Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar sigara konusunu ne yaptınız içenler yani ameliyat olan veya olacak arkadaşlar nasil durduracaz bilmiyorum hele birde stres tavan yapmisken
Canim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük... Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahi

Kızlar sigara konusunu ne yaptınız içenler yani ameliyat olan veya olacak arkadaşlar nasil durduracaz bilmiyorum hele birde stres tavan yapmisken
Canim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük... Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahicanim seni
Tesekkur ederim insallah
n Ne zamandiki amaliyat

Canim ben amaliyattan bir haftaonce bir taneye dusurmustum amaliyattan sonra 4.yada5.gub ictim tek tük... Simdi 4.haftamdayim 3 tane iciyorum vallahicanim seni

n Ne zamandiki amaliyat
Basarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım stresten

n Ne zamandiki amaliyat
Bana sormussunuz ameliyat gunumu anlayamadım msjlar karışmış biraz ben önümüzdeki hafta olacam büyük ihtimalle

Basarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım stresten
Valla canim yillardir icerim tiryaki degilim ama ortam kadiniyim allahtan tiryaki degilim mesela gece icneden asla uyuyamam ama günduz icmedwn de durabilirim,amaliyattan sonra istek gelmiyo narkozun etkisi herhalde.burde amaliyat oncesi icilmemesi gereektigini duymustum amaliyatin rahat gecmesi narkozu atabilmek icin,ben o yuzden bir hafta kala gunde bir tane iciyodum doktora gittigimde sorun degil kendini slkma ben 1 paket iceni de amaliyat yaptim dedi,amaliyat oncesi beni rahatlatti bu söylemleri, sen bilirsin kendini kasma son hafta azalt derim

Bende alayim o zaman lazim olcak nasilsa bu yagi masaj yaparken mi kullaniyosunuz sirf yoksa sonradan dikis yerine de surulur mu? Ben ilk defa duydumda ondan meraktayim
Ben karın germede kesi izime kullandım tatlım. Doktorum gerçek,orjinal,güvenilir Kantoron yağı bulabilirsen al sür kesi yerine demişti. Kesi izinin daha iyi güzel ve silik bir şekilde iyileşmesi için kullandım. Tahmin edersinki karın germedeki kesi izi çok uzun .. Ama meme ameliyatındaki kesi izininde silik bir biçimde güzel iyileşmesi iyi Tabiki
Masaj yaparkende kullanabilirsin. Ben bebe yağı alıyordum avucuma,öyle masaj yapıyordum. Daha kolay acısız ve rahat oluyordu Birde duşta sıcak suda göğüsler rahatlıyor. Duş jelini elime döküp ovuyordum,yumuşacık oluyordu rahatlıyordu

Ay bide sag kolum agrio omuzdan baslayip komple agri var neden ki

Korkuyla değil umutla ve mutlulukla gir ameliyata inşallah canım iyi düşün iyi olsun güzelim. İyi haberlerle gel inşallah. Dualarımız seninle

Benim bugün 6. Günüm maalesef 3.gün başladım içmeye sanırım dikişlerin geç iyileşmesine neden oluyormuş. Bide boğazda tahriş olduğu için biraz öksürük yapıyor o da canını acıtıyor eğer dayanabilirsen içme rahat edersin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…