Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

este yi hiç tavsiye etmiyorlar meme estetiğinde ..

selam linda.. şimdiden geçmiş olsun, güle güle gir güle güle çık ameliyattan. hbrlerini bekliyoruz, sevgiler

Basarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım stresten
benım doktorum ççokta önemli değil dedi. ben 2 gün öncesinde içmedim hatırladığım kadarı ile. ameliyattan sonra ilk içtiğimde sanırım 4. gündü. sonra rahat 10 gün falan içmedim. şimdi içiyorum. gün içinde zaten 1- 2 tane içerim. eğer alkol olayı varsa zaten sormayın. gece çıkınca çok içiyorum

Evet yan yatıyorum ama hala rahatça değil eşime sarılıp yatamıyorum mesela
ayyy o kanayan yaraydı.. allahım ne üzülüyordum, ne kadar çok özledim sarılıp yatmayı o ara. yatıyorum ben artık çok rahat.. yalnız arada ebnimki bana doğru dönüp koca cüssesi ile sağ tarafı ezdiği oluyo. basıyorum çığlığı . o vakit son derece halden anlamayan bi şekilde offf bıktım senin ameliyatından ne geçmez şey diye söyleniyor.. mıncıklarken iyi ama dimiiii .. of şu erkekler

Bu aksam ilk banyomu yapicam kizlqr
Ameliyatdan sonra ilkkkk
Tavsiyeniz ne peki
Normal dus alir gibimi alayim yoksa yqrdimmi lazim ??

ilk banyo tecrubeni heyecanla bekliyorum :))) 3 konu vardı unutma :))
bence yalnız yap , zaten koktun kızım kimse girmez seni yıkamaya . huehehe kızmıyosun dimi..şaka :)
annem sırtımı yıkamıştı benim. sen tek başına yıkamazsın. saçta yardım alırsın sanırım. azcık hareket et ama .iyice de mumya gibi olma.. saçlarını da başkası tarasın

Hahaha aynen ya koktum
Beni gorur gibisin yaa annemde dio mumya gibi durma az haraket et diye
Bisey olmasin dikisler acilmasin diye fazla haraker etmiorum
Dusumu kendim alirimda sacimi kessinlikle annem veya kardesim yikar kendim cesaret edemem daha kollarimi okadar kaldiramiorum zaten

kızım o koktu koktu :)))) yakında sınır dışı edecekler almanyadan , suriyelilerden sanmasınlar . Tövbe yarab.. çarpılacamda kandil arkası :)

kız gel biz burda sana tv programı yaparız.. estetik öncesi sonrası tecrubeler diye.. valla başkasının 5 bölümde yapacağını sen 100 bölümde yaparsın . 2 yıllık program hazır :)) Yeliz yildizz

Hahaha bakkk yaa bide dalga geviyorlar benimlee aaaa aaa

Ben gibisi yok bu forumda kessin ilk ve sonum
Herkez 4. 5. Gunude dus alir ben 11 .
Hahah

Hahaha bakkk yaa bide dalga geviyorlar benimlee aaaa aaa

Ben gibisi yok bu forumda kessin ilk ve sonum
Herkez 4. 5. Gunude dus alir ben 11 .
Hahah

zaten 1..günde alınan duşun hamamda ritüel şeklinde olması gerekiyo.. kız bikaç ay daha bekleseydin, bana biraz erken gelin hamamı yapardık senide yıkardık, hem keseleyecek kadar geçerdi dikiş izlerin. euheuhe

11. gün yazacaktım teknik hata :)

Yok
canim 1 paket icmiyorum günde hatta gündüzleri bende pek içmem akşam üstü 4.5 gibi başlarım yatan kadar 10 tane iciyorum dur heralde yani 2 gün gider 1 paket.ama birkaç gündür bu işin stresinden cogalltmaya başladığımın farkındayım

h,ç gerilme... yeliz ameliyat olduysa herkes olur.. Sarı şekerim benım aslan kardeşim.. ne güldük ama ameliyattan önce

Bende içmem inşallah siz ne güzel atlattiniz bizde atlatsakkkkk

Catlaksin ya masallah morel deposu mübarek

niye suriyeliler pis mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…