınız içenler yani ameliyat olan veya olacak arkadaşlar nasil durduracaz bilmiyorum hele birde stres tavan yapmisken
n Ne zamandiki amaliyatTesekkur ederim insallah
Basarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım strestenCanim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük...Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahicanim seni
n Ne zamandiki amaliyat
k seksiyiz profil resmim ve ben....Bu arada canim profil resmin cok seksiymis.bende onlardan istiyorum
Bana sormussunuz ameliyat gunumu anlayamadım msjlar karışmış biraz ben önümüzdeki hafta olacam büyük ihtimalleCanim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük...Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahicanim seni
n Ne zamandiki amaliyat
k seksiyiz profil resmim ve ben....Bu arada canim profil resmin cok seksiymis.bende onlardan istiyorum
Valla benimde favorim bu prifilBen araştırma yaparken hep bu resim çıkardı önümefavorimdi
Baby 27 icin sormustm hatlar karistiBana sormussunuz ameliyat gunumu anlayamadım msjlar karışmış biraz ben önümüzdeki hafta olacam büyük ihtimalle
Baby 27 icin sormustm hatlar karistiOlsun senide merak ediyorum zaten
Baby 27 adına ben cevap vereyim yarın olacak nasipseBaby 27 icin sormustm hatlar karistiOlsun senide merak ediyorum zaten
ay gördüm gördümResmimi gördün hiç bişey olmadı canımne morarma ne şişme ne kayma tabi biraz acıyor oda kaslardan dolayı yapacak bişey yok
Valla canim yillardir icerim tiryaki degilim ama ortam kadiniyimBasarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım stresten
Ben karın germede kesi izime kullandım tatlım. Doktorum gerçek,orjinal,güvenilir Kantoron yağı bulabilirsen al sür kesi yerine demişti. Kesi izinin daha iyi güzel ve silik bir şekilde iyileşmesi için kullandım. Tahmin edersinki karın germedeki kesi izi çok uzun .. Ama meme ameliyatındaki kesi izininde silik bir biçimde güzel iyileşmesi iyi TabikiBende alayim o zaman lazim olcak nasilsabu yagi masaj yaparken mi kullaniyosunuz sirf yoksa sonradan dikis yerine de surulur mu? Ben ilk defa duydumda ondan meraktayim
Meme alti kesi.325cc den 400 cc ye kadar getirttmis deneyecekmis.ben asiri buyuk olsun istemiyirum dedim sadece.bakalim.cikinca tabi iyi olursam hemen paylasirim.Canimmm merhaba sen simdi heyecanlisindirne güzel,uyandiginda memisler olucak yöntem ve cc olarak ne dedi doktorun
lindacim senin boy kilo kaçtı ? birde mentor mu takilcak ?Meme alti kesi.325cc den 400 cc ye kadar getirttmis deneyecekmis.ben asiri buyuk olsun istemiyirum dedim sadece.bakalim.cikinca tabi iyi olursam hemen paylasirim.
Slm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
Kızlar sigara konusunu ne yaptınız içenler yani ameliyat olan veya olacak arkadaşlar nasil durduracaz bilmiyorum hele birde stres tavan yapmisken
Ne mutlu sana belki böylelikle bırakırsınCanim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük...Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?