- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Canımmmmmm Allahım yardımcın olsun başarılı geçsin sağsalim ve güzel memeli çık inşallah canımcımMeme alti kesi.325cc den 400 cc ye kadar getirttmis deneyecekmis.ben asiri buyuk olsun istemiyirum dedim sadece.bakalim.cikinca tabi iyi olursam hemen paylasirim.
Bu aksam ilk banyomu yapicam kizlqr
Ameliyatdan sonra ilkkkk
Tavsiyeniz ne peki
Normal dus alir gibimi alayim yoksa yqrdimmi lazim ??
Ameliyattan önce bıraktın mi pekiBenim bugün 6. Günüm maalesef 3.gün başladım içmeye sanırım dikişlerin geç iyileşmesine neden oluyormuş. Bide boğazda tahriş olduğu için biraz öksürük yapıyor o da canını acıtıyor eğer dayanabilirsen içme rahat edersin tatlım
Kesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinedeBen ilk duşumu alrken annem saçlarımı yıkadı sonra ben vücudumu yıkamıştım. Doktorum bir sakınca yok su geçirmez bant taktım sana ama yıkanırken dikkatli ol kendini hırpalama demişti.
Bende ara sira icen biriyimAmeliyattan önce bıraktın mi peki
Yeliz sana çok gülüyorum yaKesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinede
Bide dusjeli de yapiomusunuz acaba?
Sacimi koaforde halediorumda vucud korkuyorum ama basaricam hahah
Yeliz sana çok gülüyorum yanormal yıkan çık bişey olmaz heryerine su gelebilir bişey olmaz kurur 3. cü günü tek başıma saçlarımı öne eğip yıkadım kardeşim bizde olmasına rağmen biraz dirençli ol canım ya
bende sana bayılıyorum defneyle efenin annesi
Yeliz sana çok gülüyorum yanormal yıkan çık bişey olmaz heryerine su gelebilir bişey olmaz kurur 3. cü günü tek başıma saçlarımı öne eğip yıkadım kardeşim bizde olmasına rağmen biraz dirençli ol canım ya
yelizcim bence iyice bi keselen kiz yoksa kir baglicanSacimi koaforde halediorumda vucud korkuyorum ama basaricam hahah
Aynen ya ben de hergun kessinlikle dus alirim yazlari 2 3 defayelizcim bence iyice bi keselen kiz yoksa kir baglicanben normalde hergün duş alirim kışın bile.bir keresinde tam 2 hafta yatakta kaldim siddetli grip gecirdim iyilestikten sonra 5 saat keselendim hahahha igrenc kir baglamosti vucudum yaaa iiyykkk
Sacimi koaforde halediorumda vucud korkuyorum ama basaricam hahah
Bence her kadın güçlüdürbende sana bayılıyorum defneyle efenin annesisenin kadar güçlü olmak isterdim
Canım yaaaa sonuçlarını yeni gördüm nasıl doğal güzel ve tabiki seksiler maşallah nazar değmesinBence her kadın güçlüdürayrıca tşk ederim
bencedeCanım yaaaa sonuçlarını yeni gördüm nasıl doğal güzel ve tabiki seksiler maşallah nazar değmesin
inşallah hayırlısıyla atlatırsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm :)Slm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
fıstığım iyiyim ben. ayın 4 ünde 2 ay bitti. kalmadı ağrı sızı.. son birkaç günde ara ara sağ tarafta oldu gibi , ama normaldir. zaten onuda hissetmiyorsun bile. solaryuma gircem işte onu bekliyorum. doktor 4 ay biteden cıbıl girme dedi. izlerini ve memeleri kapatta gir dedi. onun dışında işlere devamCanım ben de çok özledim siziHepimiz o evrelerden geçtik... Ameliyata ağlayarak girdim ben vazgeçtim dedim. Ameliyathanede masaya yattım resimle çekiliyo druma hayıııırrrrr istemiyorum zorla mı çıkacağım ben burdan dedim. Şimdi bakıyorum da iyi ki dr zorlamış... iyi ki o ameliyatı olmuşum... Şu an çok havalıyım sanki o ameliyatı ben olmadım; bunlar hep benimmiş gibi hissediyorum. Hatta o kadar güçlü hissediyorum ki buraya bile yazamıyorum Straplez tatil elbiselerimi sütyensiz giyiyorum taş gibi duruyor. çevremden hiç kimse fark etmedi ameliyat olduğumu... Bu da ayrı güzel tabi Sen iyisin değil mi canım???
bencede .. o bandaj çok önemli, bana da demişti dr mutlaka verdiğim sürede aksatmadan kullan diye bana 9 gün yetmiş.Senin üst lobun çok dolu,protezin aşşagıya inmesi için bandajı düzgün kullanman şart. Bence yanlış yapıyorsun...
electraa canım bana yakın avm de oysho yoktu komdan lazer kesim aldım sütyen. ama bugün pek rahat edemedim ağrı sızım fazla oldu keşke biraz bekleyip oyshoyu bulsaydım
Kizlar bana bandaj vermedi doktor bezden bi sutyen takmışlar ameliyatta sadece bu niye böylebu arada yazıları birbirine katmisim kusura bakmayın kızlar
Ay bende o günleri gorebilcekmiyim acabafıstığım iyiyim ben. ayın 4 ünde 2 ay bitti. kalmadı ağrı sızı.. son birkaç günde ara ara sağ tarafta oldu gibi , ama normaldir. zaten onuda hissetmiyorsun bile. solaryuma gircem işte onu bekliyorum. doktor 4 ay biteden cıbıl girme dedi. izlerini ve memeleri kapatta gir dedi. onun dışında işlere devam
ay evet yaa ne zor uyumuştuk.. bende 4 veya 5 te ara ara yanlıyordum . snra galiba 2. haftada rahatla yan yatmaya başladım. yalan söylemiyorum ama hatırlayalamadım. ama okuyanlar bilir , sevgililer günü maceram 10. günündeydi. sarılıp yatamıyorum diye pek ağlaşmıştım.. ama o zaman yan yattığımı hatırlıyorum. heuheHayatım en zor kısmı o zaten sırt üstü yatsan bi türlü yatmasan bi türlüben sırtıma yastık koyup koltukta oturarak uyumaya çalıştım ilk hafta zor biraz desteksiz kesinlikle kalkamıyorsun ama ben biraz cesaret edip 4. Gün yan yattım valla ne yapayım uykuyu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?