Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu aksam ilk banyomu yapicam kizlqr
Ameliyatdan sonra ilkkkk
Tavsiyeniz ne peki
Normal dus alir gibimi alayim yoksa yqrdimmi lazim ??

Ben ilk duşumu alrken annem saçlarımı yıkadı sonra ben vücudumu yıkamıştım. Doktorum bir sakınca yok su geçirmez bant taktım sana ama yıkanırken dikkatli ol kendini hırpalama demişti.

Ameliyattan önce bıraktın mi peki

Ben ilk duşumu alrken annem saçlarımı yıkadı sonra ben vücudumu yıkamıştım. Doktorum bir sakınca yok su geçirmez bant taktım sana ama yıkanırken dikkatli ol kendini hırpalama demişti.
Kesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinede
Bide dusjeli de yapiomusunuz acaba?

Ameliyattan önce bıraktın mi peki
Bende ara sira icen biriyim
Gunde 5 6 7 tane icerdim
Ameliyatdan 2 gun once icmemeye basladim
Ama bi yanetkisiide olmadi
Bugunde 11. Gunum 2 gun once ilkkez sigara ictim gunde 1 2 tane iciorum simdi

Sen 1 paket iciosan azalt bence senin icin daha iyi olur

Kesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinede
Bide dusjeli de yapiomusunuz acaba?
Yeliz sana çok gülüyorum ya normal yıkan çık bişey olmaz heryerine su gelebilir bişey olmaz kurur 3. cü günü tek başıma saçlarımı öne eğip yıkadım kardeşim bizde olmasına rağmen biraz dirençli ol canım ya

Sacimi koaforde halediorumda vucud korkuyorum ama basaricam hahah

bende sana bayılıyorum defneyle efenin annesi senin kadar güçlü olmak isterdim

Sacimi koaforde halediorumda vucud korkuyorum ama basaricam hahah
yelizcim bence iyice bi keselen kiz yoksa kir baglican ben normalde hergün duş alirim kışın bile.bir keresinde tam 2 hafta yatakta kaldim siddetli grip gecirdim iyilestikten sonra 5 saat keselendim hahahha igrenc kir baglamosti vucudum yaaa iiyykkk

Aynen ya ben de hergun kessinlikle dus alirim yazlari 2 3 defa
Simdi 11 gundur kokustum

inşallah hayırlısıyla atlatırsin iyi haberlerini bekliyoruz cnm :)

fıstığım iyiyim ben. ayın 4 ünde 2 ay bitti. kalmadı ağrı sızı.. son birkaç günde ara ara sağ tarafta oldu gibi , ama normaldir. zaten onuda hissetmiyorsun bile. solaryuma gircem işte onu bekliyorum. doktor 4 ay biteden cıbıl girme dedi. izlerini ve memeleri kapatta gir dedi. onun dışında işlere devam

evet yazılar azcık çorba olmuş :))
acıttı dimi canını.. dedim ben sana Oysho nun ki rahat diye.. ince çünkü..varla yok arası oluyor. neyse ameliyat sutyenini takmaya devam et.. diğerini kullanma silikonun şekli yeri değişmesin

Ay bende o günleri gorebilcekmiyim acaba

ay evet yaa ne zor uyumuştuk.. bende 4 veya 5 te ara ara yanlıyordum . snra galiba 2. haftada rahatla yan yatmaya başladım. yalan söylemiyorum ama hatırlayalamadım. ama okuyanlar bilir , sevgililer günü maceram 10. günündeydi. sarılıp yatamıyorum diye pek ağlaşmıştım.. ama o zaman yan yattığımı hatırlıyorum. heuhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…