- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
ayyy o kanayan yaraydı.. allahım ne üzülüyordum, ne kadar çok özledim sarılıp yatmayı o ara. yatıyorum ben artık çok rahat.. yalnız arada ebnimki bana doğru dönüp koca cüssesi ile sağ tarafı ezdiği oluyo. basıyorum çığlığı . o vakit son derece halden anlamayan bi şekilde offf bıktım senin ameliyatından ne geçmez şey diye söyleniyor.. mıncıklarken iyi ama dimiiii .. of şu erkekler
valla bende günde 1 pakete yakın sigara içiyorum nolcak bilmiyorum.Bende içmem inşallah siz ne güzel atlattiniz bizde atlatsakkkkk
Evet ben 2 sezeryanda da oksuruk olmustu her oksurmede aciyodu ama bu sefer hiccc acimadi hic oksurmedim,yaranin iyilesmesi icin amaliyattan 2 hafta once ve sonra icmemek lazimBenim bugün 6. Günüm maalesef 3.gün başladım içmeye sanırım dikişlerin geç iyileşmesine neden oluyormuş. Bide boğazda tahriş olduğu için biraz öksürük yapıyor o da canını acıtıyor eğer dayanabilirsen içme rahat edersin tatlım
Yook ben seviyorum tek tük icmeye atkadaslarla icmeyi ama evde yanliz olayim hic icmem 2 tane filan o da,birakmayi istemedim.Ne mutlu sana belki böylelikle bırakırsın
Canim yarin benim ameliyatBaby 27 icin sormustm hatlar karistiOlsun senide merak ediyorum zaten
Tesekkurler verdigin bilgiler icin eminim cok isime yariyacakBen karın germede kesi izime kullandım tatlım. Doktorum gerçek,orjinal,güvenilir Kantoron yağı bulabilirsen al sür kesi yerine demişti. Kesi izinin daha iyi güzel ve silik bir şekilde iyileşmesi için kullandım. Tahmin edersinki karın germedeki kesi izi çok uzun .. Ama meme ameliyatındaki kesi izininde silik bir biçimde güzel iyileşmesi iyi Tabiki
Masaj yaparkende kullanabilirsin. Ben bebe yağı alıyordum avucuma,öyle masaj yapıyordum. Daha kolay acısız ve rahat oluyorduBirde duşta sıcak suda göğüsler rahatlıyor. Duş jelini elime döküp ovuyordum,yumuşacık oluyordu rahatlıyordu
Canim ben sigarayi birakamadim ve malesef azaltamadimAmeliyattan önce bıraktın mi peki
Tmm cnm tşk ederim iyi ki varsınız :)Ben Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden baktım. Şişlide bana yakın yerde satış mağazası varmış. Gittim aldım
Sende bak istersenOrganik,güvenilir
Bunlar güzel fikirler tşk ederim cnm benimTesekkurler verdigin bilgiler icin eminim cok isime yariyacak
Aynen öyle benimde bugün baktım stresten aldım başımı gidiyorum bugün olumlu şeyler oldu p.tesi başka bir Dr gidiyorum.haftaya cuma ya isticem ameliyat gunumu yani haftaya bugün bu saatlerde ameliyati olmuş hastane odasında dinleniyor olmayı umut ediyorummCanim ben sigarayi birakamadim ve malesef azaltamadimkotu bir ornegim biliyorum ama napim stresten daha fazla iciyorm sanirim.aslinda olmasi gereken tabiki azaltman
İnan o stress ten çoğalıyor azalmiyorrvalla bende günde 1 pakete yakın sigara içiyorum nolcak bilmiyorum.
Sen ne zaman düşünüyorsun ameliyativalla bende günde 1 pakete yakın sigara içiyorum nolcak bilmiyorum.
Ayy hadi ins senin adina sevindim canim.en azindan cok sicaklara kalmazsin ya.adim attinmi bi kere gerisi gelir insallahAynen öyle benimde bugün baktım stresten aldım başımı gidiyorum bugün olumlu şeyler oldu p.tesi başka bir Dr gidiyorum.haftaya cuma ya isticem ameliyat gunumu yani haftaya bugün bu saatlerde ameliyati olmuş hastane odasında dinleniyor olmayı umut ediyorummne günlere kaldım Allah ım kendim çalıp kendim oynuyorummm
İnşallah canım ya olumlu geçer görüşme dua et benim için ben senin için edcem yani bizim durumumuz da olan herkes için güzel şeyler dileyelimAyy hadi ins senin adina sevindim canim.en azindan cok sicaklara kalmazsin ya.adim attinmi bi kere gerisi gelir insallah
Sizce 160 boy 50 kilo az gögüs dokusu var ama büyük dolu dolu göze çarpan gögüsler istiyorum bu boy ve kiloya kaç cc düşünmeliyim?
Yeliz doğru söylüyorsun Zaman geçtikçe küçülüyor yaa bende isyanlardayım böyle hayal etmemiştimKizlar yaptirmisken buyuk yaptirin
Benimkiler yapili ama hala kucuk
Isyaaaaannnnnnnnn
Doktorum sinirrr doktorummm deliiiii ettin beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?