Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sigara konusuna gelirsek ben ameliyatdan sonra oksurmem geliodu sigaradan galiba
3 gun keendimi zor tuttum oksurmyiim diye yoksa gogusum agriodu
3 gunden sonra kibar kibar oksurdum
Bence sigara o yonden etkiliyor

Evet ben 2 sezeryanda da oksuruk olmustu her oksurmede aciyodu ama bu sefer hiccc acimadi hic oksurmedim,yaranin iyilesmesi icin amaliyattan 2 hafta once ve sonra icmemek lazim

Tesekkurler verdigin bilgiler icin eminim cok isime yariyacak

Canim ben sigarayi birakamadim ve malesef azaltamadimkotu bir ornegim biliyorum ama napim stresten daha fazla iciyorm sanirim.aslinda olmasi gereken tabiki azaltman
Aynen öyle benimde bugün baktım stresten aldım başımı gidiyorum bugün olumlu şeyler oldu p.tesi başka bir Dr gidiyorum.haftaya cuma ya isticem ameliyat gunumu yani haftaya bugün bu saatlerde ameliyati olmuş hastane odasında dinleniyor olmayı umut ediyorumm ne günlere kaldım Allah ım kendim çalıp kendim oynuyorummm

Sizce 160 boy 50 kilo az gögüs dokusu var ama büyük dolu dolu göze çarpan gögüsler istiyorum bu boy ve kiloya kaç cc düşünmeliyim?

Ayy hadi ins senin adina sevindim canim.en azindan cok sicaklara kalmazsin ya.adim attinmi bi kere gerisi gelir insallah

Ayy hadi ins senin adina sevindim canim.en azindan cok sicaklara kalmazsin ya.adim attinmi bi kere gerisi gelir insallah
İnşallah canım ya olumlu geçer görüşme dua et benim için ben senin için edcem yani bizim durumumuz da olan herkes için güzel şeyler dileyelim

Sizce 160 boy 50 kilo az gögüs dokusu var ama büyük dolu dolu göze çarpan gögüsler istiyorum bu boy ve kiloya kaç cc düşünmeliyim?

Vucuda gore degisiyor doktor karar verir sonucta ama, 162 boy 48 kiloya 375 cc var bende. Ama emzirdigim icin ayni zamanda biraz toparlansin diye bu olcu oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…