este yi hiç tavsiye etmiyorlar meme estetiğinde ..merhaba bende 10 yıldır araştırıyorum fakat cesaret edemiyordum esteworl e gittim dr engin öcal çok samimi biri fakat ama burun ve karın germe yorumları var hep ve herkes memnun ama göğüs büyütmede hiçbir yorumu yok ay sonu ameliat olacam ama bir kaç yorum olsaydı içim rahatlardı .
hemen yan yatmayacaksın ama onun bi zamanı var, zaten insan hissediyor ..tamamsa tamam, yatmaya devam ediyorsunDefne_ efe canim yan yatinca bisi oldu mu protezde kayma filan.çünkü bende sadece sagima yatabiliyorum yoksa uyuyamiyorum
Slm kizlar.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.hastanedeyim.tahliller yapildi.mamografi de istemistim ben.odadayim suan.4 gibi olacak ameliyatim.tabi ki gelismeleri yazarim.baby 27 ben bi olayim yarin sana destek olurum.korktugum kesin ama artik yumurta kapida.cok az kaldi.
Evet yan yatıyorum ama hala rahatça değilhemen yan yatmayacaksın ama onun bi zamanı var, zaten insan hissediyor ..tamamsa tamam, yatmaya devam ediyorsun
benım doktorum ççokta önemli değil dedi. ben 2 gün öncesinde içmedim hatırladığım kadarı ile. ameliyattan sonra ilk içtiğimde sanırım 4. gündü. sonra rahat 10 gün falan içmedim. şimdi içiyorum. gün içinde zaten 1- 2 tane içerim. eğer alkol olayı varsa zaten sormayın. gece çıkınca çok içiyorumBasarabilmissiniz ne güzel ben kendime hiç güveniyorum daha çok içmeye başladım stresten
ayyy o kanayan yaraydı.. allahım ne üzülüyordum, ne kadar çok özledim sarılıp yatmayı o ara. yatıyorum ben artık çok rahat.. yalnız arada ebnimki bana doğru dönüp koca cüssesi ile sağ tarafı ezdiği oluyo. basıyorum çığlığı . o vakit son derece halden anlamayan bi şekilde offf bıktım senin ameliyatından ne geçmez şey diye söyleniyor.. mıncıklarken iyi ama dimiiii .. of şu erkeklerEvet yan yatıyorum ama hala rahatça değileşime sarılıp yatamıyorum mesela
Bu aksam ilk banyomu yapicam kizlqr
Ameliyatdan sonra ilkkkk
Tavsiyeniz ne peki
Normal dus alir gibimi alayim yoksa yqrdimmi lazim ??
duş jeli dokunmaz kuzum. ben 4. günde yıkandım. dont worryKesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinede
Bide dusjeli de yapiomusunuz acaba?
Hahaha aynen ya koktumilk banyo tecrubeni heyecanla bekliyorum :))) 3 konu vardı unutma :))
bence yalnız yap , zaten koktun kızım kimse girmez seni yıkamaya . huehehekızmıyosun dimi..şaka :)
annem sırtımı yıkamıştı benim. sen tek başına yıkamazsın. saçta yardım alırsın sanırım. azcık hareket et ama .iyice de mumya gibi olma.. saçlarını da başkası tarasın
yelizcim bence iyice bi keselen kiz yoksa kir baglicanben normalde hergün duş alirim kışın bile.bir keresinde tam 2 hafta yatakta kaldim siddetli grip gecirdim iyilestikten sonra 5 saat keselendim hahahha igrenc kir baglamosti vucudum yaaa iiyykkk
Hahaha bakkk yaa bide dalga geviyorlar benimlee aaaa aaakızım o koktu koktu :)))) yakında sınır dışı edecekler almanyadan , suriyelilerden sanmasınlar . Tövbe yarab.. çarpılacamda kandil arkası :)
kız gel biz burda sana tv programı yaparız.. estetik öncesi sonrası tecrubeler diye.. valla başkasının 5 bölümde yapacağını sen 100 bölümde yaparsın . 2 yıllık program hazır :))Yeliz yildizz
Hahaha bakkk yaa bide dalga geviyorlar benimlee aaaa aaa
Ben gibisi yok bu forumda kessin ilk ve sonum
Herkez 4. 5. Gunude dus alir ben 11 .
Hahah
zaten 1..günde alınan duşun hamamda ritüel şeklinde olması gerekiyo.. kız bikaç ay daha bekleseydin, bana biraz erken gelin hamamı yapardık senide yıkardık, hem keseleyecek kadar geçerdi dikiş izlerin. euheuhe
canim 1 paket icmiyorum günde hatta gündüzleri bende pek içmem akşam üstü 4.5 gibi başlarım yatan kadar 10 tane iciyorum dur heralde yani 2 gün gider 1 paket.ama birkaç gündür bu işin stresinden cogalltmaya başladığımın farkındayımBende ara sira icen biriyim
Gunde 5 6 7 tane icerdim
Ameliyatdan 2 gun once icmemeye basladim
Ama bi yanetkisiide olmadi
Bugunde 11. Gunum 2 gun once ilkkez sigara ictim gunde 1 2 tane iciorum simdi
Sen 1 paket iciosan azalt bence senin icin daha iyi olur
Yok
canim 1 paket icmiyorum günde hatta gündüzleri bende pek içmem akşam üstü 4.5 gibi başlarım yatan kadar 10 tane iciyorum dur heralde yani 2 gün gider 1 paket.ama birkaç gündür bu işin stresinden cogalltmaya başladığımın farkındayım
Bende içmem inşallah siz ne güzel atlattiniz bizde atlatsakkkkkbenım doktorum ççokta önemli değil dedi. ben 2 gün öncesinde içmedim hatırladığım kadarı ile. ameliyattan sonra ilk içtiğimde sanırım 4. gündü. sonra rahat 10 gün falan içmedim. şimdi içiyorum. gün içinde zaten 1- 2 tane içerim. eğer alkol olayı varsa zaten sormayın. gece çıkınca çok içiyorum
Hahaha aynen yah,ç gerilme... yeliz ameliyat olduysa herkes olur.. Sarı şekerim benım aslan kardeşim.. ne güldük ama ameliyattan önce
Catlaksin ya masallah morel deposu mübarekzaten 1..günde alınan duşun hamamda ritüel şeklinde olması gerekiyo.. kız bikaç ay daha bekleseydin, bana biraz erken gelin hamamı yapardık senide yıkardık, hem keseleyecek kadar geçerdi dikiş izlerin. euheuhe
niye suriyeliler pis mi ?kızım o koktu koktu :)))) yakında sınır dışı edecekler almanyadan , suriyelilerden sanmasınlar . Tövbe yarab.. çarpılacamda kandil arkası :)
kız gel biz burda sana tv programı yaparız.. estetik öncesi sonrası tecrubeler diye.. valla başkasının 5 bölümde yapacağını sen 100 bölümde yaparsın . 2 yıllık program hazır :))Yeliz yildizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?